Baby Alive | Interactieve pop de nieuwe trend met een belangrijke functie + WIN

Baby Alive | Interactieve pop de nieuwe trend met een belangrijke functie + WIN

De lezers van het eerste uur weten waarschijnlijk hoe ik denk over een gezinsuitbreiding denk. Count your blessings. Ons gezin is compleet. Nou daar moet ik nu op terugkomen. Maak kennis met onze derde dochter Sophie.

meisje met een roze vest houdt haar baby alive babypop vast

Wel de voordelen niet de nadelen. Van deze babypop geniet ik als volwassenen mama ook 😆 Mijn 2 poppenmoeders zijn er verzot op. Baby Alive. Wat is het? Wat kun je ermee? Vanwaar deze aanstekelijke enthousiasme? En hoe kan jij er een winnen? Dat vertel ik je graag.

Oefenen op het potje met plas – en dans baby

De ontwikkelingspychologen zijn positief over deze nieuwe trend waarbij speelgoed dat helpt bij de zindelijkheidstraining. Deze plas – en danspop doet namelijk vrijwel hetzelfde wat een kind tijdens een zindelijkheidstraining ook doet. Drinken, aangeven dat ze moet plassen, op het potje plassen, handen wassen erna en om een beloningssticker vragen. Geweldig toch! Een interactieve pop dat kinderen stimuleert op het potje te plassen. Oh en ze draagt zelfs een echt (onder)broekje.

Het is voor mijn peuter nog niet zo heel lang geleden dat ze druk aan het oefenen was (en nog steeds af en toe moet rennen om een ongeluk te voorkomen). Deze kleine poppenmoeder straalt als haar babypop ‘hai mammie’ tegen haar zegt. Deze blonde baby alive kan namelijk meer dan 50 woorden en wind je zo om haar kleine vinger. Net een echte baby maar dan zonder huilen, volle luiers of ongelukjes 😀

baby alive plas- en dans baby baby alive wordt verschoond

Wat kan deze interactieve pop nog meer?

De plas – en danspop kent zoals ik al aangaf meer dan 50 woorden waaronder vragen om drinken, aangeven wanneer ze moet plassen, vragen of je mee wilt dansen en of ze haar handjes mag wassen na het plassen en zeggen dat iets kietelt. De meegeleverde fles kun je tot aan de streep met water vullen (wel afgekoeld gekookt water zodat de babypop geen kalk binnenkrijgt wat haar levensduur zou verkorten). Wanneer ze om drinken vraagt kun je haar de fles geven. Kort daarna zal de pop aangeven dat ze moet plassen. Dat doet ze gelukkig alleen op het potje. Hou er rekening mee dat de pop niet meer dan 1 fles water binnenkrijgt tussen de plasbeurten.

Mijn kleine poppenmoeders slapen om de beurt met hun baby alive. Waar ik dan heel blij mee ben is dat je de pop ook uit kan zetten. Wel zo handig voor de nacht. Op haar rug vind je namelijk een aan en uit knop.

baby alive dans- en plas babypop wordt gekamd

Verschillende varianten te koop

Wij hebben een super schattige blonde babypop met blauwe kijkers van 40 cm ontvangen. Er zijn nog 2 varianten beschikbaar van deze baby alive, namelijk een brunette en een donkere babypop. De kleuren van de geleverde accessoires kunnen wat verschillen maar de functies zijn exact hetzelfde.

Handig om te weten

♥ Instrueer het kind de haartjes voorzichtig te kammen met de bijgeleverde kam. Verder is het niet raadzaam de haartjes van de pop te wassen of haarproducten te gebruiken.

♥ Het flesje vullen met water doe je door het in te knijpen, onder water te dompelen en weer los te laten. Gebruik hiervoor wel gedestilleerd water om reden hierboven beschreven.

♥ De babypop is niet geschikt om in bad te spelen. Indien vies, veeg dan met een vochtig doekje af.

♥ De poppenkleertjes  mogen in de wasmachine, maar alleen koud wassen of met fijnwasprogramma.

♥ De babypop valt, bij niet gebruiken in de aan stand, na een poos ‘in slaap’. Door op haar buikje te drukken, wordt ze weer wakker.

♥ Leeg na het spelen zowel de pop, als de fles. Het is niet raadzaam het water te bewaren.

♥ Bijgeleverde accessoires zijn: een potje, een flesje, zeeppomp, kam, beloningskaart en stickers.

baby houdt blonde baby alive plas- en dans baby vast baby alive plas- en danspop met een potje, flesje water, kam, beloningskaart en stickers

Conclusie

Deze interactieve babypop ziet er mega schattig uit en klinkt nog zoeter. Door de vele functies is deze interactieve pop een waanzinnig leuk cadeau voor alle poppenmoeders en kinderen die midden in een zindelijkheidstraining zitten (of binnenkort eraan beginnen).

