De nieuwe zomercollectie van B. Nosy

Mijn meisjes mogen dan wel jong zijn, maar een goede smaak hebben ze al. Ze zijn dol op vrolijke kleuren en comfortabele kleding. Is jouw dochter ook een meisje met lef? Dan mag de nieuwe zomercollectie van B.Nosy niet ontbreken in haar kast.

De nieuwe zomercollectie is cool en ideaal voor de meiden met lef

B.Nosy komt na de superleuke wintercollectie en de voorjaarscollectie met een supergave hoogzomercollectie. De keuze is reuze. De comfortabele setjes waarin je kind vrij kan bewegen. Klimmen, klauteren en springen moet ook de komende zomer geen probleem zijn in een van de luchtige setjes. Met de prachtige sweatjurkjes, de superleuke jumpsuits of de gave tanktops met de shorts. Allemaal kledingstukken die je goed kan combineren. De vakantiekoffer vullen wordt zo wel een eitje. De vrolijke kleuren waar je niet omheen kan maken het af. Kortom met de nieuwe collectie van B.Nosy is je dochter straks echt klaar voor de zomer.

De superleuke tanktops zijn verkrijgbaar  in verschillende kleuren, waaronder roze en mintgroen. Met de brede, gekruiste bandjes in multicolour zijn ze ook nog eens een hippe en opvallende verschijning. De tanktops staan ook erg leuk op één van de shorts uit de zomercollectie.

Wat staat er op de planning? Een dagje strand of misschien een bezoek aan een pretpark?  Met de items uit de zomercollectie kun je eindeloos combineren en setjes maken. Zo kom je de zomer wel door.

Maxiskirt is de trend van deze zomer

   

B.Nosy

B.Nosy is een kinderkledingmerk dat zich vooral richt op sportieve modieuze kinderen tussen 2 en 14 jaar, oftewel tot en met maat 164. Daarnaast is er ook een collecties voor de allerkleinsten onder ons, de baby’s. Voor de stoere kleintjes is de kleding beschikbaar in de maten 62 tot en met 86. B.Nosy heeft 220 verkooppunten in Nederland, maar ook in landen als België, Duitsland, Spanje, China en de Verenigde Staten.

  

Persoonlijk ken ik B.Nosy vooral vanwege de fijne en betaalbare jurkjes. Inmiddels hebben de meiden ook de handige setjes ontdekt. Maar ook voor de jongens is er een ruime keuze. Coole shirts met prints en leuke broekjes die je makkelijk kunt combineren. Mix & Match!

Wil je de hele zomercollectie op je gemak bekijken? B.Nosy heeft superhandige slides en lookbook met uitgebreide informatie over elk kledingstuk.

Shop ze!

18 gedachten over “De nieuwe zomercollectie van B. Nosy”

Een reactie plaatsen