Baby Alive | Interactieve pop de nieuwe trend met een belangrijke functie

De lezers van het eerste uur weten waarschijnlijk hoe ik denk over een gezinsuitbreiding denk. Count your blessings. Ons gezin is compleet. Nou daar moet ik nu op terugkomen. Maak kennis met onze derde dochter Sophie.

meisje met een roze vest houdt haar baby alive babypop vast

Wel de voordelen niet de nadelen. Van deze babypop geniet ik als volwassenen mama ook 😆 Mijn 2 poppenmoeders zijn er verzot op. Baby Alive. Wat is het? Wat kun je ermee? Vanwaar deze aanstekelijke enthousiasme? En hoe kan jij er een winnen? Dat vertel ik je graag.

Oefenen op het potje met plas – en dans baby

De ontwikkelingspychologen zijn positief over deze nieuwe trend waarbij speelgoed dat helpt bij de zindelijkheidstraining. Deze plas – en danspop doet namelijk vrijwel hetzelfde wat een kind tijdens een zindelijkheidstraining ook doet. Drinken, aangeven dat ze moet plassen, op het potje plassen, handen wassen erna en om een beloningssticker vragen. Geweldig toch! Een interactieve pop dat kinderen stimuleert op het potje te plassen. Oh en ze draagt zelfs een echt (onder)broekje.

Het is voor mijn peuter nog niet zo heel lang geleden dat ze druk aan het oefenen was (en nog steeds af en toe moet rennen om een ongeluk te voorkomen). Deze kleine poppenmoeder straalt als haar babypop ‘hai mammie’ tegen haar zegt. Deze blonde baby alive kan namelijk meer dan 50 woorden en wind je zo om haar kleine vinger. Net een echte baby maar dan zonder huilen, volle luiers of ongelukjes 😀

baby alive plas- en dans baby baby alive wordt verschoond

Wat kan deze interactieve pop nog meer?

De plas – en danspop kent zoals ik al aangaf meer dan 50 woorden waaronder vragen om drinken, aangeven wanneer ze moet plassen, vragen of je mee wilt dansen en of ze haar handjes mag wassen na het plassen en zeggen dat iets kietelt. De meegeleverde fles kun je tot aan de streep met water vullen (wel afgekoeld gekookt water zodat de babypop geen kalk binnenkrijgt wat haar levensduur zou verkorten). Wanneer ze om drinken vraagt kun je haar de fles geven. Kort daarna zal de pop aangeven dat ze moet plassen. Dat doet ze gelukkig alleen op het potje. Hou er rekening mee dat de pop niet meer dan 1 fles water binnenkrijgt tussen de plasbeurten.

Mijn kleine poppenmoeders slapen om de beurt met hun baby alive. Waar ik dan heel blij mee ben is dat je de pop ook uit kan zetten. Wel zo handig voor de nacht. Op haar rug vind je namelijk een aan en uit knop.

baby alive dans- en plas babypop wordt gekamd

Verschillende varianten te koop

Wij hebben een super schattige blonde babypop met blauwe kijkers van 40 cm ontvangen. Er zijn nog 2 varianten beschikbaar van deze baby alive, namelijk een brunette en een donkere babypop. De kleuren van de geleverde accessoires kunnen wat verschillen maar de functies zijn exact hetzelfde.

Handig om te weten

♥ Instrueer het kind de haartjes voorzichtig te kammen met de bijgeleverde kam. Verder is het niet raadzaam de haartjes van de pop te wassen of haarproducten te gebruiken.

♥ Het flesje vullen met water doe je door het in te knijpen, onder water te dompelen en weer los te laten. Gebruik hiervoor wel gedestilleerd water om reden hierboven beschreven.

♥ De babypop is niet geschikt om in bad te spelen. Indien vies, veeg dan met een vochtig doekje af.

♥ De poppenkleertjes  mogen in de wasmachine, maar alleen koud wassen of met fijnwasprogramma.

♥ De babypop valt, bij niet gebruiken in de aan stand, na een poos ‘in slaap’. Door op haar buikje te drukken, wordt ze weer wakker.

♥ Leeg na het spelen zowel de pop, als de fles. Het is niet raadzaam het water te bewaren.

