Bijverdienen in je joggingbroek | online spaarsysteem

Vanuit huis werken, de droom van veel mensen. Het nieuwe werken, zoals het ook wel wordt genoemd, is erg gewild. Net zoveel koffie drinken als je zelf wilt. Heerlijk met je favoriete muziek op de achtergrond. Je zou met je kat op schoot kunnen werken. Of nog beter, zonder een (nette) broek.

Het fijne aan online spaarsystemen is dat je zelf kunt bepalen wanneer je er tijd aan besteed en hoeveel tijd. Het is een prima manier om wat extra geld te verdienen. Dus ben je veel online en op zoek naar een bijverdienste? Een extraatje zonder een baan?

Maar laten we eerlijk zijn, velen zijn terughoudend, misschien zelfs bang, om opgelicht te worden. Je ziet door de bomen het bos niet.

Volkomen begrijpelijk. Ik leg je de beste opties, ideeën en adviezen voor. Het enige wat je hoeft te doen is keuzes maken en ervoor gaan.

1 – Qassa

Qassa heeft een hoofdkantoor in Zeewolde waaruit ze internationaal hun marktpositie hoog houden. Met meer dan 2000 webwinkels waar zij een afspraak mee hebben en meer dan 10.000 tevreden leden, is het bedrijf ook gewoon traceerbaar. Uit eigen ervaring weet ik dan ook dat dit betrouwbaar is.

Lees ook: 22 bespaartips

een houdt een 2 euromunt vast
Hoe het werkt?

* Je maakt gratis een account aan. Let op de voorwaarden, aangezien je account goedgekeurd moet worden.
Je registratie alleen al is 100.000 coins waard (= €1)

* Door je profiel aan te vullen verdien je al coins (1.000.000 coins = €10)

* Door op ontvangen emails te klikken ontvang je 1000 coins. (Je kunt het zelf instellen, of je de mails dagelijk wilt ontvangen, wekelijks of niet)

* Meedoen aan marktonderzoeken (Het aantal te ontvangen coins verschilt van 5.000 tot 50.000 mits jij de doelgroep bent. Zo niet, dan krijg je alsnog 1.000 coins) Aan het begin wordt er netjes geinformeerd hoe lang het onderzoek duurt en hoeveel punten je kunt verdienen.

* Bestel gerust eens een folder van de keuken-of badkamerboer. Het is over het algemeen gratis, en je verdient er coins mee.

* Door bijvoorbeeld eens een spelletjes te spelen als bingo (je levert hier wel een aantal coins voor in) kun je ook weer centen verdienen.

* Doe jij weleens je inkopen online? Mooi. Check dan eerst even of je dat niet het beste via Qassa kan doen. Ook hier krijg je geld voor.

* Onder kopje ‘leden aanbrengen’ kun je hier meer over lezen. Maar als mensen zich bij Qassa registreren via een door jou geplaatste link, wordt jij beloond. Win win situatie. Zolang je hier eerlijk over bent, zie ik persoonlijk het probleem niet.

* Vanaf €10 kun je een uitbetaling aanvragen. Het bedrijf geeft aan binnen 4 weken uit te betalen. Uit ervaring weet ik dat ze binnen 2 weken uitbetalen.

2 – EuroClix

Vergelijkbaar met Qassa. Het is een gratis dienst waar je je spaarpunten kunt inwisselen voor geld. 1.000 clix staan gelijk aan €10. Bij een tegoed van €10 kun je ook een uitbetaling aanvragen.

3 – CashBackKorting

Ook hier kun je geld verdienen door onder andere websites te beoordelen, mails te lezen, aanbiedingen te delen, spelletjes te spelen, vrienden uit te nodigen en online te shoppen bij de aangeslopen webwinkels. Online shoppen via Cashback korting betekent ook korting.
1 cashcoin staat gelijk aan €1. Bij €25 kun je een uitbetaling aanvragen.

4 – I-Say

Geef je mening door mee te doen aan marktonderzoeken, enquetes en verdien punten. Diezelfde punten wissel je vervolgens in voor bijvoorbeeld een E-cadeaubon ter waarde van.

5 – Mailbeurs

Hoe verdien je geld? Door onder andere op banners te klikken, lezen van mails en deelname aan verschillende acties. Zelfs voor facebook likes krijg jij cash. Door actieve leden aan te brengen, krijg jij €1.

Ben jij iemand met een duidelijke mening?
Wil je graag gehoord worden?
Je kunt er geld mee verdienen ook.
Hieronder nog een paar aanbevelingen.

heel veel stapels geldmunten

6 – CashCrate

Een website waar je verdient door taken uit te voeren als filmpjes bekijken. Ook voor shoppen via hun kanalen krijg jij geld. Hun motto is : Laat je mening je geld opbrengen.
Je hebt wel een PayPal account nodig om uitbetaald te krijgen. En ja, je Engels moet in ieder geval acceptabel zijn.

7 – Global Test Market

Onder andere online onderzoeken, groepsgesprekken via internet en/of op locatie, gaan jou geld opbrengen. Met 600 punten heb je al €5, met 2350 punten heb je €20 etc.

8 – Toluna

Nog zo een fijne pagina waar je enquetes kunt invullen en producten kunt testen, voor geld. Met 120.000 punten heb je €30 die je kunt inwisselen voor een E-bon naar keuze.

9 – Choozz

Elke 1000 punten zijn €10 waard. Een PayPal account is wel een vereiste.

10 – My Survey

Vind je een enquete altijd veel te lang? Dan is dit wel erg interessant. Bij My Survey vul je zogenaamde mini-polls in. Hoe meer korte multiple choice vragen jij beantwoord, des te meer loten je krijgt. Je punten kun je overigens gewoon inwisselen voor een waardebon ter waarde van of je laat het uitbetalen via Paypal. De loten zijn een extraatje.

Het enige wat ik persoonlijk vervelend vind, is dat er erg veel persoonlijke informatie wordt gevraagd. Heb je daar geen moeite mee, dan is dit ideaal.

Een algemene tip die ik je kan meegeven is toch wel: Neem de tijd de website eens goed door te nemen. Wekelijks een uurtje, zal echt beloond worden.

Lees ook: Websites testen

Zo, en nu is het aan jou. Ga je je registreren, de site onderzoeken, leren kennen en wat bijverdienen? Bedenk wel, het kost niets en je hebt niets te verliezen. Blijf wel realistisch, het is geen snel geld verdienen systeem.

Ken jij nog meer betrouwbare, soortgelijke sites? Of heb je misschien ervaring met een van de hierboven genoemde bedrijven?

Sandra

2 gedachten over “Bijverdienen in je joggingbroek | online spaarsysteem”

Plaats een reactie