AFAS Sprookjesweken in Julianatoren

Een dag van tevoren vertelden we de meiden dat we uitgenodigd zijn om naar de Sprookjesweken in Julianatoren te gaan. Stuiterend gingen de meiden vanuit de woonkamer de tuin in en terug om een prinsessenjurk uit de verkleedkast te pakken. Het liefst trokken ze meteen de schoenen aan om naar de auto te lopen. Gisteren was het dan zover. Mijn prinsessen hebben de dag van hun leven gehad. En wij dus ook. Hetzelfde gun ik jou en je gezin ook. Goed nieuws! Ik mag 4 tickets voor Julianatoren weggeven.

Onderweg

Zingend zaten we een half uur in de auto onderweg naar het kinderpretpark van Nederland. Afgelopen mei waren we voor het eerst in Julianatoren. Dat beviel zo goed dat de meiden ook nu weer dolenthousiast waren. Uiteindelijk besloten ze geen prinsessenjurkjes aan te trekken, maar ze keken er enorm naar uit om de prinsen en prinssesen in het echt te zien. Onderweg werd het Jul en Julia liedje gezongen en werd er geraden welke prinsessen er allemaal zouden zijn. Ook al was ik goed verkouden en erg moe, van hun enthousiasme kreeg ik veel energie.

Openingsshow

Het park opende om 10 uur de deuren. Maar het was al zo druk dat wij op parkeerplaats 2 moesten parkeren. Met de Julia bus (dat alleen al was nogal een avontuur) werden we naar Julianatoren gebracht. Helaas hebben we hierdoor de openingsshow gemist. Dus hierbij een tip: Zorg ervoor dat je er op tijd bent.

Meer dan 60 attracties

We besloten het park in te gaan. Vlak na de ingang trok de Griezeltunnel onze aandacht. Daar gingen we dan met onze 2 peuters. Niet wetend of het wel verstandig was gezien hun leeftijd. Uiteindelijk waren de zorgen onnodig. We zijn in Julianatoren, HET kinderpretpark voor kinderen tot een jaar of 10. Alhoewel, ik heb genoeg ouders gezien die dolle pret hadden, inclusief mijn eigen man. Alle attracties zijn hier zeer kindvriendelijk, goed doordacht en toegankelijk voor het hele gezien. Juist dat is de magie van Julianatoren, vind ik persoonlijk. En iedereen is hier zo ontzettend vriendelijk. Zou er iets in het water zitten? 😉 Verder waren de muizenfietsbaan, varende piraatbootjes, Olifantenmolen, De waterspeeltuin, De trampolines, Jul’s Stones Baan (De Flinstones karretjes) en de Dino Tour een grote hit. Eigenlijk kom je tijd en ogen tekort. Genoeg reden om eens te terug te komen.

AFAS Sprookjesweken

Het hele jaar door zijn er shows in het park. Tot en met 20 augustus kun je hier genieten van de vrolijke mini-musicals (maximaal 30 minuten) met onder andere Hans en Grietje die de hoofdrol spelen, Assepoester, Sneeuwwitje en Rapunzel. En na afloop kan je op de foto met je favoriete sprookjesfiguren. Het Torenpodium bevindt zich vlak na de ingang, tegenover het restaurant. Julia’s Podium vind je achterin het park, bij het huisje van Julia. En het Jul en Julia Theater vind je bij de Schepijssalon om de hoek.

Afas Sprookjesconcert

De Sprookjeskoning organiseert een fantastisch Sprookjesbal waar iedereen voor is uitgenodigd. Dat wil zeggen alleen lieve mensen en daar hoort Fien, de gemene tovenares niet bij. Fien is boos en tovert alle snoepgoed weg. Nu kan het bal niet meer doorgaan. Aan de prinsen en prinsessen de taak drie raadsels op te lossen. Gaat het hun lukken om op tijd het raadsel op te lossen?

Prinsen-en Prinsessenbal

Wat moet je eigenlijk kunnen om een prins of prinses te zijn? Dans mee met de vrolijke liedjes van Jul, Julia, Meneer Kaasschaaf, Mevrouw Suikerspin en leer een echte prins of prinses te zijn.

Sprookjes Catwalk

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land. Kom verkleed naar Julianatoren en wie weet val je in de prijzen. Voor de modelletjes onder onze kinderen die graag in de spotlight staan.

Winactie

In samenwerking met kinderpretpark Julianatoren mag ik maar liefst 4 entreetickets weggeven. Wil jij ze winnen? Hieronder staat hoe je meedoet.

1. Volg MamaPlaneet op Facebook
2. Laat onder dit artikel een reactie achter
3. Tag op Facebook degenen met wie jij graag een dagje naar Julianatoren wilt tijdens de AFAS Sprookjesweken

Wil je extra kans maken? Zorg er dan voor dat je naam meer dan 1 keer ingevoerd wordt.

4. Volg MamaPlaneet op Instagram (+1)
5. Volg MamaPlaneet op Twitter (+1)
6. Deel dit bericht met je vrienden (openbaar) (+1)

* Zorg ervoor dat je met je volledige naam meedoet. Voor meer informatie zie mijn disclaimer.

De winnaar wordt vrijdag, 4 augustus op Facebook bekendgemaakt.

