Bomvol inspiratie en ideeën voor Pasen

Pasen komt er weer aan. Ongeachte wat de betekenis ervan is bij jullie thuis. Familie, decoratie en lekker eten horen erbij. Ik pin al jaren op Pinterest. Zodoende heb ik genoeg inspiratie verzameld voor jou, mij en ieder ander die het leuk vindt. Graag deel ik deze borden met je: Bomvol inspiratie en ideeën voor Pasen. Doe er je voordeel mee  🙂

DIY

Met kinderen ontkom je er niet aan: knutselen. Feestdagen zijn een leuke gelegenheid om de restjes papier, wc rollen en wol uit de kast te halen. Ik kan je lastig vallen met hoe pedagogisch verantwoord het is om creatieve activiteiten met je kind te doen, maar als je mijn artikelen vaker leest weet je dat natuurlijk al 😉 Laat je inspireren door deze fantastische DIY projecten voor jonge en wat oudere kinderen. Of als je zin hebt zelf te knutselen. Mocht je je kinderen willen betrekken met het huis of de tafel versieren voor Pasen, dan kom je hier een heel eind.

Tafeldecoratie

Als ik denk aan Pasen, denk ik aan paastakken, kleuren geel en groen en natuurlijk de paashaasjes. Hoe creatief ben jij als het gaat om je huis versieren rondom de feestdagen? Hou je het klein of ga je over de top? Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Ik heb een heleboel geweldige creaties van over de hele wereld verzameld. Welke ga jij gebruiken?

Paasrecepten

Zet de meest magische gerechten op tafel. Voor ontbijt, brunch, lunch en diner. Verras je partner, je gezin, familie en vrienden. De paasbroodjes vind ik te lief om NIET te maken. En hoe leuk is die taart met de paashaas?! Hier vind je trouwens ook verschillende manieren om paaseieren te verven. Als je erop klikt dan vind je nog meer soortgelijke recepten, creaties en ideeën. Pin, repin en maak indruk met je bakkunsten  😉

Lees ook: 10 keer gezond eten met een klein budget

Ik ben dol op Pinterest. Het barst van creaties. Ik kan mij niet voorstellen dat er niets voor je tussen zit. Wel ben ik erg benieuwd of je ook iets zag wat je denkt te kunnen gebruiken voor de komende Pasen 🙂 Bewaar wat je kan gebruiken en pin mee om anderen te inspireren.

Sandra

Deze ambitieuze duizendpoot is de oprichtster van MamaPlaneet, getrouwd en mama van 2 prinsesjes. Na jarenlang met kinderen te hebben gewerkt, heeft ze in de opvoeding haar grootste passie gevonden. Verder heeft ze de meest uiteenlopende liefdes voor onder andere spelend leren, reizen, besparen, lekker eten en schrijven.
Sandra

1 gedachte over “Bomvol inspiratie en ideeën voor Pasen”

Plaats een reactie