Adverteren

MamaPlaneet is een Mama Lifestyle Blog voor multitaskende ninja’s. Een platform waar ouders, met name moeders, de veelzijdige wereld van ouders bespreken. Blogazine waar taboes worden doorbroken, inspiratie wordt opgedaan, waardevolle tips worden gedeeld, discussies met respect worden gevoerd, waar fantastische prijzen worden verloot en regelmatig tranen met tuiten wordt gelachen. Een plek waar we elkaar zo veel mogelijk in waarde laten en behandelen zoals we zelf ook behandeld willen worden.

Over mij | MamaPlaneet is een verlengstuk van mijn persoonlijkheid 

Op maandag, 3 oktober 2016 zag MamaPlaneet het daglicht. Na een vliegende start werd MamaPlaneet in maart 2018 bij Kamer van Koophandel geregistreerd als bedrijf.

Persberichten / Perspakketjes / Uitnodigingen

MamaPlaneet wordt graag op de hoogte gehouden van nieuwe producten, evenementen, uitjes en meer. Alle persberichten en uitnodigingen mogen naar sandra@mamaplaneet.nl. Wil je ons vrijblijvend een perspakket sturen? Het adres opvragen kan door een email te sturen.

Het opsturen van producten is geheel verblijvend en verplicht mij niet tot het schrijven van een review. Besluit ik het product wel te reviewen dan neem ik contact met u op, nadat het artikel online is gekomen. Een positieve review kan ik niet garanderen, wel een eerlijke review.

De betaalde samenwerkingen hebben altijd voorrang op barteldeal samenwerkingen. Hierdoor kan het tot 4 weken duren voor de product review online staat. Persreizen, uitjes en evenementen zijn daar een uitzondering op.

Samenwerken / Adverteren

MamaPlaneet biedt verschillende samenwerkingsvormen aan. Denk hierbij aan sponsored post, advertorial, een social media post, winactie of een review. Tarieven zijn afhankelijk van de wensen. Ook is een staffelkorting mogelijk bij afname meerdere artikelen. Wil je de mogelijkheden verkennen en kijken wat de meest passende manier is om jouw bedrijf in de picture te zetten, stuur dan een email met jouw ideeën en wensen.

Alle samenwerkingen worden ten alle tijden geplaatst met deze logo. Dit omdat ik eerlijkheid naar mijn lezers toe belangrijk vind en op deze manier aan wil geven dat het artikel een samenwerking is in welke vorm dan ook.

MamaPlaneet Mediakit (bijgewerkt 1 mei 2019)

11.000+ unieke bezoekers per maand
18.000+ paginaweergaven per maand

6770+ volgers op social media

DA 23 PA 36

Trustflow 8 Citation Flow 28

Een uitgebreide, meer gedetailleerde Mediakit is op aanvraag beschikbaar.

MamaPlaneet heeft eerder samengewerkt met onder andere:

Foto op Hout Bobike
Van Hoorne Entertainment Denksport
T-Mobile De 4 Windstreken
Julianatoren Avonturenpark Hellendoorn
Ravensburger Disney
Disney On Ice Neckermann
Uitgeverij Querido Duinrell
Clics Toys Vtech
Tastea Center Parcs
Direct Lampen Twin Film
MGA Entertainment Spin Master
Omniversum Just Entertainment
Stokke Simyo
Dutch Filmworks Universal Pictures
Hasbro Kaya Sieraden
Happy Towels Uitgeverij de Harmonie
Crayola Lux-Camp
Hemd voor Hem Kerstpakkettenplaza
Ockyz Uitgeverij De Fontein
Independer Overstappen.nl
Dinoland Kinepolis
Bulbby Attractiepark Drouwenerzand
Laminaat en Parket Toverland
Stella fietsen Matcha
Kasteeltuinen Arcen Ben
Zwijsen Bio-Oil
Dooky Nuvema
Billy Bird Hemelrijk Feestartikelen.nl
Homedeal Gamma
Knibble Lionhome
Sportshowroom.nl KPN
Bijlesmeester ColliShop

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar: sandra@mamaplaneet.nl