♥ Bijgeleverde accessoires zijn: een potje, een flesje, zeeppomp, kam, beloningskaart en stickers.

baby houdt blonde baby alive plas- en dans baby vast baby alive plas- en danspop met een potje, flesje water, kam, beloningskaart en stickers

Conclusie

Deze interactieve babypop ziet er mega schattig uit en klinkt nog zoeter. Door de vele functies is deze interactieve pop een waanzinnig leuk cadeau voor alle poppenmoeders en kinderen die midden in een zindelijkheidstraining zitten (of binnenkort eraan beginnen).

Winactie

In samenwerking met Hasbro mag ik iemand heel blij maken met dit super leuk speeltje. Dat wil je winnen toch?

Hoe doe je mee?

♥ Bij 2300 paginalikes op Facebook verloot ik onder andere een Baby Alive
♥ Bevestig je deelname door onder dit artikel een reactie van minimaal 30 woorden achter te laten.

Zorg ervoor dat je met een geldig emailadres reageert zodat ik je een email kan sturen wanneer jij als winnaar uit de bus komt. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn disclaimer.

Check ook Win Furreal Rock-A-Too showbizz papegaai

 

UPDATE

De winactie is gesloten. De winnaar is bekend gemaakt.

 

https://www.instagram.com/p/BqPHN-qgRDJ/

PicsArt 09 05 06.47.52

 

Sandra

69 gedachten over “Baby Alive | Interactieve pop de nieuwe trend met een belangrijke functie”

 1. We hebben twee echte poppen moeders in huis en zij zullen heel goed voor haar zorgen en knuffelen. En veel kusjes zal se ook krijgen. De jongste zal over een deel maanden ook leren hoe ze op het potje moet gaan plassen ideaal zo’n pop als het goede voorbeeld.

  Beantwoorden
 2. Oke… even dit: Ja Ja Ja Ja ik wil heeeeel graag winnen voor mijn dochter Julia. De Babypop alive staat op haar verlanglijstje hihi, wat een toeval 😜

  Ik ben een groot fan van je blogs (vandaar een trouwe lezer) 😉
  Dus waag ik heel graag mijn kans..

  Ga zo door, keep on writing.. 😁

  Groetjes Anna

  Facebook: An Na

  Beantwoorden
 3. Wat een geweldige pop is dit zeg!!
  Superleuk dat je deze gaat weggeven ❤
  Zindelijk worden is soms zo lastig en heel leuk dat deze poppenvriendin daar nu aan mee kan werken.
  Mijn meisjes zijn beide zindelijk en dat is ook heel verschillend gegaan. Bij de een is het soms nog wat lastig om op tijd te gaan wanneer ze geconcentreerd met iets bezig is. Ze heeft autisme en dat schakelen is erg moeilijk voor haar!
  Beide meiden zijn wel super zorgzaam en willen heen graag een zusje! Hier kunnen er geen kindjes meer komen, maar dit lieve zusje zouden ze dolgraag willen helpen om naar de wc te gaan en te verzorgen! ❤

  Beantwoorden
 4. Wauwww😍😍 wat een super gave actie en wat een geweldige prijs. Ik doe graag mee voor mijn kleine poppenmama. Ze houd van dansen dus kunnen ze samen Veel plezier beleven. Onze kleine tut is enig kind en zal dat ook blijven. Dus zal de baby pop een perfect vriendinnetje voor haar zijn om samen Veel lol mee te beleven en van te leren. Wij zitten hier midden in de potjes fase dus een mooie extra stimulans. Daarnaast volg ik al een tijdje mama planeet op fb en Instagram en haal er onwijs leuke ideeën en tips vandaan. Ga zo Door! !!😊

  Beantwoorden
 5. Ik heb vorige week al aan de win acties meegedaan maar jammer genoeg niets gewonnen. Bij deze dus n0g een poging!! Mijn dochter gaat nu net beginnen met onderzoekend op de wc plassen en vindt het allemaal reuze interessant. Deze pop zou een super aanvulling zijn op de potty training 😁😁 fingers crossed 🤞🤞

  Beantwoorden
  • Ik kwam nog eens piepen of ik al had meegedaan en blijkt van wel, alleen niet met minstens 30 woorden, oeps! Nog even laten weten dan dat mijn dochtertje heel graag een flesje geeft aan haar mini baby born. 😀

   Beantwoorden
 6. Jaaaa deze zou ik heel graag willen winnen. Waarom, omdat mijn dochter hier al een tijdje om vraagt en ik m eigenlijk te duur (ja heel eerlijk)vind voor de feestdagen. Maar mocht ik m winnen….tja dan heeft ze heeeeel veel geluk!

