De bestuurbare raceauto’s van NIKKO Toys

Voor alle stoere jongens en meisjes, fans van Max Verstappen en the Fast and the Furious: De bestuurbare raceauto’s van NIKKO Toys. Op zoek naar een tof speeltje voor jong en oud, waarmee je binnen of buiten kunt spelen, met of zonder een afstandbediening, lees dan snel verder.

Lees ook

Het leukste buitenspeelgoed op wieltjes

NIKKO Toys

De belangrijkste drijfveer van NIKKO Toys is het leveren van innovatief, kwalitatief hoogstaand radiografisch, op afstand bestuurbaar, speelgoed dat de verbeelding van kinderen prikkelt, hun creativiteit stimuleert en urenlang plezier biedt. Zij hebben al ruim 60 jaar ervaring in op de markt brengen van bestuurbare en pull-back auto’s waar wij je graag kennis mee willen laten maken.

RC auto''s voor stoere jongens en meisjes Road rippers speelgoed en stoere meisjes op afstand bestuurbare raceauto's van NIKKO Toys

NIKKO Velocitrax

Deze flitse RC auto is niet geschikt voor in het huis. Hij haalt namelijk met gemak 14 kilometer per uur. Wij testten hem dan ook buiten, bij een rustige speeltuin met groot stuk grond en lekker veel ruimte. Uit de buurt van mensen, dieren en auto’s. Hoewel het speelgoed geschikt is vanaf 8 jaar ging het onze 6-jarige dame prima af. Uiteraard onder onze supervisie. Voor onze kinderen ermee mochten spelen, deed papa dat eerst. Niet alleen uit voorzorg maar ook omdat het rupsvoertuig hartstikke leuk is voor jong en oud. Aan de onderkant van de oranje Velocitrax vind je de acculade van de met USB oplaadbare accu van deze 3 AAA batterijvreter. Al viel dat hier reuze mee terwijl we het toch echt meerdere keren urenlang uitgebreid hebben getest.

Neem een paar minuten de tijd kennis te maken met de afstandbediening en alle knoopjes. Het is niet heel ingewikkeld maar toch. Eenmaal los kun je urenlang doorgaan. Dat deden de meiden ook, samen met papa. Misschien onnodig om te zeggen, maar hou de kinderhandjes en lange haren ver van de auto wanneer deze in beweging is. Hoewel de auto direct tot stilstand komt wanneer je de afstandbediening loslaat kan abrupt tot stilstand brengen wel voor schade zorgen.

Velocitrax met zijn prachtige oranje blauwe kleur maakt 360 graden spins en heeft een bereik tot 40 meter. En dat is best indrukwekkend als je kijkt naar betaalbaar speelgoed voor kinderen van vergelijkbare aard. Door de enthousiasme van de kinderen kwamen we erachter dat je na 10 seconden onafgebroken spins maken, de rupsband automatisch voor 10 seconden blokkeert. Deze afkoelbeveiliging wordt geactiveerd om oververhitting en schade te voorkomen. Verder kun je prima met 10 verschillende auto’s op afstandbediening tegelijk spelen zonder onderlinge storing. Dit komt door de 2,4 Ghz frequentie van dit radiografisch bestuurbaar speeltje. Hoewel dit snelheidsmonster gebouwd is om off road te gaan en duidelijk kwalitatief sterk is, is het raadzaam voorzichtig te zijn met zand. De korreltjes kunnen schade aanrichten. De RC auto kan heel goed tegen een stootje en indien normaal gebruikt kun je hier heel lang plezier van hebben.

NIKKO Velocitrax van Nikko Toys is beschikbaar in de kleuren oranje en groen en onder andere hier te koop.

NIKKO Velocitrax rupsband rc auto afstandbediening NIKKO Toys Velocitrax op afstand bestuurbare auto
NIKKO Velocitrax oranje bestuurbare autorupsband NIKKO TOYS Velocitrax bestuurbare rc auto oranje blauw rupsbanden

Road Rippers Maximum Boost – Green Chill

Het kleine broertje van Velocitrax is deze Road Ripper van de Light & Sound collectie: Maximum Boost – Green Chill. Met zijn prachtige groene kleur en Fast and The Furious achtige vormen is deze pull-back auto nogal een eyecatcher. De auto is geschikt vanaf 3 jaar en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De auto maakt realistische geluiden, heeft verlichting, speelt coole muziek af en kan een paar meter vooruit wanneer er op het knopje wordt gedrukt. Wanneer de raceauto vooruit rijdt komt er een lichtgevende raket uit aan de achterkant waardoor het lijkt alsof de auto bijna gaat opstijgen. Ook dit snelheidsmonster kan heel goed tegen een stootje. Hoewel de geluiden die deze road ripper maakt niet storend hard zijn, kan ik mij voorstellen dat er momenten zijn dat je deze kunt uitzetten. Er is echter geen aan- en uit knop. Voor de rest hoef je deze raceauto niet om veiligheidsredenen voor te testen voor de kinderen, eerder omdat het gewoon erg leuk is.

Road Rippers Maximum Boost – Green Chill is beschikbaar in de kleuren groen en blauw en onder andere hier te koop.

Road rippers NIKKO Toys Maximum boost groen Road Rippers Maximum Boost – Green Chill
Road Rippers Maximum Boost – Green Chill Road Rippers Maximum Boost – Green Chill road rippers NIKKO Toys

Road Rippers Street Beatz – Red Hot

Dankzij de gemotoriseerde Pull-back aandrijving schiet de auto weg in een flits. Heel gaaf om te zien. Op de raceauto vind je twee drukknoppen waarmee je de muziek, geluiden, licht en beweging controleert. Road Rippers Street Beatz – Red Hot is het broertje van Road Rippers Maximum Boost – Green Chill. Vergelijkbare functies en mogelijkheden met kleine verschillen. Een kwestie van smaak. Allebei stoer, kwalitatief sterk, geschikt vanaf 3 jaar en erg leuk om mee te spelen.

Wat onze stoere meiden ook graag doen is racen. De een bedient Road Rippers Maximum Boost – Green Chill en de andere Road Rippers Street Beatz – Red Hot. Heel goed binnen te doen wanneer je daar ruimte voor hebt. De auto’s rijden immers geen bochten maar kunnen alleen 3 tot 4 meter recht vooruit. Buiten krijgt Velocitrax echter alle aandacht.

Road Rippers Street Beatz – Red Hot is beschikbaar in kleuren rood en groen en onder andere hier te koop.

NIKKO Road Rippers Street Beatz – Red Hot rood Road Rippers Street Beatz
Road Rippers Street Beatz – Red Hot NIKKO TOYS RC auto's

 

MamaPlaneet logo

Sandra

Plaats een reactie