Dilemma | Tijd om mijn telefoonabonnement te verlengen

Al jaren hebben zowel mijn man als ik een Samsung. Nu loopt mijn telefoonabonnement bij T-Mobile binnenkort af. Voor een ander merk gaan is eigenlijk geen optie. Ik ben zo gewend aan Android en de gebruiksvriendelijkheid van Samsung, dat ik geen behoefte heb aan iets anders. Maar voor welk model ga ik? Hoe maak ik die onmogelijke keus?

T-Mobile

Behalve een goede netwerk vind ik een flexibel abonnement heel belangrijk. Ik wil de belminuten en internetbundel naar eigen behoefte aanpassen zonder al te veel gedoe. Bij T-Mobile kan dat. Mijn man en ik maken ook graag gebruik van T-Mobile Samen. Ken je dat? Als ik een vriend, kennis, collega of familielid aanmeld voor deze service, dan krijgen we beide €2,50 per maand korting op de factuur. Mocht ik meerdere vrienden kunnen aanmelden, dan krijgt ieder van ons zelfs €5 korting per maand. Niet verkeerd dacht ik zo. Ik heb meerdere providers gehad de afgelopen jaren, maar bij T-Mobile krijg ik betaalbare kwaliteit. Ik heb het gevoel dat zij daadwerkelijk luisteren naar hun klanten en diens behoeften.

Samsung

Op mijn allereerste mobiele telefoon na, heb ik altijd een Samsung gehad. Mijn tevredenheid over dit merk gaat zo ver, dat praktisch alle apparatuur in het huis van Samsung is. Wellicht begrijp je nu waarom een ander merk geen optie is.

Als houder van een kleinschalige kinderopvang en blogger, ben ik veel online. Ik voer gesprekken, behandel mijn emails, gebruik mijn social media, bestel de boodschappen, check het weer, maak foto’s en ik gebruik whats-app. En ja, meestal doe ik dat via mijn mobiel. Ik vermoed dat ik hier niet de enige in ben. Ongeacht of je de telefoon privé gebruikt of zakelijk, we gebruiken nou eenmaal veel onze mobiele telefoons. En dan wil ik gewoon kwaliteit, betrouwbaarheid en mogelijkheden voor een betaalbare prijs. En hoe ik het ook bekijk, elke keer kom ik weer terug bij Samsung.

Model: S8 & S8+

Natuurlijk ben ik al naar de winkel geweest om beetje te neuzen wat ik wil 🙂 Ik heb een S8 laatst in mijn handen gehad en ben er sindsdien een klein beetje verliefd op geworden. Dat komt onder andere door de Google Daydream Virtual Reality-bril. Ik zag ook dat je bij T-Mobile tijdelijk een Gear VR Package ter waarde van maar liefst €179,99 cadeau krijgt bij aankoop van een Samsung Galaxy S8 of S8+. Dit houdt in dat je onder andere een controller en een headset krijg voor een duik in de Virtual Reality. Gewoon via je eigen mobiele telefoon. Hoe cool is dat? En het enige wat ik denk is ‘Ik wil het’. Ik mag dan wel een echte vrouw zijn maar ik ben ook dol op gadgets. Heb jij deze beauty al gespot? Via Samsung S8 vind je hier meer over.

Lees ook: 7 tips bij kamperen met een weglopertje

Welke telefoon heb jij en waarom? Loopt je telefoonabonnement binnenkort af? Heb je al een nieuwe telefoon op het oog? Blijf je bij je huidige provider of ga je switchen? Ik wil er alles over weten 🙂 Ik ben benieuwd naar je argumenten. Laat je het mij weten in een reactie onder dit artikel?

* Advertorial

Sandra

23 gedachten over “Dilemma | Tijd om mijn telefoonabonnement te verlengen”

 1. Toevallig zit ik ook bij T-mobile en eind dit jaar loopt mn abonnement af. Maar ik denk dat ik voor een los toestel + bundel ga, want waarschijnlijk gaan we wel binnen 2 jaar een huis kopen en die regels zijn net allemaal veranderd. Ik ben ook een fan van android toestellen, dus zal eens kijken naar deze samsung!

  Beantwoorden
 2. Ik ben sinds een tijdje overgestapt van Android Samsung op IOS van Apple. Android is inderdaad zo veel meer gebruiksvriendelijk mbt muziek downloaden, apps en het fotoapparaat is ook beter! Maar mijn Samsung liet me nog wel eens in de steek, vaak een foutmelding e.d. en moest ik em opnieuw opstarten. Daar heb ik met de Iphone totaal geen last meer van. Voor je keuze zou ik gewoon voor de Samsung 8+ gaan! haha Maar ik ben misschien geen goede raadgever want ik ben ook gek op digitale gadgets 🙂

  P.s als je de 8+ eenmaal hebt schrijf je daar hopelijk even een review over? hihi Misschien stap ik wel weer terug naar Samsung..;-)

  Beantwoorden
 3. Die s8 leek me inderdaad geweldig, helaas flink boven budget momenteel. Ik ben nu na jaren Samsung overgestapt op Sony xperia xa1. Hij bevalt goed, zeker voor het geld wat hij kostte.

  Beantwoorden
 4. Ik heb zelf een Iphone. Ik had een lange tijd Ziggo maar betaalde eigenlijk te veel voor wat ik kreeg. Daarom stap ik binnenkort over naar een andere provider.

  Beantwoorden
 5. Zelf heb ik al jaren een iPhone en ben ik tevreden mee. Al moet ik zeggen dat toen ik even een paar weken Android had ik dat ook prettig vond werken. Ik zit bij KPN en heb goed bereik !
  Succes met je keuze

  Beantwoorden
 6. Ik heb het zelf niet zo met Samsung, maar van de samsung lovers hoor ik er positieve verhalen over. Ik heb zelf een abonnement van Telfort, ook gewoon omdat het goedkoop is haha. Veel plezier met je nieuwe mobiel!

  Beantwoorden
 7. Over een jaar loopt mijn abonnement pas af. Ook bij T mobile. Heel fij, wij maken ook gebruik van die korting. En heel handig, dochterlief kan ons altijd gratis bellen. Heel fijn.
  Maar ik heb dus al jaren een appel, en daarvoor geldt dus hetzelfde, ben er aangewend. Maar Samsung is ook populair, dus ongetwijfeld uitstekend

  Beantwoorden
 8. Ik ben onlangs overgestapt van Simpel (onderdeel van T-mobile) naar Tele2. Met Simpel was mijn bereik altijd heel slecht. Ook ben ik sinds vandaag overgestapt van een iPhone 6 naar iPhone 6s, omdat mijn iPhone 6 kapot was. Ik was vroeger altijd Samsung fan, maar sinds ik een iPhone heb…. Voor mij geen ander meer!

  Beantwoorden

Plaats een reactie