  Beantwoorden
 7. Ik heb 2 jongens, waarvan de jongste midden in het zindelijk worden zit. Ik denk echt dat deze pop erbij zou kunnen helpen en ik denk ook dat ze wat rustiger zouden worden als ze een “zusjes”zouden kunnen verzorgen.

  Beantwoorden
 8. Jaa, deze wil ik winnen!! Super leuk voor mijn dochtertje die eind november 5 jaar wordt!! En anders leuk om te geven met de feestdagen! Lekker tutten met deze pop! 🙋‍♀️

  Beantwoorden
 9. Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter. Zij fungeert als levende pop voor haar oudste zus 😉 en ik gun haar ook graag een keer de moederrol

  Beantwoorden
 10. Jaaa, zo’n derde in huis wil ik ook wel, zeker als je die aan en uit kunt zetten…
  Mijn dochter zal deze geweldig vinden, een pop die op het potje kan maar die ook nog eens kan dansen met je. Echt leuk als Sinterklaascadeau of voor haar verjaardag volgend voorjaar.
  Eerst die 2500 likes natuurlijk nodig! Succes.

  Beantwoorden
 11. Wat een lieve pop! Mijn meisje heeft twee poppen maar nog geen interactieve pop. Ze heeft bewezen een goede babymoeder te zijn. Ze is klaar voor de volgende stap, een pratende pop die op het potje gaat. Zelf zijn we daar nu ook met haar mee bezig, ik denk dat dit een mooie stimulans is.

  Beantwoorden
 12. Zojuist ben ik naar deze leuke pagina gegaan ..waar ik een ontzettend leuk bericht heb zien staan ❤️dit kon ik niet zomaar voorbij laten gaan ik ga dit bericht onmiddellijk delen met mijn vrienden die vast ook graag meespelen 😉

  Beantwoorden
 13. Hoi hoi,

  Wauw! Ik ga heel erg mijn best doen, voor die 2500 likes uiteraard 🤗😍. Want zo’n GE-WEL-DIG kado kun je niet aan je neus voorbij laten gaan. Hadden we deze vorig jaar gehad. Dan was Truuske zo heet ze niet echt hoor, denk ik veel sneller zindelijk geworden. Naar ach het is net voor haar 4e verjaardag dan toch nog goed gekomen. Maar voor de volgende zou dit geweldig zijn. Kunnen ze mooi samen spelen! Het lijkt me een leerzame pop. Geweldig!

  Groetjes Claudia!

  Beantwoorden
 14. Ooohhh wat leuk! Ons petekindje Merel is een echte poppenmoeder! Ze heeft van ons al een kinderwagen gekregen en rijdt daar de hele dag mee rond. Beren en kleine stoffen popjes gaan daar in. Maar o wat zal ze blij zijn met een ‘echte’ pop! En nu ze 3.5 jaar oud is, is ze daar ook wel aan toe. Hoe leuk zou het zijn als ze deze mooie pop van haar tante en oom krijgt! We duimen!

  Beantwoorden
 15. Wat een leuke acties heb je steeds zeg!!
  Mijn kleine meisje zou hier heel erg blij mee zijn!
  Ze is de jongste thuis maar wil nu heel graag zelf ook grote zus worden.
  Helaas kan dat wegens omstandigheden niet meer, maar dit is natuurlijk geweldig!! Een klein zusje die ze alles kan leren en zelfs kan leren plassen!!
  Ik ga duimen en natuurlijk vrienden uitnodigen zodat de 2500 likes snel behaald worden! 👍🍀

