Cadeautip top 5 | Beauty & Lifestyle

Cadeautip top 5 | Beauty & Lifestyle

Met de feestdagen voor de deur en alle acties, kortingen en reclames kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Weet je nog niet (zeker) wat je voor je partner, kind, ouders, broer, zus, neefjes en nichtjes moet halen? Ik heb een top 5 musthave beauty en lifestyle cadeautips samengesteld voor. Laat je inspireren.

Beauty & Lifestyle

Wat ik persoonlijk nog steeds een dierbaar cadeau vind is de foto op hout die wij begin van het jaar lieten maken. Het is een prachtig en zeer persoonlijk cadeau dat per interieur en op smaak is aan te passen. Nog steeds word ik er vrolijk van, iedere keer als ik ernaar kijk. Binnenkort willen we meer van zulke beauties laten maken voor in het nieuwe huis.

Foto op hout review ayoushout ook geschikt voor buitengebruik

Mocht je eens wat anders willen schenken dan een geurtje en speelgoed, dan zijn de bijzondere sieraden van Kaya een mooie optie. Zeer betaalbare, handgemaakte sieraden waar je hart af en toe van overslaat. Zo is mijn man nog steeds dol op zijn ketting. Hij krijgt er ook veel complimenten over. Bewijs dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn. Daarnaast steun je hiermee een heel goed doel. Laat je inspireren door mijn review.

Wil je jezelf, je moeder, je schoonzus of een vriendin eens verwennen, overweeg dan de geweven hamamdoek van 100 % biologisch katoen. Mijn hamamdoek gaat mee op elke rit die ik maak. Als ik het kan gebruiken doe ik dat. Prachtig, zeer kwalitatief en multifunctioneel. Deze duurzame hamamdoeken worden gemaakt door een bedrijf met een hart. Een bedrijf met een missie. In mijn review lees je hier alles over.

Voor de liefhebbers van thee die graag met gezondheid bezig zijn is Tastea een absolute aanrader. Zelf heb ik de 30 dagen detox mogen proeven maar hun assortiment is indrukwekkend veelzijdig. Keuze maken zal niet de makkelijkste taak zijn. Heb je mijn ervaring met deze thee al gelezen?

Toen ik vorig jaar deze inkleurjurken toevallig tegenkwam op internet was ik flabbergasted. Ik had eerlijk gezegd nog nooit zo iets gezien. De dames verantwoordelijk voor dit uniek concept zijn Amerikaans. Zij bedachten het. Inmiddels zijn er meer na-apers. Zeg nou zelf, hoe waanzinnig zijn deze jurkjes gemaakt van zelfgemaakte kleurplaten?


1 gedachte over “Cadeautip top 5 | Beauty & Lifestyle

Een reactie plaatsen