Best of #1 | Best gelezen blogs van januari

Best of #1 | Best gelezen blogs van januari

Januari is omgevlogen. Naast bijkomen van de afgelopen feestdagen, staat deze eerste maand van het jaar ook in het teken van de keiharde windstoten die behoorlijk wat schade aanrichtten in ons kikkerlandje. De tijd van de griepepidemie die naar verwachting nog wel even aanhoudt en de tijd van The Voice of Holland en Wie is de Mol. Allemaal heel interessant maar daar blog ik niet over. Ik presenteer je de top 5 best gelezen blogs op MamaPlaneet. Voor het geval je een pareltje hebt gemist  😉

5 – 20 Bespaartips | Maximaal voor minimaal

Hoe start je met koolhydraatarm eten?

Dat de meesten willen besparen en afvallen, zeker aan het begin van het jaar, is een feit. Dat was op MamaPlaneet ook duidelijk te zien. Dit waren namelijk niet de enige blogs die massaal werden gelezen de afgelopen weken.

4 – Plassen onder de douche | Een natuurlijke reactie met een heleboel voordelen

Sommige mensen vinden het onterecht heel vies. De meeste doen het dagelijks maar niet iedereen durft het gek genoeg toe te geven. Duidelijk een taboe dat doorbroken moet worden dus maak ik dat graag bespreekbaar. Zeker omdat mensen de voordelen niet kennen.

3 – WIN 1 van de 35 L.O.L. Surprise Pets

Eet smakelijk! | 50 vrolijke broodtrommelkaartjes

Brandweerman Sam redt het circus | Theatershow

Vaak lees ik bij andere bloggers dat samenwerkingen duidelijk minder worden gelezen. Toch staan deze 3 samenwerkingen hoog in mijn top 5 meestgelezen artikelen. De reviews en de winactie werden zeer goed ontvangen en doen hiermee niet onder aan de niet-commerciële artikelen op de site.

2 – Budget | Netflix versus Videoland versus Amazon Prime Video

Er zijn maar weinig mensen tegenwoordig die Netflix niet kennen. Het wordt zelfs gebruikt als een werkwoord. Netflix mag dan wel de meest bekende video-on-demand bedrijf, maar hoe zit het eigenlijk als je de grootste concurrenten Videoland en Amazon Prime Video er tegenover zet? Het artikel werd goed ontvangen en daarmee goed voor op één na best gelezen artikel van de afgelopen maand.

1 – Baarmoederhalskanker | De feiten en fabels | Het gevaar van onwetendheid

Geschreven met een brok in mijn keel en traan in de ogen. Persoonlijk schrijven, mijzelf blootgeven blijf ik bijzonder lastig vinden. In dit geval combineer ik een nare ervaring op persoonlijk gebied met tips die voornamelijk voor vrouwen van levensbelang zijn. En daarmee bedoel ik ook echt van levensbelang. Ik schrok laatst enorm van hoe weinig wij vrouwen weten over baarmoederhalskanker. Daar moest ik, op mij manier, wat aan veranderen. De blog werd best gelezen artikel van januari.

8 gedachten over “Best of #1 | Best gelezen blogs van januari

Een reactie plaatsen