  Beantwoorden
 16. Wat super leuk zeg 😍🤩😍
  Ik heb twee dochtertjes, Elize van 6 jaar en Anne-Roos van 3 jaar. Beiden helemaal fan van poppen en dus echte poppenmoedertjes.
  Mijn oudste dochtertje is vooral heel knuffelig met haar popjes en vind het aan en uitkleden en de haartjes doen van haar popjes helemaal geweldig.
  Terwijl de jongste meer van het dokteren is, verbandje erom, koorts opmeten, pilletje geven. (Dit heeft misschien ook wel te maken door de vele ervaringen die zij helaas heeft met het ziekenhuis, soort van verwerking denk ik)
  Maar wat ik zeker weet is dat mijn meisjes deze pop helemaal geweldig gaan vinden!!!
  Samen voor deze lieverd zorgen en mama op de achtergrond stiekem mee genieten ❤
  Zou een fantastisch cadeau zijn voor 5 december ☺
  Dat wordt dus duimen 🍀🍀

  Beantwoorden
 17. 2 poppenmoeders hier in huis die heel erg leuk met de poppen kunnen spelen en ze goed verzorgen elke dag
  En een pop die zelfs kan drinken en plassen zullen ze echt helemaal geweldig vinden

  Beantwoorden
 18. Mijn kleindochtertje van 6 is een echt aanhankelijk poppenmoedertje.
  Ze wil dat nog wel eens met haar babyneefjes oefenen wat helaas niet altijd in goede aarde valt bij die kleintjes. Deze pop zou geweldig voor haar zijn. Daar kan ze dan wel lekker mee tuttelen😃

  Beantwoorden
 19. Wauwww wat een super leuke pop. Mijn dochter is echt een poppenmoeder. En zal zij deze pop zal winnen zal ze echt in de wolken zijn. Ze zal er echt uren mee spelen en ze zo geweldig vinden duss duimen voor mijn dochter Roudaina 🤞

  Beantwoorden
 20. Hoi Mamaplaneet, ik maak graag kans om de leuke pop te winnen! Mijn dochtertje is er nu nog te jong voor maar ik zou hem graag eerst aan mijn nichtje willen geven die gek is op haar eigen pop maar hoe leuk zal het zijn als pop binnenkort een vriendinnetje erbij krijgt zodat ze theekransjes kan houden!

  Beantwoorden
 21. 😲😍😲😍😲 Waaaaaaauuuuuuww!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg 😍😍😍😍Wat een geweldige prijs ga je weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op deze prachtige pop. Dat zou echt zooooo Welkom zijn voor mijn lieve nichtje van 2 die hem zo graag wilt maar helaas kan moeder het op dit moment niet financieel betalen! Ik ben echt helemaal Excited 😍😍😍 Je zou ‘t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn!!!!! Ik heb alle stappen doorlopen
  🧡Geliked
  💚Gedeeld
  ❤Nu maar heel hard duimen & hopen 🍀💚🍀
  #FingersCrossed 💕
  Fijne zondag

  Beantwoorden
 22. Waaaaaaauuuuuuww!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg. Wat een geweldige prijs ga je weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op deze prachtige pop. Dat zou echt zooooo Welkom zijn voor mijn lieve nichtje van 2 ze wilt hem zo graag maar moeder kan hem op dit moment finacieel niet betalen! Ik ben echt helemaal Excited 😍😍😍 Je zou ‘t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn!!!!! Ik heb alle stappen doorlopen
  Geliked
  Gedeeld
  Nu maar heel hard duimen & hopen dat er snel 2500 likes bij mogen komen en dat er veel geluk mijn kant op mag komen
  #FingersCrossed

  Beantwoorden
 23. Deze willen wij natuurlijk heeeeeel graag winnen omdat Zoë al naar een andere lieve poppenmama is gegaan. Mijn kleine meid zal ook een fantastische poppenmama worden van deze prachtige pop.

  Beantwoorden
 24. Wat een super toffe pop! Mijn dochtertje van bijna drie (6januari) vertikt het om op het potje/wc te gaan! Ze is verzot op haar baby’s. Ze gaan mee in bad, in de kinderwagen als we naar de winkel gaan en de baby’s gaan zelfs op de strafpoef haha. Ik weet zeker dat als deze baby op de po gaat mijn Emma dat ook zal doen! Heel hard duimen draaien want ik weet niet meer hoe ik het aan moet pakken en dit zou geweldig zijn!

  Beantwoorden
 25. Voor onze achterkleindochter, ze is dol op het verzorgen van baby’s en speelt daarom vaak met de pop van haar grote nicht. Nu zelf nog een pop!

