Dagje uit tip | Jul & Julia Zomerweken 2019

Wat een heerlijke begin van de zomervakantie. Onze kleuters zijn hier in het kinderpretpark bijna vaste gasten. Desondanks keken ze er enorm naar uit. Dagen aftellen tot de laatste schooldag en dan een dagje op bezoek bij Jul en Julia. Want de zomerweken zijn begonnen en dat wilden wij zeker niet missen. Heb je ook kinderen onder de 10 jaar en blijf je deze zomer in Nederland, dan is dit een superleuke tip.

Eigenlijk zouden we twee dagen eerder naar Julianatoren gaan. Maar de ‘3 emmers regen per vierkante meter’ gooiden roet in het eten. Gisteren was het dan zover. Onze enthousiaste meiden waren extra vroeg op. Dat moest ook wel, want vanuit onze woonplaats in Drenthe is het zeker 5 kwartier rijden.

Dino & Dina's bouwspel tijdens de Jul & Julia Zomerweken bij Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn Reis om de wereld met Jul & Julia met mevrouw Suikerspin tijdens de zomerweken

Jul & Julia Zomerweken bij Julianatoren

Traditiegetrouw zijn we er zodra het kinderpark de deuren opent. De kinderen wilden graag de openingsshow van Jul & Julia zien maar ook het optreden van Dino & Dina. De twee vriendelijke dino’s bleken echter meer iets voor de jongere kinderen en waren de aandacht snel verloren. We besloten daarom voor de drukte te gaan lunchen met ons gezin. Dat was heel goed getimed want het begon te regenen. Onder het eten waren de meiden druk met de planning welke attracties en shows zij nog wilden zien. De oudste wilde Jul’s Wild West Show zien en de jongste Reis om de Wereld. Gelukkig zijn deze en andere shows goed te doen, ook tijden de zomerweken. Er zijn immers meerdere shows per dag op verspreide momenten en plekken in het park. Daarbij helpt wel dat Julianatoren qua loopafstand heel goed te doen is, ook met jonge kinderen.

Show Showtijden
Openingsshow van Jul & Julia 10.20 uur (in augustus afwijkende tijden)
Dino & Dina’s Bouwspel 11.30 & 12.30 uur
Jul & Julia’s Reis om de wereld 12.00, 13.00, 14.00 & 15.00 uur
Cas de Ranger Live 13.00, 14.00, 15.00 & 16.00 uur (29 juli-25 augustus)
Jul’s Wild West Show 13.30 uur
Meneer Kaasschaafs Limbo Show 14.30 uur
Mevrouw Suikerspins Mexicaanse Dansshow 16.20 uur
Jul & Julia’s Swing & Uitzwaaifeest 16.45 uur

Behalve Jul & Julia Zomerweken met de gezellige tropische karakter, zijn er ook zomeravonden. Op diverse zaterdagen is kinderpretpark Julianatoren tot 20 uur open en zijn er extra shows.

2 kleuters bij Julia's huisje Julianatoren Apeldoorn Jul's Mexicaanse Show tijdens de zomerweken Julianatoren een van de vele attracties bij Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn, deze voor de liefhebbers van waterpret

Julianatoren

Al decennialang het kinderpretpark van Nederland. Met meer dan 60 attracties, waaronder vorig jaar erbij gekomen Cas de Ranger Experience en sinds dit jaar De Hoge Hoed. Heb jij een kleine waaghals in huis of juist rustig en verlegen kind? Bij Julianatoren zit je met beiden goed, ook jij als ouder. Je kunt de hoogte in door in een achtbaan te stappen, helivlucht te nemen of de hoge hoed bijvoorbeeld. Niets voor jouw kind? De kinderen kunnen ook op de trampoline springen, klimmen, klauteren, glijden, graven en knallen. Tip! Op de site van Julianatoren vind je een fijne tool waar je de lengte van je kind aangeeft en een lijst met attracties verschijnt waar je kinderen in mogen. Super handig! Oh en dit seizoen bespaar je €8.50 aangezien parkeren gratis is. Mooi meegenomen toch? Entreekaartjes voor Jul & Julia Zomerweken (tot en met 1 september) bestel je gemakkelijk online.

Kinderpretpark Julianatoren 
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn

Lees ook

Halloween in Julianatoren | Kidsproof griezelen

Toverland | Magisch dagje uit in Noord Limburg

Attractiepark Drouwenerzand | Echt betaalbaar dagje uit

Bescherm je kind tegen de zon

Reis om de wereld show van Jul & Julia en mevrouw Suikerspin bij Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn

PicsArt 09 05 06.47.52

Redactie

1 gedachte over “Dagje uit tip | Jul & Julia Zomerweken 2019”

Plaats een reactie