7x makkelijk en snel op tafel gerechten

De hele dag vliegen en rennen om ‘s avonds ook nog uren in de keuken te staan voor een gezonde maaltijd. Kon je maar een gezond en makkelijk gerecht maken dat snel klaar is. Dat kan! Ik verzamelde 7 lekkere recepten die aan deze voorwaarden voldoen en binnen een half uur op tafel staan. Klinkt goed toch? Laat je vooral inspireren.

Lees ook

11 verrassende pompoengerechten om de winter mee door te komen

Biefstukpuntjes met snijbonen in teriyakisaus

Vegetarische lasagnette met ricotta 

Deze overheerlijke variant op lasagne kost je welgeteld 15 minuten om te bereiden en 15 minuten oventijd. Een makkelijk hoofdgerecht zonder vlees. Klik op de foto om het uitgewerkte recept te lezen.

VEGETARISCHE LASAGNETTE MET RICOTTA

Italiaans pannetje met salami en erwten

Een lekker recept van een eenpansgerecht. Je hebt niet alleen binnen 30 minuten avondeten op tafel maar je hoeft daarna ook maar één enkele pan af te wassen. Yes! Klik op de foto om het recept te lezen.

Italiaans pannetje met salami en erwtjes

Snelle kip met ras el hanout en couscous

Een lekker Oosters hoofdgerecht met kip dat in een handomdraai klaar is. Praktisch, snel en handig want dit recept is lactose,- noten,- en eivrij. Klik op de foto om het recept te lezen.

SNELLE KIP MET RAS EL HANOUT EN COUSCOUS

Pasta met mosselen

Lekker, makkelijk en snel klaar? Dit gerecht voldoet hier volledig aan. Het bevat maar 4 ingrediënten en kost je een kwartier om te maken. Klik op de foto om het recept te lezen.

Pasta met mosselen

Pa­pri­kastoof met run­der­reep­jes en rijst

Makkelijk en gezond avondeten voelt als een feestje met een kleurrijk gerecht als dit. En dat binnen 30 minuten. Extra punten voor het feit dat deze maaltijd maar 72 koolhydraten bevat. Klik op de foto om het recept te lezen.

Snel­le pa­pri­kastoof met run­der­reep­jes en rijst

Gnocchi met witlof

Een fantastisch najaarspotje waar je maar 5 ingrediënten voor gebruikt. Maar nog belangrijker het is in no time klaar. Klik op de foto om het stap-voor-stap recept te lezen.

Gnocchi met witlof

Snelle curry met rijst en halloumi

Nog op zoek naar een makkelijk hoofdgerecht waar je indruk mee kan maken op je visite? Dit is wel een kanshebber. En natuurlijk is ook dit gerecht binnen 30 minuten klaar en op tafel. Heerlijk! Klik op de foto om het recept te lezen.

Snelle curry met rijst en halloumi

Op de site van Miljuschka vind je nog veel meer inspiratie waaronder deze snelle babka met nutella. Zo lekker!

Eet smakelijk! 

makkelijke en snelle recepten voor hoofdgerechten MamaPlaneet.nl

Sandra

Plaats een reactie