  Beantwoorden
 26. Goedemorgen!

  Ik had natuurlijk al aan zien komen dat deze winactie zou komen en ik doe heeeeel graag mee voor ons pleegdochtertje! <3 Ze is zelf ook bezig met zindelijk worden én is echt een poppenmoedertje, dus ze gaat dit absoluut geweldig vinden. We hebben nog geen sinterklaascadeau voor haar, dus ik ga hard duimen hoor!
  En waarom ik dit als trouwe lezer zou móeten winnen? Tja, ik denk dat alle trouwe lezeressen het verdienen! Je hebt een leuk groepje mensen verzameld in de privegroep! Hoop dat de nieuwe bespaargroep ook een (groot) succes gaat worden! 😀

  Fijne week!

  Beantwoorden
 27. Echt een hele leuke pop!
  Mijn dochtertje zou graag voor haar willen gaan zorgen.
  Ook hier willen ze er namelijk een broertje/zusje bij maar ook deze mama is klaar en het gezin is compleet al mag dit kleine meisje er wel bij komen natuurlijk haha!
  Leuk ik maak heel graag kans voor mijn dochtertje luna.

  Beantwoorden
 28. Mijn poppenmoedertje hier thuis is erg zorgend voor haar baby broer. Helaas voor haar laat hij zich niet zomaar meer bemoederen nu hij zelf dingen kan. Een eigen pop om over te moederen lijkt me dus erg leuk voor haar, dan kan ze zich daar op concentreren.

  Beantwoorden
 29. Doe heel graag mee voor onze 2 kids. Allebei heel erg gek op dieren en spelen ondanks het leeftijdsverchil (9 en 2jr) graag samen met hetzelfde speelgoed. Deze is zo leuk voor hun beiden🤞🤞Duimen maar!

  Beantwoorden
 30. Wat een leuke actie, ik doe graag mee voor mn dochter. Die is de laatste tijd veel met poppen in de weer. Echt een poppenmoeder. Ik hoor haar vaak mij na doen in haar spel (zoals ik met haar bijna 2 maanden oude broertje omga) of hoor ik haar de leidsters can de crèche nadoen als ze haar pop of knuffel een ‘fruithap’ geeft. Een interactieve pop zal haar spel nog leuker maken! 🙂

  Beantwoorden
 31. Mijn jongste dochter is helemaal gek van poppen. Zelf had ik er vroeger niets mee (alhoewel deze wel erg leuk is!) en mijn oudste dochter heeft er ook niets mee. Zijn dus ook eifenlijk geen poppen in huis….
  Een pop staat dus zeker op haar verlanglijstje!

  Beantwoorden
 32. Wat een superleuke pop. mijn dochter elise van 7 is een echte poppenmoeder. zodra ze thuis is uit school speelt ze alleen of met haar vriendinnen met haar poppen. schooltje/vader en moedertje/ziekenhuisje en nog veel meer. ik herken het wel van vroeger; dat deed ik ook. natuurlijk is een interactieve pop nog veel leuker dus ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 33. Dit is het ideale speelgoed voor mijn meid. Ze is 23 maanden en we gaan in de kerstvakantie beginnen met de zindelijkheidstraining. Dit zou zo van pas komen. Mijn jongste dochter is een echte poppenmoeder daar waar mijn oudste dochter juist niets heeft gehad met poppen. Verrassend toch 2 meiden maar zo verschillend. Ik duim hard xxx een stille volgster

  Beantwoorden
 34. Geweldig wat een leuke kans op de schitterende schattige Baby Alive :-D! Wat een verwennerij, hopelijk maken jullie mijn kleine poppen moedertje met deze schattige interactieve pop dol gelukkig en blij :-D. Wat zou mijn dochtertje gelukkig zijn met deze schitterende pop, en haar met liefde verwelkomen. ja de Baby Alive zou in een warm huisje terecht komen. En zeker niets tekort komen, mijn meisje staat met haar goede zorgen klaar, hopelijk is het geluk nu voor ons eens daar…….

  Beantwoorden
 35. Mijn dochtertje heeft 2 broers en moedert erg graag. Een eigen pop zou ze geweldig vinden, want luisteren doen haar broers niet echt naar haar. Dan kan ze lekker zorgen voor dat popje en zich helemaal op en top poppenmoeder voelen. Ik doe graag mee voor haar.

