Best of #2 | Best gelezen blogs van februari

En hoppa het is maart. Maand februari stond in het teken van Valentijnsdag, carnaval, wintersport en de Olympische winterspelen in Pyeongchang. Maar wat de best gelezen blogs van februari op MamaPlaneet waren? Dat lees je hieronder.

5 – De winacties 

De winacties Hatchimals Colleggtibles & Bob de Bouwer Mega Machines waren beiden goed voor een paar honderd bezoekers de afgelopen maand. Super leuk natuurlijk. De komende weken kun je nog meer gave winacties verwachten dus hou mijn blog in de gaten.

4 – Depressie & Binnengluren in huize MamaPlaneet

Een belangrijk onderwerp als deze verdient aandacht. Zo werden de persoonlijke verhalen van deze inspirerende dames goed ontvangen. Depressie komt in allerlei soorten en maten voor en veel vaker voor dan men denkt. Deze 5 supermama’s overwonnen depressie en deelden eerder hun verhaal hier.  Binnengluren vinden we allemaal wel leuk. En een heleboel mensen waren reuze benieuwd wat wij van ons nieuwe huis hebben gemaakt. Het artikel heeft binnen een week de top 5 gehaald. Ik voel mij gevleid.

3 – Gerechten rijk aan ijzer

Door mijn eigen ijzertekort ging ik op zoek naar ijzerrijke gerechten. Gelukkig kwam ik een paar heerlijke aanraders tegen die ik met jullie besloot te delen. Ik denk dat ik dit vaker ga doen. Wat vinden jullie ervan als ik wekelijks recepten deel? Dit keer ging het om bloedarmoede en gerechten rijk aan ijzer, de afgelopen maandag koolhydraatarme recepten. Wat moet het de volgende keer zijn? Glutenvrij of Pasen misschien?

2 – Detoxen & Hooggevoeligheid in praktijk

Het is best bijzonder dat een review van vorig jaar juli het maandelijks nog bizar goed doet. Waar heb ik het over? Tastea. In dit geval goed voor #2 samen met gastblogger en kindercoach Daniëlle haar blog over haar hoogsensitieve dochter. Een blog die mij persoonlijk ook raakt. Boordevol herkenning. Ik ben zelf ook hooggevoelig en vermoedelijk is dat mijn oudste dochter ook.

1 – Leven op één inkomen

Ik vond het best lastig mijzelf bloot te geven. Want zo voelt het. In dit artikel maak ik onze financiële situatie bespreekbaar. Ik vertel hoeveel we uitgeven aan bepaalde dingen, hoeveel we maandelijks hebben bespaard door de veranderingen die wij maakten en meer. Ik weet hoeveel ik leer van ervaringen van anderen. Op zich niets bijzonders aan onze situatie maar dat wil niet zeggen dat ik je niet kan inspireren door het verhaal te delen 😉 DIt werd massaal gewaardeerd en staat het artikel met stip op #1.

Lees ook: Best of #1 | Best gelezen blogs van januari
Lees ook: Best of #3 | Best gelezen blogs van maart
Lees ook: Best of #4 | Best gelezen blogs van april
Lees ook: Best of #5 | Best gelezen blogs van mei
Lees ook: Best of #6 | Best gelezen blogs van juni
Lees ook: Best of #7 | Best gelezen blogs van juli 

13 gedachten over “Best of #2 | Best gelezen blogs van februari”

Een reactie plaatsen