Billy Bird Hemelrijk | Fantastisch dagje uit met kinderen + Win

Zo een 2 jaar geleden gingen wij met een stel vrienden en hun kinderen een dagje uit naar Billy Bird Hemelrijk in Volkel. Zo maakten wij kennis met dit pareltje van een park. Wegens het jubileum van MamaPlaneet stelt Billy Bird een fantastische prijs ter beschikking. Alle in’s en out’s over het park en de winactie lees je in dit artikel.

De attracties van Billy Bird

Billy Bird is een recreatiepark voor jong en oud met een strand en een indoor speelparadijs. Maar liefst 18 attracties waaronder waterattractie Laquana, familie achtbaan, touwen parcours, binnenspeeltuin zeeroversland, klimberg Hemelaya en de gloednieuwe attracties speelcircus en ballenfabriek.

Hemelrijk openingstijden en entree

Het mooie aan Billy Bird is dat het park 363 dagen per jaar open is. Het park is dagelijks van 10 tot 18 uur open en in de zomer zelfs tot 21 uur. Afhankelijk van het seizoen kost entree €5 tot €11,95 per persoon. Dit is inclusief allerlei evenementen die er worden georganiseerd zoals lichtenfestijn en circus. Bewaakt parkeren kan voor €3. Kom je met een tweewieler of met de bus, dan kun je gratis parkeren. In het park zijn dieren niet toegestaan, op SOHO honden na. Verder is er een baby verschoonruimte aanwezig, invalide toilet, werkruimtes en gratis wifi.

Meer informatie over het park vind je op de site van Billy Bird.

View this post on Instagram

Tijd voor elkaar.

A post shared by BillyBird Park Hemelrijk (@billybirdparkhemelrijk) on

Winactie

In samenwerking met Billy Bird mag ik een gezin heel blij maken met een prijs ter waarde van €65,- namelijk 5 toegangskaarten die geldig zijn tot 31 december 2019 inclusief 1 parkeerkaart.

Hoe doe je mee?

♦ Laat onder dit artikel een reactie achter waarin je duidelijk aangeeft dat je meedoet met de winactie. In je reactie plaats je ook de oplossing op deze rekenpuzzel.

rekenpuzzel halloween stijl

Hoe lang duurt de winactie?

Meedoen kan tot en met 31 oktober. Op 1 november krijgen alle winnaars van mij een email (zorg er dus voor dat je met een geldige emailadres meedoet) en 48 uur de tijd om de gegevens door te geven. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn disclaimer.

Doe ook mee met de andere winacties.

#1 Win Wilkinson Intuition f.a.b

#2 Win 4 mixen van Muesli Lima

#3 Win Washimals

#4 Win Entree Billy Bird voor het hele gezin

#5 Win vrijkaarten Sinterklaas en de vlucht door de lucht

#6 Win Little Love – Zoë gaat op het potje

#7 Win TipToi Mijn Grote Wereldatlas van Ravensburger

#8 Win Num Noms Snackables Silly Shakes Maker speelset

#9 Win €50 tegoed voor een kinderfeestje met een zelfgekozen thema

50 gedachten over “Billy Bird Hemelrijk | Fantastisch dagje uit met kinderen + Win”

 1. Oh eindelijk eens een actie waarin ik 5 kaarten kan winnen voor ons gezin van 5. Top hoor.
  Een van de kids is met schoolreis naar Billy Bird geweest en was er helemaal vol van.
  Lijkt ons leuk om een keer met zijn allen te gaan!

  De oplossing van de rekenpuzzel is 30.

  Groetjes van de Familie Hendriks.

 2. Ik doe heel graag mee aangezien we in de buurt wonen, onze tweeling dat fantastisch zou vinden en omdat ik vandaag jarig ben. Het antwoord op de som is 30 😀

 3. Wow, wat een fantastisch leuk Park.
  Leuk om naar toe te gaan tijdens de vakantie, met onze kleinkinderen.
  Ik volg bloglovin en waag graag een kansje.
  De oplossing van de rekenpuzzel is: 19

 4. Ik doe heel graag mee! Ik ben 1x voor zaken in dit park geweest en het lijkt me super om nog een keer met het gezin te gaan!
  Het juiste antwoord is trouwens 19! ❤️

 5. Ik maak graag kans! Wij komen regelmatig in de buurt van het park, maar hebben het nog nooit bezocht. Dit zou een mooie gelegenheid zijn om eens een kijkje te gaan nemen.
  Het antwoord van de rekenpuzzel is 25.

 6. Ik doe mee met de actie. (Rekenen)

  Mijn zusje woont in Uden maar ben nog nooit in het Hemelrijk geweest. Mijn 2 kids (3 en 6 jr) zouden het geweldig vinden.

  Het antwoord is 30.

 7. 19 is volgens ons het antwoord. Gewoon ingevuld omdat het een leuke puzzel is. Ziet er gezellig uit maar voor ons denk ik te ver weg. Leuke acties zie ik voorbijkomen. Mamaplaneet bedankt.

 8. Wat super leuk!
  Daar kun je zoveel plezier beleven de mama’s kunnen heerlijk zitten en de kids vermaken zich prima! Er is vanalles te doen en erg gezellig! Wat zou dat super gaaf zijn! Wij zouden er heel graag nog eens naar toe willen😊

 9. Leuk! nog nooit geweest; kende het nog niet, maar nu ben ik wel heel nieuwsgierig geworden en zou ik graag een bezoek brengen. ik doe dus graag mee en volgens mij is het antwoord op het raadsel: 60

 10. Het is niet helemaal in de buurt voor ons, maar voor een leuk dagje weg willen we best een stukje rijden! Wij doen dus graag mee.
  Oplossing van de puzzel
  10 + ( 5 x 4 ) = 30

 11. Wauw wat een leuke actie! Ik heb hier ooit eens geweest toen ik 15 jaar was, mijn destijdse vriendje woonde daar in de buurt. Een super leuk park! Nu inmiddels 15 jaar verder en 2 kinderen rijker, lijkt het me leuk daar nog eens naartoe te gaan.

 12. Het antwoord is 60
  Eerlijk gezegd heb ik nog niet eerder van Billy Bird Hemelrijk gehoord maar het ziet er erg leuk uit, heb ook de site even bekeken. Hier willen wij wel een leuk dagje naartoe met het gezin

 13. Dat klinkt als een gezellig park. Had er nog nooit van gehoord, maar zo te lezen zeker een bezoekje waard! Het antwoord op het raadsel is 30 (10+ 5×4= 30)

 14. Volgens mij is het antwoord:
  10 + 5 x 4 = En omdat de keer som voor gaat, is het antwoord 30. 🙂
  Ik doe heel graag mee om met mijn kinderen net zulke mooie herinneringen te maken als mijn man vroeger heeft gedaan bij Hemelrijk. Hij praat er nog regelmatig over, dus dat kom ik graag ondervinden 🙂

 15. Het antwoord is 30. Ik wil niet voor mezelf meedoen maar voor een moeder met 4 kids die het totaal niet breed heeft. Ik hoop dat het lukt.
  Ik lees dit pas net helaas.

Een reactie plaatsen