  Beantwoorden
 36. Ik als trouwe lezeres doe graag mee voor mijn twee poppenmoeders. Ik weet zeker dat ze deze pop helemaal leuk gaan vinden. Nu alleen nog even winnen. Daar worden mijn meiden heel erg blij van.

  Beantwoorden
 37. Wat een leuke pop! Ik heb 2 dochtertjes die graag poppenmoeder zijn. Leuk als ze omstebeurt met deze pop kunnen spelen! Mooi cadeau voor onder de kerstboom! Nu maar duimen voor mijn 2 poppenmoedertjes 😍🍀

  Beantwoorden
 38. Oh ik heb n lieve poppenmama hier. Zo leuk om te zien dat ons derde meisje het zo leuk vind om met poppen te spelen. En wat zouden we dankbaar zijn. Dat zal een prachtig feestje zijn!

  Beantwoorden
 39. wow wat een leuke actie doen jullie! ik waag met veel plezier een kansje voor mijn lieve schattige nichtje die hier overduidelijk enorm veel plezier aan zal beleven. en uiteraard speel ik dan met veel plezier mee!

  Beantwoorden
 40. Wat een ontzettend leuke pop. Hier 2 poppenmoeders in huis die de pop geweldig zouden vinden. Ik ga heel hard duimen zodat wij hem zouden kunnen winnen. Mooi cadeau voor onder de kerstboom!

  Beantwoorden
 41. Ik hoor niets anders dan dat Fenne en Lisa deze super leuke pop op hun verlanglijstje hebben staan.💖 Hoe gaaf zou het zijn als ze deze pop daadwerkelijk zouden krijgen 🎉🤗
  Voor mij persoonlijk vind ik de prijs te hoog, maar het is dan ook wel een super leuke, bijna levensechte pop. Hopelijk krijg je voldoende likes nog voor de feestdagen zodat er iemand heel blij mag worden met het verzorgen van deze super leuke babypop. Fingers crossed 🤞

  Beantwoorden
 42. Voor onder de kerstboom of 5 december, volgens mij is deze pop bij ieder meisje wel een schot in de roos. Natuurlijk maken wij ook graag kans op zo’n lieve dans en plas pop. Ik ben benieuwd naar de brunette pop, zal haar eens googelen. Dank je voor de fijne review!

  Beantwoorden
 43. haha, heerlijk die poppenmoeders. Urenlang tutten met de poppen. Deze interactieve pop is wel heel erg cool. Ik denk dat zij hier heel erg blij van worden. Nog meer mogelijkheden om uitgebreid een pop in bad te doen.

  Beantwoorden
 44. Mijn dochtertje speelt erg graag met haar pop, iedere dag opnieuw zorgt ze er goed voor en wordt ze ondergestopt en geknuffeld. Als ze geluk heeft mag ze zelfs mee in bed. Ik denk dat een extra pop haar liefde alleen maar zou vergroten hiervoor en dat gun ik haar enorm. Ik doe dus graag mee voor haar.

  Beantwoorden
 45. Leuke review😁 mijn dochtertje Lilly van 3 jaar oud is een echte poppenmama en momenteel zijn we druk bezig met Zindelijkheidstraining. Wat zou het gaaf zijn haar hiermee te mogen verrassen zodat het popje samen met haar op het potje kan gaan en we haar op deze manier kunnen stimuleren zindelijk te worden. Ik denk dat ze er heel veel speel en leerplezier aan zou beleven💕🍀

  Beantwoorden
 46. Ons meisje wil heel grasg een zusje, maar dat gaat niet gebeuren. Dus ik denk dat ze zo’n pop geweldig vind omdat ze altijd met knuffels en poppen bezig is en doet of ze de moeder of zus is. Deze is wat geavanceerder dan de poppen die ze kent dus zou haar daar graag mee verrassen. 👍🍀🍀🍀

  Beantwoorden
 47. Oh wow onze kleine poppenmoeder zou dit helemaal geweldig vinden. En haar mama denk ik ook want hoewel ze het potje en de wc een tijd heel interessant vond en het best goed ging, interesseert het haar nu helemaal niet meer. Misschien kan de pop het verschil maken dus ik waag graag een kans!