* UPDATE *

En de winnaar is : Viv Schobben

 

Sandra

Deze ambitieuze duizendpoot is de oprichtster van MamaPlaneet, getrouwd en mama van 2 prinsesjes. Na jarenlang met kinderen te hebben gewerkt, heeft ze in de opvoeding haar grootste passie gevonden. Verder heeft ze de meest uiteenlopende liefdes voor onder andere spelend leren, reizen, besparen, lekker eten en schrijven.
Sandra

26 gedachten over “AFAS Sprookjesweken in Julianatoren”

 1. Onze 2 kids zijn gek op Jul en Julia de Muis,
  Voor de Julianatoren rijden ze graag een eind van huis.
  Dan gaan ze in Jul’s helicopterbaan,
  Het geeft niks als ze even in de rij moeten staan.
  Als dappere mannen gaan ze in de draaiende piraat,
  Kijk eens hoe hard de boot over de golven gaat.
  Dan een ritje in Jul’s Dino Toer,
  Gelukkig zijn onze boys erg stoer !
  Als laatste nog in het reuzenrad,
  Wat hebben ze het naar hun zin gehad.
  Oke..nu zijn t nog dromen,
  Hopelijk mag t er snel van komen…

  Beantwoorden
 2. jaaaah! Daar willen we al een tijdje naar toe met de kids maar komt er maar niks van. Lekker met het gezinnetje er op uit ipv thuis hangen.

  Heel erg duimen. Gr Joyce

  Ps. Fb- check, delen check, insta check maar helaas geen twitter

  Beantwoorden
 3. In één woord GEWELDIG 😍! Wat ontzettend leuk en zeker ook heel gaaf voor de kids. Ons manneke van 6 is er 3 jaar geleden eens geweest en ik kan me nog goed herinneren dat hij het toen al helemaal geweldig vond. Nu is hij wat ouder en ik weet 100% zeker dat hij nog meer van zal genieten 😊! Echt een pretpark voor kinderen waar we heel graag nog een dagje naartoe zouden willen. We gaan helaas niet op vakantie dit jaar maar dat betekend niet dat we niks leuks kunnen gaan doen! Ik waag heel graag een kansje, een super leuke verrassing! 🍀

  Beantwoorden
 4. Doe graag mee.
  Ik zou graag met mijn dochtertje en haar vader naar Juliana toren willen.
  Ondanks haar papa en ik uit elkaar zijn, komt hij toch een paar dagen mee op vakantie zodat ze die herinnering voor later heeft.
  Vakantie is in nieuw millingen dus hoe leuk is het dan om door te gaan naar Juliana toren! Nog meer herrineringen kweken en en op de foto zetten!

  Beantwoorden
 5. Dit is zo’n gaaf park! Ik ben er met twee kleine vriendinnetjes geweest! En nu gun ik dit mijn leuke lieve nichtjes ook! Duimen dat zij winnen!

  Beantwoorden
 6. Julianatoren staat nog op ons verlanglijstje voor deze zomer. Mijn zoontje zou hier graag met zijn vriendinnetje naar toe gaan. Voor mij een mooie gelegenheid om eens bij te kletsen met mijn vriendin. Volg op Bloglovin en gedeeld met G+.

  Beantwoorden
 7. Dat zullen de kinderen, zoon van 7 en dochter van 5, geweldig vinden. Zeker weten dat mijn meid ook in haar mooiste prinsessenjurk wil gaan. Ik volg ook via Instagram (ben daar mamajola77)

  Beantwoorden
 8. Ohhhhh wat een onwijs leuke actie organiseer je voor de lezers van je blog!!! 😉 Ik doe enorm graag mee! Helemaal leuk!!!
  Zal fantastisch zijn om de kids in de vakantie een dagje te verrassen met julianatoren! 😉 En natuurlijk op de foto met julia hihihi..
  Groetje Ilsiee

  Beantwoorden
 9. Wat een leuke winactie zeg. Wij zijn 1 keer bij Julianatoren geweest. Toen was de jongste volgens mij 1,5 jaar en heeft er dus niet zoveel van meegekregen. Dochter Elise was toen 3,5 jaar en zij vond het te gek. Nu we een lijstje maakte van wat ze graag wilden doen deze vakantie (wij gaan niet op vakantie verder), kwam Julianatoren op plek nummer 2. Elise is nu 6,5 jaar en ze durft (en kan/mag) nu eigenlijk in alle attracties daar en dat komt niet vaak voor in pretparken. Verder vond ik het park zo fijn omdat het zo overzichtelijk en compact is. En nu ben ik helemaal benieuwd i.c.m. de sprookjesweken, want daar is elk kind toch gek op!

  Beantwoorden
 10. Die sprookjes, dat zou voor de kinderen de kers op de taart zijn. Ze zijn gek op prinsessen. Julianatoren lijkt me wel echt de moeite zo te lezen!

  Beantwoorden
 11. Ik heb al zoveel gelezen over Julianatoren, maar we zijn er zelf nog niet geweest ondanks dat het al een tijd op het verlanglijstje staat. Maar nu hebben ze denk ik wel de ideale leeftijd er voor en kunnen ze zich echt al zelf grotendeels amuseren in het park. Ik doe graag mee, lijkt me een geweldige uitstap voor mijn zoon en dochtertje. Dat ze beide gek zijn op prinsessen is extra mooi meegenomen.

  Beantwoorden
 12. Gaaf om naar toe te gaan met mijn gezin. Sara en Gijs zullen er vreselijk van genieten … en papa Rn mama genieten dan weer van die blije snoetjes!

  Beantwoorden

Plaats een reactie