Best of #1 | Best gelezen blogs van januari

Januari is omgevlogen. Naast bijkomen van de afgelopen feestdagen, staat deze eerste maand van het jaar ook in het teken van de keiharde windstoten die behoorlijk wat schade aanrichtten in ons kikkerlandje. De tijd van de griepepidemie die naar verwachting nog wel even aanhoudt en de tijd van The Voice of Holland en Wie is de Mol. Allemaal heel interessant maar daar blog ik niet over. Ik presenteer je de top 5 best gelezen blogs op MamaPlaneet. Voor het geval je een pareltje hebt gemist  😉

5 – De riemen wat strakker trekken

Ieder jaar weer starten we het nieuwjaar vol goede moed en nieuwe voornemens. Ook dit jaar staat afvallen hoog op de wensenlijst. In huize MamaPlaneet maar ook onder de lezers. Een aantal kilootjes minder en wat meer centjes in de portemonnee meer. De artikelen over starten met koolhydraatarm eten en besparen werden massaal gelezen de afgelopen weken.

4 – Plassen onder de douche 

Sommige mensen vinden het onterecht heel vies. De meeste doen het dagelijks maar niet iedereen durft het gek genoeg toe te geven. Duidelijk een taboe dat doorbroken moet worden dus maak ik het graag bespreekbaar 😉 Plassen onder de douche heeft namelijk grote voordelen voor de mens, het milieu en je portemonnee.

3 – Kidsproof

Ik hou ervan als het jaar goed begint. En dat deed het. Met een toffe theatershow van Brandweerman Sam, vrolijke broodtrommelkaartjes en L.O.L Suprise Pets. Onze kleuter wilde dolgraag naar Brandweerman Sam redt het circus. Dankzij Van Hoorne Entertainment en Veluvine Nunspeet kon dat ook, twee dagen voor haar verjaardag. Dol enthousiast gingen we erheen en net zo enthousiast kwamen we weer naar buiten. Dit en meer op #3.

2 – Video On Demand

Er zijn maar weinig mensen tegenwoordig die Netflix niet kennen. Het wordt zelfs gebruikt als een werkwoord. Netflix mag dan wel de meest bekende video-on-demand bedrijf, maar hoe zit het eigenlijk als je de grootste concurrenten Videoland en Amazon Prime Video er tegenover zet? Het artikel werd goed ontvangen en daarmee goed voor op één na best gelezen artikel van de afgelopen maand.

1 – Het gevaar van onwetendheid over baarmoederhalskanker

Geschreven met een brok in mijn keel en tranen in de ogen. Persoonlijk schrijven, mijzelf blootgeven blijf ik bijzonder lastig vinden. In dit geval combineer ik een nare ervaring op persoonlijk gebied met tips die voornamelijk voor vrouwen van levensbelang zijn. En daarmee bedoel ik ook echt van levensbelang. Ik schrok laatst enorm van hoe weinig wij vrouwen weten over baarmoederhalskanker. Daar moest ik, op mij manier, wat aan veranderen.

Lees ook: Best of #2 | Best gelezen blogs van februari
Lees ook: Best of #3 | Best gelezen blogs van maart
Lees ook: Best of #4 | Best gelezen blogs van april
Lees ook: Best of #5 | Best gelezen blogs van mei
Lees ook: Best of #6 | Best gelezen blogs van juni
Lees ook: Best of #7 | Best gelezen blogs van juli 

 

8 gedachten over “Best of #1 | Best gelezen blogs van januari”

Een reactie plaatsen