Best of #5 | Best gelezen artikelen van mei

Mijn favoriete maand 😀 Zomerse temperaturen zijn de afgelopen tijd vermoedelijk wel een reden geweest dat iets minder lezers hun weg vond naar MamaPlaneet. Desalniettemin was het een prachtige maand. Kijk je mee naar de best 0f #5?

5 – Gezondheid & Lifestyle

Het artikel over huidkanker en het belang van insmeren veroorzaakte nogal een lange discussie op social media. Waarom? Dat leg ik ↑ uit. Het is goed om te lezen dat er veel mensen bewust met hun gezondheid bezig zijn. Stoppen met roken zonder aankomen werd iets minder gelezen dan het hierboven genoemde artikel maar verdient wel een plekje in de top 5. Wist je dat het gisteren Internationale niet-rokendag was? En supermarktketen Lidl kondigde aan geen nicotine meer te verkopen.

sigaret, kalender, stoppen met roken

4 – Zakelijk

Boekhouden is werkelijk het minst leuke aan ondernemen. Vind ik dan. Zo blij dat ik een boekhoudprogramma vond die past bij mijn visie en behoeften. Het artikel dat ik hierover schreef werd veel gelezen de afgelopen weken. Ik ben duidelijk niet de enige die door de bomen het bos niet zag. Met deze aanbeveling doe jij straks ook je boekhouden online. Het scheelt zoveel tijd en stress.

vrouw met mobiel in handen lijkt een rekening te betalen met haar telefoon. Op haar bureau ligt een rekenmachine, en krant, pen en papier en bak koffie

3 – Bespaartips

Overstappen loont! Nee, dat is geen aanname maar een feit. Ik deelde onder andere een aantal waardevolle tips waarmee ook jij een goede deal kan krijgen bij overstappen energieleverancier. Kennis is macht. En samen weten we meer dan alleen. Hiermee maak je optimaal gebruik van alle voordelen die je krijgt bij overstappen. Doe er je voordeel mee 😉 Heb jij nog aanvullende tips dan lees ik dat graag in je reactie onder het artikel.

2 – Body Positivity & Zomerklaar maken

De 3 easy tips waarmee je in no time de puntjes op de i zet en jezelf summerproof mag achten. De laatste tip is natuurlijk alleen een bevestiging wat we allemaal al weten maar vertikken in te zien. De overige twee tips zijn daadwerkelijk fijne tips om de kleine onzekerheden weg te werken. Ga jij voor een bikini of een badpak deze zomer?

vrouw in bikini en een hoed op loopt op het strand

1 – Persoonlijk

Ergens vind ik het nog steeds spannend dat er zoveel mensen over mijn imperfecties en onzekerheden hebben gelezen. Ik geef mijzelf in het artikel, het werkt oprecht therapeutisch, nogal bloot. Met krokodillen tranen geschreven maar ik wil je laten inzien dat er gevolgen kunnen zijn van over je grenzen gaan en niet naar je lijf luisteren. Leer van mijn fouten alsjeblieft.

Lees ook: Best of #1 | Best gelezen blogs van januari
Lees ook: Best of #2 | Best gelezen blogs van februari
Lees ook: Best of #3 | Best gelezen blogs van maart
Lees ook: Best of #4 | Best gelezen blogs van april
Lees ook: Best of #6 | Best gelezen blogs van juni
Lees ook: Best of #7 | Best gelezen blogs van juli 

2 gedachten over “Best of #5 | Best gelezen artikelen van mei”

Een reactie plaatsen