Met Bigben Party Speakers geef je zelf het leukste feest

Feestmaand december is in volle gang. We zijn allemaal druk bezig met Kerstdiner op school, lekkere hapjes die we op tafel willen zetten tijdens het Kerstdiner en discussiëren of we de kinderen wel of niet wakker maken tijdens oud en nieuw. Maar hoe zit het met muziek? Bouw je eigen feestje thuis met of zonder kinderen met deze musthaves.

Lees ook

Wat te vieren? Zo geef je feestje of etentje zonder stress

Bigben party speakers

Te gek als kinderlampje maar ook tijdens kinderfeestje thuis. Het leukste feestje met oud en nieuw geef je zelf en daar mogen de Bigben party speakers niet bij ontbreken. Deze draadloze speakers met verlichting dienen zich heel goed voor een karaoke. Om je favoriete muziek af te spelen als achtergrond muziek tijdens een etentje. Of een feestje te bouwen met lichteffecten en al. De veelzijdigheid van de producten biedt zich aan voor verschillende functies. Welke past het beste bij jouw gezin en wensen?

Bigben Party Pro

De Bigben Party Pro is een draagbare eyecatcher met een microfoon. Na het zien van Frozen 2 bleef vooral ‘laat je zien’ hangen bij de kinderen. Toen deze cutie in het zicht kwam moest er dan ook worden opgetreden. Aan geluidskwaliteit (50 watt) valt niks op aan te merken bij deze kindervriendelijke bluetooth speaker met lichteffecten. Een musthave dat ook zonder bluetooth is te gebruiken via de 3.5 milimeter aux-in-kabel, USB-aansluiting en SD-kaart voor MP3. Bigben Party Pro is beschikbaar in wit, zwart en blauw.

https://www.instagram.com/p/B6EUagIF4RN/?utm_source=ig_web_copy_link

Bigben Party Lite

De Bigben Party Lite is snel opgeladen via micro-USB en heeft een krachtige output van 50 watt. Ook zonder Bluetooth is de speaker te gebruiken dankzij de 3,5 mm aux-in-kabel. De Bigben Party Lite is verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart en wit.

Bigben Party Mini

De Bigben Party Mini is een kleinere speaker met hoge kwaliteit geluid en lichteffecten. Je kunt zelfs twee van deze minispeakers met elkaar verbinden voor nóg beter geluid! De Bigben Party Mini beschikt over een polsband om ’m overal mee naartoe te nemen en heeft een accuduur van vier uur. Bigben Party Mini is beschikbaar in het zwart.

Bigben Party Pro Plus

Voor de écht grote feesten kies je voor de Bigben Party Pro Plus met een output van 100 watt. Dankzij de handige draagriem neem je Bigben Party Pro Plus makkelijk mee en bepaal jij waar dat feestje is! Bigben Party Pro Plus is beschikbaar in het zwart.

Bigben Lumin’us

Bigben Luminous bluetooth speaker is een draadloze luidspreker met LED verlichting. Een eigentijdse gadget dat niet alleen in de kinderkamer goed staat. De serie bestaat uit verschillende uitvoeringen: beer, konijn en hart, dinosaurus, beer, raket, konijn, eenhoorn, hond, cactus, ananas,schedel en panda. Behalve muziek afspelen, geven elk van deze eyecatchers ook licht in verschillende kleuren. Meer over Bigben Lumin’us kun je hier lezen.

https://www.instagram.com/p/B6EVwkll7s9/?utm_source=ig_web_copy_link

Bigben Party speakers zijn onder andere hier te koop. Bigben Lumin’us Panda is hier verkrijgbaar en de overige varianten hier.

Bigben Party Speaker met microfoon
MamaPlaneet logo

Sandra

1 gedachte over “Met Bigben Party Speakers geef je zelf het leukste feest”

Plaats een reactie