Winactie

Wil je deze waanzinnige leuke pop winnen zo vlak voor de feestdagen? Ik mag een exemplaar weggeven.

Hoe doe je mee?

♥ Laat hieronder een reactie achter van minimaal 30 woorden en vertel mij waarom jij, als trouwe lezer van MamaPlaneet, moet winnen.

Bij 2500 likes op de Facebookpagina van MamaPlaneet mag deze gave prijs eruit. Om kans te maken is echter wel belangrijk dat je hieronder een reactie achterlaat (en daarmee je deelname bevestigt) en MamaPlaneet op Facebook volgt. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn disclaimer.

 

33 gedachten over “Baby Alive | Interactieve pop de nieuwe trend met een belangrijke functie + WIN

 1. We hebben twee echte poppen moeders in huis en zij zullen heel goed voor haar zorgen en knuffelen. En veel kusjes zal se ook krijgen. De jongste zal over een deel maanden ook leren hoe ze op het potje moet gaan plassen ideaal zo’n pop als het goede voorbeeld.

 2. Oke… even dit: Ja Ja Ja Ja ik wil heeeeel graag winnen voor mijn dochter Julia. De Babypop alive staat op haar verlanglijstje hihi, wat een toeval 😜

  Ik ben een groot fan van je blogs (vandaar een trouwe lezer) 😉
  Dus waag ik heel graag mijn kans..

  Ga zo door, keep on writing.. 😁

  Groetjes Anna

  Facebook: An Na

 3. Wat een geweldige pop is dit zeg!!
  Superleuk dat je deze gaat weggeven ❤
  Zindelijk worden is soms zo lastig en heel leuk dat deze poppenvriendin daar nu aan mee kan werken.
  Mijn meisjes zijn beide zindelijk en dat is ook heel verschillend gegaan. Bij de een is het soms nog wat lastig om op tijd te gaan wanneer ze geconcentreerd met iets bezig is. Ze heeft autisme en dat schakelen is erg moeilijk voor haar!
  Beide meiden zijn wel super zorgzaam en willen heen graag een zusje! Hier kunnen er geen kindjes meer komen, maar dit lieve zusje zouden ze dolgraag willen helpen om naar de wc te gaan en te verzorgen! ❤

 4. Wauwww😍😍 wat een super gave actie en wat een geweldige prijs. Ik doe graag mee voor mijn kleine poppenmama. Ze houd van dansen dus kunnen ze samen Veel plezier beleven. Onze kleine tut is enig kind en zal dat ook blijven. Dus zal de baby pop een perfect vriendinnetje voor haar zijn om samen Veel lol mee te beleven en van te leren. Wij zitten hier midden in de potjes fase dus een mooie extra stimulans. Daarnaast volg ik al een tijdje mama planeet op fb en Instagram en haal er onwijs leuke ideeën en tips vandaan. Ga zo Door! !!😊

 5. Ik heb vorige week al aan de win acties meegedaan maar jammer genoeg niets gewonnen. Bij deze dus n0g een poging!! Mijn dochter gaat nu net beginnen met onderzoekend op de wc plassen en vindt het allemaal reuze interessant. Deze pop zou een super aanvulling zijn op de potty training 😁😁 fingers crossed 🤞🤞

 6. Jaaaa deze zou ik heel graag willen winnen. Waarom, omdat mijn dochter hier al een tijdje om vraagt en ik m eigenlijk te duur (ja heel eerlijk)vind voor de feestdagen. Maar mocht ik m winnen….tja dan heeft ze heeeeel veel geluk!

 7. Ik heb 2 jongens, waarvan de jongste midden in het zindelijk worden zit. Ik denk echt dat deze pop erbij zou kunnen helpen en ik denk ook dat ze wat rustiger zouden worden als ze een “zusjes”zouden kunnen verzorgen.

 8. Jaa, deze wil ik winnen!! Super leuk voor mijn dochtertje die eind november 5 jaar wordt!! En anders leuk om te geven met de feestdagen! Lekker tutten met deze pop! 🙋‍♀️

 9. Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter. Zij fungeert als levende pop voor haar oudste zus 😉 en ik gun haar ook graag een keer de moederrol

 10. Jaaa, zo’n derde in huis wil ik ook wel, zeker als je die aan en uit kunt zetten…
  Mijn dochter zal deze geweldig vinden, een pop die op het potje kan maar die ook nog eens kan dansen met je. Echt leuk als Sinterklaascadeau of voor haar verjaardag volgend voorjaar.
  Eerst die 2500 likes natuurlijk nodig! Succes.

