Hip & Warm de winter door met Dare 2b beanies

Via MamaPlaneet kreeg ik 3 kindermutsen om te reviewen. De nieuwste Dare 2b beanies. Onze eerlijke mening en ervaring lees je hieronder.

Wat wij ervan vinden

Toen ik de mutsen kreeg werd ik al gelijk heel vrolijk van hoe de mutsen eruit zien. Super leuke en mooie kleuren. Mijn drie kinderen werden er ook heel blij van. En hoewel mijn kinderen de meeste mutsen vinden kriebelen en niet lekker vinden zitten, vonden ze dat bij deze mutsen niet. De mutsen zijn heerlijk zacht gebreid, hebben een mooie pasvorm en hebben een warme zachte voering van fleece. Wat ook heel fijn aan deze mutsen is, is dat ze verschillende maten hebben. Mijn oudste dochter van 11 heeft een muts in de maat 11-13 jaar en die past perfect en dat terwijl ze best een smal hoofd heeft en normaal de mutsen over haar oren glijden.

Mijn jongste dochter van 7 jaar en zoon van bijna 10 hadden allebei de maat 7-10 jaar. Maar er zit duidelijk verschil tussen de jongens en meisjes maat 7-10 jaar. Waar de muts bij mijn dochter heel goed zit, is de muts van mijn zoon heel groot en zakt hij zelfs over zijn ogen. Zijn muts is zelfs groter dan de muts van zijn oudste zus. Blijkbaar wordt er van uitgegaan dat jongens van die leeftijd een groter hoofd hebben dan meisjes. Dat is dus iets om rekening mee te houden bij het kopen van deze mutsen.

Verder doen de mutsen heel goed wat ze moeten doen, de hoofden warm houden. En dat is heel fijn tijdens onze wintersport in Zwitserland. En dat de mutsen er dan ook nog zo leuk uitzien is dan ook nog mooi meegenomen!

Specificaties

♦ Dare 2b beanies voor kinderen ♦
♦ Gebreide acryl buitenzijde ♦
♦ Verstevigende uitwendige rand ♦
♦ Fleece voering ♦
♦ Materiaal: 100% acryl / 100% polyester ♦

Fleck Beanie jongens € 15,95                                  Halfway Beanie Boys € 15,95

 

Lineation Beanie jongens € 15,95                           Look Out Beanie jongens € 17,95

 

Colour Craze Beanie meisjes € 15,95                      Glint Beanie Girls € 15,95

 

On Point Beanie meisjes € 15,95                             Watch Out Beanie meisjes € 17,95

Dare 2b

Dare 2b staat bekend als een gewaagd, recht-door-zee en vooruitstrevend multisportmerk in winterkleding. De collectie bestaat uit ski- en snowboardkleding en -accessoires: van jassen en broeken tot helmen en tassen. Het merk heeft een gevarieerd aanbod met vele opvallende prints, maar ook in neutrale kleuren. Het zelf ontwikkelde ARED membraan is waterdicht tot een waterkolom van 5.000 oplopend tot 20.000 mm. De producten van Dare 2b zijn van hoge kwaliteit waardoor het merk volop gedragen wordt tijdens de wintersport.

Dare 2b beanies zijn verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops in diverse kleuren. Ga voor meer informatie naar www.dare2b.com.

Zeg eens eerlijk? Vind je ze er niet geweldig uitzien? 

Liefs,
Daniëlle 
Kindercoach

 

9 gedachten over “Hip & Warm de winter door met Dare 2b beanies”

Een reactie plaatsen