Best of #4 | Best gelezen blogs van april

En toen was het mei. De allermooiste maand van het jaar als je het mij vraagt  😀 Niet alleen omdat ik in mei jarig ben maar ook omdat de lente dan meer zichtbaar wordt. Als je nu naar buiten kijkt zou je dat niet zeggen, maar dat ter zijde. Wat waren de best gelezen blogs van april? Welke artikelen werden het meest gelezen? Ik dook in de rapporten.

5 – Budgetvriendelijkheid

Zowel mijn low budget trouwtips als hoe ons gezin op één salaris leeft waren afgelopen maand goed voor 400 views elk. De meeste van ons willen besparen en meer geld overhouden voor leuke dingen. Dat blijkt weer uit de enthousiasme waarmee deze artikelen worden ontvangen. Het tweede artikel is overigens één uit februari en al ruim 4000 keer gelezen.

4 – De winacties

Het zal je niet verbazen dat winacties het heel goed doen. Voor mij een manier om trouwe lezers te bedanken. En mensen blij te maken. Afgelopen weken waren Sherlock Gnomes en Monster Jam 2018 de grote winnaars onder de winacties. Van de winnaar van Sherlock Gnomes inmiddels ook een super leuk berichtje gekregen op de Facebookpagina van MamaPlaneet met de door haar ontvangen prijs. Erg leuk! De Monster Jam winnaar krijgt binnenkort van mij een email met de gewonnen tickets.

Zombie

3 – Dagje uit met de kinderen

Ongeacht of het schoolvakantie is of niet, wij zijn dol op uitjes. Samen de deur uit voor een kindvriendelijk dagje uit. Er zijn zoveel voordelen hiervan maar helaas ook een groot nadeel: de kosten. Een dagje uit met de kinderen is vaak heel duur. Drouwenerzand bewijst dat het ook anders kan. Wat een aanrader! Het artikel werd ongeveer 540 keer gelezen. Ben jij door deze tip ook bij Drouwenerzand beland? Laat het mij weten  🙂

2 meisjes staan te kijken met een attractie met disney figuren

2 – Taboes

Het artikel dat ik in januari schreef over plassen onder de douche is goed voor een tweede plek. Goed voor de bekkenbodemspieren, het milieu en je portemonnee. Ik denk dat iedereen het doet. Jij ook! Maar waarom is het zo lastig om het toe te geven? Des te meer redenen om de voordelen te benadrukken. Het artikel is sinds januari goed voor 3500 views waarvan 1500 in april.

1 – Detox

Ik kan er niet omheen. Mijn ervaring over de Detox thee van Tastea zorgde de afgelopen maand voor de allermeeste lezers. Het artikel uit juni vorig jaar werd de afgelopen weken 2000 keer gelezen. Het artikel wordt vooral via Google heel goed bezocht. Ben jij nieuwsgierig naar wat Tastea te bieden heeft? Mocht je gezondheid een natuurlijke boost nodig hebben of je wilt nog een aantal kilo’s afvallen voor de zomer? Check deze review.

Wat was jouw grote favoriet?

Lees ook: Best of #1 | Best gelezen blogs van januari
Lees ook: Best of #2 | Best gelezen blogs van februari
Lees ook: Best of #3 | Best gelezen blogs van maart
Lees ook: Best of #5 | Best gelezen blogs van mei
Lees ook: Best of #6 | Best gelezen blogs van juni
Lees ook: Best of #7 | Best gelezen blogs van juli 

1 gedachte over “Best of #4 | Best gelezen blogs van april”

Een reactie plaatsen