Best of #3 | Best gelezen blogs van maart

En ook maart vloog voorbij alsof het niets is. Persoonlijk vind ik het niet zo erg aangezien we steeds meer dagen zon hebben en steeds vaker zonder jas naar buiten kunnen. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik word daar een stuk vrolijker van 😀

Heb jij hierdoor of door een andere reden een aantal pareltjes gemist, dan heb ik hier een overzicht voor je van de bestgelezen artikelen van maart. Kijk je mee naar de best of #3?

5 – Baarmoederhalskanker

Een artikel uit januari. Na veel schokkende onwaarheden te hebben gelezen over baarmoederhalskanker besloot ik mijn ervaring te delen met deze nare ziekte en het uitstrijkje. Uiteraard is de informatie die ik deel gecontroleerd door een huisarts en gynaecologen. Ik ben blij dat het artikel al 3500 keer is gelezen. Boodschap mag wel duidelijk zijn: Onderzoek is belangrijk. Ongeacht je situatie en omstandigheden.

4 – Kind zit niet lekker in haar vel

Ik loop hier al maandenlang mee rond. Zorgen om mijn meisje. Wanhopig toekijken hoe mijn kind haar eigen ik verliest is pijnlijk. Ik schreef het van mij af. Ik kreeg veel reacties waar ik ook wat mee kon. Zeer nuttige tips waaruit actie kwam. Daar ben ik enorm dankbaar voor.

3 – Pieter Konijn winactie

Een drukbezochte winactie. Met 97 reacties onder het artikel alleen, vond ik deze winctie erg geslaagd. Heel begrijpelijk, want wie houdt er niet van Pieter Konijn.

2 – 5 foto’s voor de perfecte schoolfoto

De een is fotogeniek en dol op foto’s maken. De ander vindt het maar niets. De schoolfoto’s. En omdat ik geloof in ‘een goede voorbereiding is het halve werk’ deel ik mijn tips met je voor de perfecte schoolfoto. Het verslag werd goed ontvangen. De lezers konden de tips meer dan waarderen.

1 – Leven op 1 salaris

Een persoonlijk stuk van begin februari over onze drastische veranderingen en het leven op één salaris. Hoewel het natuurlijk niet bijzonder of nieuw is wat wij doen, mensen lezen graag inspirerende verhalen. Exact dat was ook de reden waarom ik het besloot te delen. Om mensen te inspireren. Dat wordt massaal gewaardeerd. Ook dit artikel is ruim 3500 keer gelezen tot nu toe en dus heel terecht in de best of #3.

Welk artikel maakte op jou het meeste indruk?

Lees ook: Best of #1 | Best gelezen blogs van januari
Lees ook: Best of #2 | Best gelezen blogs van februari
Lees ook: Best of #4 | Best gelezen blogs van april
Lees ook: Best of #5 | Best gelezen blogs van mei
Lees ook: Best of #6 | Best gelezen blogs van juni
Lees ook: Best of #7 | Best gelezen blogs van juli 

3 gedachten over “Best of #3 | Best gelezen blogs van maart”

Een reactie plaatsen