Cadeautips | Verlanglijst verjaardag nieuwbakken kleuter

De trouwe volgers weten dit, onze oudste dochter is onlangs jarig geweest. Officieel vieren we haar vierde verjaardag aankomend weekend. Ongeveer een maand geleden maakte ik samen met haar en haar papa het verlanglijstje die samen met haar uitnodiging werd verstuurd.

Disney-fan

Ze wilt graag een Vaiana verjaardag dus dat krijgt ze ook. Haar gevarieerde verlanglijstje maakte ik, net als de afgelopen jaren via Lijstje.nl met daarop het volgende. Heel fijn systeem overigens. De uitgenodigde kunnen aan de hand van een door jouw opgegeven link en wachtwoord bij het lijstje om de items in te zien en af te vinken. Zo is het voor jezelf heel duidelijk welke artikelen van het verlanglijst je kleine kan verwachten en voorkom je dubbele cadeaus.

♥ Als grote liefhebber van Disney en puzzelen mogen een aantal Disney puzzels niet ontbreken op haar lijstje. Ze is ook een beetje uitgekeken op de puzzels die ze heeft. Logisch als je die al tig keer hebt gemaakt. Zelf koos ze voor deze. Het liefst wilt ze een grote Frozen, Vaiana en Belle puzzel die ze na het maken kan inlijsten en in haar kamer kan hangen. Ik vind het een uitstekend idee 🙂

Uitdaging

♥ Sinds ze Mijn grote wereldatlas heeft, waar ze dol op is, willen we graag haar tiptoi collectie uitbreiden. Gezien de gemeenschappelijke enthousiasme, haar leeftijd en interesse kozen we samen voor de onderste drie producten.

♥ Sinds haar tweede is de kleuter verzot op fotograferen. Het leukste eraan is dat ze het best goed kan ook. Sowieso beter dan haar vader 😆

♥ Gezien het feit dat deze dame altijd behoefte heeft aan verdieping en educatieve uitdaging, staat ondere andere het vernieuwde Electro op haar verlanglijstje.

♥ Haar kamer in ons nieuwe huis is op haar verzoek blauw. Sinds een aantal maanden is onze dochter gek op sterren. Ze heeft dan ook een blauwe muur met glow in the dark sterren. Het allerliefst kijkt ze, vooral nu het zo vroeg donker wordt, naar de sterren voor ze naar bed gaat. In een speelgoed catalogus zag ze een telescoop. En ze weet ook dondersgoed wat het is en waar het voor dient. We vinden het alleen nogal lastig voor haar leeftijd geschikte betaalbaar kwaliteit te vinden.

Mocht je zelf een telescoop thuis hebben voor je leergierige kleuter waar je tevreden over bent en het anderen zou aanbevelen, dan hoor ik dat heel graag. 

Wat stond/staat er zoal op het verlanglijst van jouw kleuter?

11 gedachten over “Cadeautips | Verlanglijst verjaardag nieuwbakken kleuter”

  1. Ik ga dit komende zomer eens uitzoeken. Denk dat we vooral educatieve cadeautjes vragen en verder stoepkrijt, bellenblaas en knutselspullen. Dan heb ik een hele blije kleuter in huis 😀 Niet te gek of duur allemaal in elk geval.

Een reactie plaatsen