Indrukwekkende verhalen van dames die op eigen kracht meer dan 50 kg wisten af te vallen

Indrukwekkende verhalen van dames die op eigen kracht meer dan 50 kg wisten af te vallen

Maar liefst 3 indrukwekkende verhalen van dames die zonder begeleiding of operaties een aanzienlijk aantal kilo’s wisten af te vallen. Inclusief vóór en na foto’s. Afvallen op eigen kracht doe je zo! Laat je inspireren!

In 8 maanden 46 kilo afgevallen

Patrycia woog op een gegeven moment 144 kilogram. Pas op het moment dat haar gezondheid en daarmee haar leven in gevaar kwam, kon Patrycia de knop omdraaien. Op het moment dat zij begreep hoe belangrijk het is om af te vallen, ging Patrycia er ook voor. Zonder artsen, diëtisten of operaties. Klein beetje koppig maar ook een volhouder en doorzetter. Waar een wil is, is er ook een weg. Patrycia is daar een bewijs van. Haar verhaal inspireert tot op de bot. Jij kan dit ook!

Ik halveerde mijn gewicht in een jaar tijd

Er zijn maar weinig vrouwen die na kinderen krijgen er net zo geweldig uitzien als ervoor. Er zijn wel vrouwen die hier best ongelukkig van kunnen worden. Denise is daar één van. De grote gewichtsschommelingen maakten haar onzeker. Trots op haar gezin en ongelukkig over wat ze in de spiegel ziet. Ze besloot voorzichtig haar doelen, stap voor stap, bij te stellen om zo haar streefgewicht te bereiken. Het resultaat? Een prachtige vrouw die op eigen kracht haar gewicht halveerde.

Ik viel 70 kg af

Wanneer een emotie-eter in depressie valt is overgewicht vaak een gevolg helaas.  Zo ook bij Patricia. Vastberaden om hier uit te komen en beter te worden, voor haar gezin en haarzelf, begon Patricia koolhydraatarm te eten. Zonder persoonlijke begeleiding of echte kennis over deze nieuwe leefstijl. Gaandeweg leert men. Zo ook deze dame die in een korte tijd maar liefst 70 kilogram wist af te vallen. Wat een geweldig voorbeeld!


Ben jij ook een aanzienlijk aantal kilo’s afgevallen op eigen kracht en wil je met je verhaal anderen inspireren?
Neem dan contact op met mij.

5 gedachten over “Indrukwekkende verhalen van dames die op eigen kracht meer dan 50 kg wisten af te vallen

Een reactie plaatsen