 11. Wat een lieve pop! Mijn meisje heeft twee poppen maar nog geen interactieve pop. Ze heeft bewezen een goede babymoeder te zijn. Ze is klaar voor de volgende stap, een pratende pop die op het potje gaat. Zelf zijn we daar nu ook met haar mee bezig, ik denk dat dit een mooie stimulans is.

 12. Zojuist ben ik naar deze leuke pagina gegaan ..waar ik een ontzettend leuk bericht heb zien staan ❤️dit kon ik niet zomaar voorbij laten gaan ik ga dit bericht onmiddellijk delen met mijn vrienden die vast ook graag meespelen 😉

 13. Hoi hoi,

  Wauw! Ik ga heel erg mijn best doen, voor die 2500 likes uiteraard 🤗😍. Want zo’n GE-WEL-DIG kado kun je niet aan je neus voorbij laten gaan. Hadden we deze vorig jaar gehad. Dan was Truuske zo heet ze niet echt hoor, denk ik veel sneller zindelijk geworden. Naar ach het is net voor haar 4e verjaardag dan toch nog goed gekomen. Maar voor de volgende zou dit geweldig zijn. Kunnen ze mooi samen spelen! Het lijkt me een leerzame pop. Geweldig!

  Groetjes Claudia!

 14. Ooohhh wat leuk! Ons petekindje Merel is een echte poppenmoeder! Ze heeft van ons al een kinderwagen gekregen en rijdt daar de hele dag mee rond. Beren en kleine stoffen popjes gaan daar in. Maar o wat zal ze blij zijn met een ‘echte’ pop! En nu ze 3.5 jaar oud is, is ze daar ook wel aan toe. Hoe leuk zou het zijn als ze deze mooie pop van haar tante en oom krijgt! We duimen!

 15. Wat een leuke acties heb je steeds zeg!!
  Mijn kleine meisje zou hier heel erg blij mee zijn!
  Ze is de jongste thuis maar wil nu heel graag zelf ook grote zus worden.
  Helaas kan dat wegens omstandigheden niet meer, maar dit is natuurlijk geweldig!! Een klein zusje die ze alles kan leren en zelfs kan leren plassen!!
  Ik ga duimen en natuurlijk vrienden uitnodigen zodat de 2500 likes snel behaald worden! 👍🍀

 16. Wat super leuk zeg 😍🤩😍
  Ik heb twee dochtertjes, Elize van 6 jaar en Anne-Roos van 3 jaar. Beiden helemaal fan van poppen en dus echte poppenmoedertjes.
  Mijn oudste dochtertje is vooral heel knuffelig met haar popjes en vind het aan en uitkleden en de haartjes doen van haar popjes helemaal geweldig.
  Terwijl de jongste meer van het dokteren is, verbandje erom, koorts opmeten, pilletje geven. (Dit heeft misschien ook wel te maken door de vele ervaringen die zij helaas heeft met het ziekenhuis, soort van verwerking denk ik)
  Maar wat ik zeker weet is dat mijn meisjes deze pop helemaal geweldig gaan vinden!!!
  Samen voor deze lieverd zorgen en mama op de achtergrond stiekem mee genieten ❤
  Zou een fantastisch cadeau zijn voor 5 december ☺
  Dat wordt dus duimen 🍀🍀

 17. 2 poppenmoeders hier in huis die heel erg leuk met de poppen kunnen spelen en ze goed verzorgen elke dag
  En een pop die zelfs kan drinken en plassen zullen ze echt helemaal geweldig vinden

 18. Mijn kleindochtertje van 6 is een echt aanhankelijk poppenmoedertje.
  Ze wil dat nog wel eens met haar babyneefjes oefenen wat helaas niet altijd in goede aarde valt bij die kleintjes. Deze pop zou geweldig voor haar zijn. Daar kan ze dan wel lekker mee tuttelen😃

 19. Wauwww wat een super leuke pop. Mijn dochter is echt een poppenmoeder. En zal zij deze pop zal winnen zal ze echt in de wolken zijn. Ze zal er echt uren mee spelen en ze zo geweldig vinden duss duimen voor mijn dochter Roudaina 🤞

 20. Hoi Mamaplaneet, ik maak graag kans om de leuke pop te winnen! Mijn dochtertje is er nu nog te jong voor maar ik zou hem graag eerst aan mijn nichtje willen geven die gek is op haar eigen pop maar hoe leuk zal het zijn als pop binnenkort een vriendinnetje erbij krijgt zodat ze theekransjes kan houden!

