Best of #6 | Wat waren de best gelezen artikelen van juni? En wat van 2018 tot nu toe?

Je knippert even met je ogen en de eerste helft van 2018 is voorbij. Athans, zo voelt het wel. Op sommige vlakken vliegt de tijd voorbij, op andere kan het niet hard genoeg gaan. Krom is dat. Maar ik dwaal af.

Tot nu toe zijn er 126 artikelen verschenen in 2018. Dat is minder dan ik had gewild. aan inspiratie geen gebrek. Energie daarentegen…

Wat waren de best gelezen artikelen van juni? En wat van 2018 tot nu toe? Ik dook de rapporten in. Lees je weer gezellig mee?

Top 5 van het jaar tot nu toe

vrouw leest blogs online

5 – Gezond eten met een klein budget

Een van de best gelezen artikelen van de eerste 6 maanden van dit jaar was een verzamelartikel waarin ik 10 gezonde maaltijden deel voor mensen met een klein budget. Budgetvriendelijkheid blijft een veelgelezen onderwerp waar ik persoonlijk ook veel interesse voor heb. Wij als gezin willen ook kunnen besparen op de minder belangrijke dingen zodat we geld overhouden voor de leukere dingen. Daarnaast geloof ik heilig in het feit dat gezond eten niet perse duur hoeft te zijn. Ongetwijfeld zijn er veel meer recepten, wellicht dat ik hier ooit een uitgebreider vervolg op plaats, maar deze 10 vind ik zelf ook echt lekker 🙂

4 – Baarmoederhalskanker

Een moeilijk onderwerp. Eén die mij persoonlijk raakt. Nadat ik verschillende malen las hoe weinig vrouwen weten hoe het zit met baarmoederhalskanker, besloot ik er een informatief stukje over te schrijven met een persoonlijk tintje. Ik ben blij om te zien hoe vaak het artikel is gelezen. Onwetendheid kan levensgevaarlijk zijn. Op mijn manier lever ik een bijdrage aan bewustwording. En dat voelt goed!

3 – Leven op 1 salaris 

Vorig jaar verruilden wij het prachtige Randstad voor een Drents dorpje. Een wereld van verschil kan ik je vertellen, maar daar ga ik je binnenkort meer over vertellen. Het artikel over ons leven op één salaris blijft het iedere maand weer erg goed doen. Nee, uniek is het niet maar toch blijft het leuk om iemands persoonlijke aanpak te lezen. Uit ieder verhaal kun je immers de voor jou nuttige adviezen uithalen, zo ook hopelijk uit onze.

2 – Tastea

Sommige blogs overtreffen alle verwachtingen. Mijn ervaring met Tastea 30 dagen Detox doet het verbluffend goed. Al een jaar lang komen elke maand weer duizenden lezers binnen via Google. Daar word ik blij van. SEO done right  😉 Moet ik vaker doen. Mijn uitgebreide ervaring met en mening over deze veel gewilde natuurlijke thee is een pareltje dat je gelezen moet hebben.

1 – Koolhydraatarm

Puur vanuit mijn interesse voor koolhydraatarm eten ging ik op zoek naar recepten. Deze besloot ik uiteindelijk met je te delen. En dat werd, wederom vooral via de zoekmachines, rijkelijk beloond. Dit artikel heeft namelijk in 18 weken tijd ongeveer 12 000 lezers getrokken. Dat zijn ruim 650 lezers per week.

Best gelezen artikelen van juni

vrouw leest blogs op haar mobiel

5 – Casper en Emma

Mijn kleine fans van dit Noorse kinderduo mocht, net als vorig jaar, naar de nieuwste film. Laaiend enthousiast, geheel terecht. De laatste film van Casper en Emma, Casper en Emma in de bergen, wordt nog steeds goed gevonden via de zoekmachines. Ook de review van Casper en Emma maken theater, dit keer in combinatie met de winactie, heeft het fantastisch gedaan. Heb jij de film al gezien?  😀

4 – HET middel tegen snurken

Handje omhoog als je partner snurkt? Of jijzelf 😳 Het artikel met, wellicht de ultieme tip tegen snurken. Ik kan mij voorstellen dat inbrengen erg vervelend is, maar het schijnt echt te werken. Heb je het al in huis? Erg benieuwd naar jouw ervaring met dit product.

3 –  Persoonlijke verhalen : Huis vol kinderen

De nieuwe persoonlijke verhalen reeks, dit keer over de grote gezinnen is gestart met een big bang. Neem een kijkje in het gezin van Romy. Zij heeft niet altijd een makkelijk leven gehad in het grote gezin waarin zij opgroeide, maar dat wilt niet zeggen dat haar eigen grote gezin het moeilijk heeft. Weg met de vooroordelen dat grote gezinnen het altijd moeilijk hebben. Prachtig verhaal over ieder huisje heeft haar kruisje. En nee dat heeft niets met de grootte van je gezin te maken.

2 – Goedkoper vliegen met kinderen

Vakantie! Wie is er niet dol op? Uitzonderingen daarbuiten gelaten 😉 Maar wanneer je kinderen hebt, met name schoolgaande kinderen, is het een behoorlijk duur geintje. Zeker als het om een vliegvakantie gaat. Mijn tips over besparen op vliegtickets en waar je op moet letten werden met veel lof ontvangen. Te laat voor jou? Bewaar het artikel voor het najaar of volgend jaar.

1 – Leraren over de werkdruk, het onderwijs zoals het is, invloed van de ouders en meer 

Het artikel dat in februari online kwam, en het niet bijzonder goed deed, ging nu viraal. Ineens werd de leraren discussie massaal gelezen. Nadat ik het besloot nogmaals op social media te delen, ging het viraal. Het artikel waarin 3 leraren aan het woord komen en eerlijk hun kijk op de zaken geven. De lerarenstaking, de werkdruk, de problemen in het onderwijs, invloed van de ouders in dit alles en meer. Sta je zelf voor de klas of heb je schoolgaande kinderen? Ik ben erg benieuwd naar jouw mening op dit artikel.

Lees ook: Best of #1 | Best gelezen blogs van januari
Lees ook: Best of #2 | Best gelezen blogs van februari
Lees ook: Best of #3 | Best gelezen blogs van maart
Lees ook: Best of #4 | Best gelezen blogs van april
Lees ook: Best of #5 | Best gelezen blogs van mei
Lees ook: Best of #7 | Best gelezen blogs van juli 

blog

2 gedachten over “Best of #6 | Wat waren de best gelezen artikelen van juni? En wat van 2018 tot nu toe?”

Een reactie plaatsen