Adverteren – MamaPlaneet Mediakit

MamaPlaneet is een online magazine voor moeders met een kinderwens, (toekomstige) ouders en professionals die met kinderen werken. Ontdek een scala aan waardevolle tips die elke mama (in spe) kan omarmen. Van gerelateerde onderwerpen als zwangerschap en realiteit van het moederschap tot ondersteunende opvoedingstips en inspiratie voor leuke activiteiten en uitstapjes en reizen met kinderen, knutselideeën en financiële onderwerpen, interieur en mode. Kortom een veelzijdige mama lifestyle blog met interessante onderwerpen over de meest uiteenlopende onderwerpen die interessant zijn voor de doelgroep. Hierdoor is adverteren op MamaPlaneet een fantastische plek om gezinnen, gastouders, kinderdagverblijven en leerkrachten te bereiken.

Doelgroep

MamaPlaneet richt zich op vrouwen tussen de 25 en 45 jaar. Onze lezeressen zijn niet alleen mama’s (to be), maar ook partner, vriendin, dochter, collega en vrouw. Meer dan 90% van onze fans zijn moeders met kinderen tot 16 jaar, waarvan 82% afkomstig uit Nederland en 14% uit België. De groep bestaat grotendeels uit parttime werkende moeders met thuiswonende (hoogbegaafde) kinderen. Het zijn ambitieuze duizendpoten die hun handen vol hebben aan hun creatieve kinderen, alle buitenschoolse activiteiten, huishoudelijke taken en verplichtingen waardoor ze extra genieten van een goed boek en lezen van onze inspirerende tips en hulpmiddelen die het leven in alle opzichten leuker en makkelijker maken voor het hele gezin. 

MamaPlaneet Mediakit 

Wilt u adverteren op MamaPlaneet? Stuur dan een verzoek via het onderstaand emailadres. Op verzoek kan ik u een meer gedetailleerde mediakit sturen. 

Persberichten & Uitnodigingen

MamaPlaneet wordt graag op de hoogte gehouden van nieuwe producten, evenementen, uitjes en meer. Alle persberichten en uitnodigingen mogen naar het onderstaand adres.

Perspakket

Wil je ons vrijblijvend een perspakket sturen? Het adres opvragen kan door een email te sturen.
Het opsturen van producten is geheel verblijvend en verplicht mij niet tot het promoten. Besluit ik het product wel onder aandacht te brengen bij de fans van MamaPlaneet, dan neem ik contact met jou op. Een positieve review kan ik niet garanderen, wel een eerlijke review.

Persreis

De beste manier om een bestemming of activiteit onder de aandacht te brengen is het zelf ervaren. Dit heeft ook sterk de voorkeur. De persoonlijke ervaring stelt ons in staat om authentieke verhalen te maken en ervaringen geloofwaardiger over te brengen bij onze lezers en volgers. Dat doen we door een of meerdere artikelen erover te schrijven en eigen beelden te maken die we bij het promoten op de website zowel als Social Media kanalen gebruiken. Namens Mamaplaneet bezoeken wij als gezin enkel gezinsvriendelijke locaties in Nederland en buitenland. Hieronder vallen accommodaties, restaurants, dieren- en pretparken, musea, natuurgebieden en andere voor families interessante plekken. Wil je de details en opties bespreken rondom een persreis inclusief of exclusief de reis erheen en terug? Stuur een email naar sandra@mamaplaneet.nl.

Adverteren op MamaPlaneet

MamaPlaneet biedt verschillende samenwerkingsvormen aan. Denk hierbij aan een sponsored post, een social media post of een review. Aangeleverde artikelen worden standaard geweigerd. Ik doe ook niet aan linkruil of affiliatie samenwerkingen zonder vaste vergoeding. Verder zijn tarieven afhankelijk van de wensen. Ook is een staffelkorting mogelijk bij afname van meerdere artikelen. Wil je de mogelijkheden verkennen en kijken wat de meest passende manier is om jouw bedrijf in de picture te zetten, stuur dan een email met jouw ideeën en wensen. Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64552551.

De betaalde samenwerkingen hebben ten alle tijden voorrang op barterdeal samenwerkingen. Hierdoor kan het een aantal weken duren voor de product review online staat tenzij anders afgesproken. Persreizen, uitjes en evenementen zijn daar een uitzondering op.

MamaPlaneet heeft eerder samengewerkt met onder andere

Travel & Uitjes  Interieur & Lifestyle Kids & Toys
Puy du Fou France Stokke Bobike
Duinrell Tastea LEGO
Julianatoren  Stella fietsen Ravensburger
Avonturenpark Hellendoorn Lucardi Vtech
Dinopark Zwolle Gamma Wickey
Gevangenismuseum  Kippie.nl Smart Games
Disney on Ice Netflix Disney
IJsbeelden Festival Zwolle Zitmaxx Crayola
Toverland Hemd voor Hem Waterpik
Attractiepark Drouwenerzand Matcha Spin Master
Van Hoorne Entertainment Coleman Hasbro
Attractiepark Slagharen OTTO BV NIKKO Toys
Kasteeltuinen Arcen Dutch Garden Denksport
Center Parcs Goboony MegaBleu
Kinepolis Emob 999 Games
Museon-Omniversum Bol.com JBL
MGA Entertainment Webkarpet Kurio
Universal Pictures Snurk Snurk
Warner Bros. Pictures De Bijenkorf Nintendo (Switch)
Dutch Filmworks Kaartje2go Uitgeverij De 4 Windstreken
Play-In Utrecht Egmont Manuka Honey Uitgeverij Querido
Hunebed Centrum Mad Hippie Uitgeverij Lemniscaat
Orchideeënhoeve Luttelgeest Thule Uitgeverij Deltas
Spoorwegmuseum Fleurop Uitgeverij de Harmonie
DierenPark Amersfoort Consumentenbond Uitgeverij De Fontein
Holiday on Ice Happy Earth Zwijsen
Kopenhagen City Nextory
Domein van de grotten van Han Standaard Uitgeverij
Mercure Hotels Kluitman
A&O Hotels Uitgeverij Baeckens
Rijksmuseum van Oudheden Uitgeverij Clavis
H.C. Anderson Hus Denemarken Uitgeverij Pelckmans
Fyn Sommerland Denemarken Hubelino
Odense Zoo BOTI
Gorilla Park Svendborg Shoesme.nl
Fjord & Baelt Kerteminde PickPackBags
First Camp 24baby
LEGOLAND Billund Resort Maxi-Cosi
Legoland Billund MGA Entertainment
Lego House Wijzer over de basisschool
Givskud Zoo Mindscape
Wow Park Billund Wigiwama
Skaerup Zoo
Lalandia Billund

 

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar: sandra@mamaplaneet.nl