 21. 😲😍😲😍😲 Waaaaaaauuuuuuww!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg 😍😍😍😍Wat een geweldige prijs ga je weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op deze prachtige pop. Dat zou echt zooooo Welkom zijn voor mijn lieve nichtje van 2 die hem zo graag wilt maar helaas kan moeder het op dit moment niet financieel betalen! Ik ben echt helemaal Excited 😍😍😍 Je zou ’t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn!!!!! Ik heb alle stappen doorlopen
  🧡Geliked
  💚Gedeeld
  ❤Nu maar heel hard duimen & hopen 🍀💚🍀
  #FingersCrossed 💕
  Fijne zondag

 22. Waaaaaaauuuuuuww!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg. Wat een geweldige prijs ga je weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op deze prachtige pop. Dat zou echt zooooo Welkom zijn voor mijn lieve nichtje van 2 ze wilt hem zo graag maar moeder kan hem op dit moment finacieel niet betalen! Ik ben echt helemaal Excited 😍😍😍 Je zou ’t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn!!!!! Ik heb alle stappen doorlopen
  Geliked
  Gedeeld
  Nu maar heel hard duimen & hopen dat er snel 2500 likes bij mogen komen en dat er veel geluk mijn kant op mag komen
  #FingersCrossed

 23. Deze willen wij natuurlijk heeeeeel graag winnen omdat Zoë al naar een andere lieve poppenmama is gegaan. Mijn kleine meid zal ook een fantastische poppenmama worden van deze prachtige pop.

 24. Wat een super toffe pop! Mijn dochtertje van bijna drie (6januari) vertikt het om op het potje/wc te gaan! Ze is verzot op haar baby’s. Ze gaan mee in bad, in de kinderwagen als we naar de winkel gaan en de baby’s gaan zelfs op de strafpoef haha. Ik weet zeker dat als deze baby op de po gaat mijn Emma dat ook zal doen! Heel hard duimen draaien want ik weet niet meer hoe ik het aan moet pakken en dit zou geweldig zijn!

 25. Voor onze achterkleindochter, ze is dol op het verzorgen van baby’s en speelt daarom vaak met de pop van haar grote nicht. Nu zelf nog een pop!

 26. Goedemorgen!

  Ik had natuurlijk al aan zien komen dat deze winactie zou komen en ik doe heeeeel graag mee voor ons pleegdochtertje! <3 Ze is zelf ook bezig met zindelijk worden én is echt een poppenmoedertje, dus ze gaat dit absoluut geweldig vinden. We hebben nog geen sinterklaascadeau voor haar, dus ik ga hard duimen hoor!
  En waarom ik dit als trouwe lezer zou móeten winnen? Tja, ik denk dat alle trouwe lezeressen het verdienen! Je hebt een leuk groepje mensen verzameld in de privegroep! Hoop dat de nieuwe bespaargroep ook een (groot) succes gaat worden! 😀

  Fijne week!

 27. Echt een hele leuke pop!
  Mijn dochtertje zou graag voor haar willen gaan zorgen.
  Ook hier willen ze er namelijk een broertje/zusje bij maar ook deze mama is klaar en het gezin is compleet al mag dit kleine meisje er wel bij komen natuurlijk haha!
  Leuk ik maak heel graag kans voor mijn dochtertje luna.

 28. Mijn poppenmoedertje hier thuis is erg zorgend voor haar baby broer. Helaas voor haar laat hij zich niet zomaar meer bemoederen nu hij zelf dingen kan. Een eigen pop om over te moederen lijkt me dus erg leuk voor haar, dan kan ze zich daar op concentreren.

 29. Doe heel graag mee voor onze 2 kids. Allebei heel erg gek op dieren en spelen ondanks het leeftijdsverchil (9 en 2jr) graag samen met hetzelfde speelgoed. Deze is zo leuk voor hun beiden🤞🤞Duimen maar!

 30. Wat een leuke actie, ik doe graag mee voor mn dochter. Die is de laatste tijd veel met poppen in de weer. Echt een poppenmoeder. Ik hoor haar vaak mij na doen in haar spel (zoals ik met haar bijna 2 maanden oude broertje omga) of hoor ik haar de leidsters can de crèche nadoen als ze haar pop of knuffel een ‘fruithap’ geeft. Een interactieve pop zal haar spel nog leuker maken! 🙂

 31. Mijn jongste dochter is helemaal gek van poppen. Zelf had ik er vroeger niets mee (alhoewel deze wel erg leuk is!) en mijn oudste dochter heeft er ook niets mee. Zijn dus ook eifenlijk geen poppen in huis….
  Een pop staat dus zeker op haar verlanglijstje!

Een reactie plaatsen