  Beantwoorden
 48. Ohw wauw!! Hier zou onze poppenmama heel erg gelukkig van worden.. Deze stond boven aan haar verlanglijstje voor 5 december.. Helaas heb ik het niet voor haar kunnen kopen.. Dus nu maar hopen dat ik het kan winnen.. Dan kan ze hem toch nog krijgen..

  Beantwoorden
 49. Wat een super gaaf cadeau. Deze wil ik heel erg graag winnen voor mijn dochtertje Fleur. Zij is helemaal dol op poppen en deze zal ze ook helemaal geweldig vinden. Daarnaast zijn we volop bezig met haar om zindelijk te worden. Hopelijk zit je snel aan de voldoende likes. Ik ga me best voor je doen!

  Beantwoorden
 50. Bedankt voor je Reminder…had ik deze actie toch bijna gemist… twee meiden hier die gek zijn op poppen… een pop die kan praten ontbreekt nog en deze zegt wel hele grappige dingen…. dus na alle Sinterklaasverwennerij hebben we ook nog wel een plekje voor dit schatje….

  Beantwoorden
 51. Wauw wat is deze pop mooi en wat is het altijd leuk om een review te lezen zodat je nog een beter beeld krijgt van het product. Ik doe graag mee voor mijn dochter Femke (1jr) Nu al een echte poppenmama die heel lief zal zijn voor de pop en er heel goed voor zal zorgen.

  Beantwoorden
 52. Super leuk voor onze poppenmoeder Isa! Gek op poppen, en alles wat daar mee te maken heeft! Wat zou ze blij zijn als we deze zouden winnen! we wagen daarom graag een kansje!

  Beantwoorden
 53. Wat een mooie baby pop.. geweldig voor mn dochtertje. Ze wil deze echt al heel lang. Zo kan ze mooi oefenen voor wanneer haar baby zusje straks geboren is.. en stiekem wil ik er zelf ook mee spelen haha

  Beantwoorden
 54. Ik heb 3 kleindochtertjes en het zijn alledrie echte mini-moedertjes. Diede heeft laatst een broertje gekregen en kan daar echt over moederen. Fenne en Milou zouden ook wel een broertje of zusje willen, maar dat vinden hun papa en mama niet zo’n goed idee. Deze baby alive zou DE oplossing voor ze zijn.

  Beantwoorden
 55. We zijn alweer ruim een maand verder, na mijn reactie, en kleine meisjes groeien snel. Mijn kleine 2 jarige rent tegenwoordig een winkel bij ons in het winkelcentrum binnen om daar met de pop in poppenwagen te gaan wandelen. De medewerkers kennen haar ondertussen en genieten vollop van haar. Ze moet gewoon echt een eigen baby hebben. Die kan ze dan thuis instoppen en hoeft ze niet steeds afscheid te nemen van de winkelbaby.

  Beantwoorden
 56. Onze jongste dochter net 4 begint zich nu opeens in poppen te interesseren. Zo leuk om weer een poppenmoeder in huis te hebben. De oudste van 7 doet weer gezellig mee.

  Beantwoorden
 57. Ook ik maak graag kans voor mijn poppenmoeder.
  Thanks voor de duidelijke beschrijving op je blog.
  Op naar de 2500 likes, ik ben fan hoor en blijf je zeker volgen!
  Fijne feestdagen! 🎄🎆

  Beantwoorden
 58. Dit zou ik dolgraag voor me dochtertje willen winnen!! Ze is zo zorgzaam en wil niks liever dan voor iedereen zorgen. Met deze super schattige leuke pop moet dat goedkomen!! Ik wens je en iedereen een veilige en vooral gezellige jaarwisseling! 3n duimen maar nu😍

  Beantwoorden
 59. Ooooo wat leuk 😍😍😍 ons meisje word over vier maanden grote zus en ze kijkt er nu al zo na uit, kan niet snel genoeg gaan voor der 🤣… als ze hier alvast mee kan oefenen zou ze echt super tof vinden 🍀🍀

  Beantwoorden
 60. Supertof ! Mn meisje word over vier maanden grote zus en ze kijkt er nu al zo na uit ☺️ Wat zou het geweldig zijn als ze hier alvast mee kan oefenen 😍

  Beantwoorden

Plaats een reactie