Disclaimer

Winacties

Nadat de winactie op de website en social media bekend is gemaakt, kun je in het artikel lezen welke voorwaarden er aan je deelname zitten. De ene keer zal dat bijvoorbeeld puur en alleen een reactie onder het artikel zijn. De andere keer een bericht op Facebook. Dit heeft soms ook te maken met de afspraken die zijn gemaakt met het bedrijf dat de prijs beschikbaar stelt. Het is extra belangrijk een geldig emailadres op te geven, met je voor-en achternaam te reageren en alert te blijven op inkomende berichten. Je hebt namelijk 48 uur om je adresgegevens door te mailen anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Zorg wel dat je je adresgegevens mailt vanaf hetzelfde emailadres als waar je mee hebt meegedaan aan de winactie. Mensen die meerdere keren meedoen vanaf verschillen IP-adres of alleen een reactie achterlaten bij een winactie worden niet in de loting meegenomen.

In de meeste gevallen is de sponsor ook degene die de prijs naar de winnaar zal versturen. Wanneer je deelneemt aan een winactie ga je akkoord met het feit dat wij je gegevens doorgeven aan het bedrijf dat de producten beschikbaar stelt zodat zij het product naar je toe kunnen sturen. MamaPlaneet kan niet aansprakelijk worden gesteld voor herstel of vervanging als er producten door de post verloren gaan of beschadigd raken. (laat het wel even weten, misschien kan ik dan nog wat betekenen). De inhoud van de winactie, de prijs, de loting of prijsuitreiking staan niet open voor discussie.

MamaPlaneet behoud het recht om een winactie te beëindigen, te onderbreken of hiervan de voorwaarden te wijzigen als omstandigheden hiertoe leiden zonder voorafgaande kennisgeving.

Alles over de gegevens die ik verzamel en je privacy lees je in de privacy verklaring.

Auteursrecht

De foto’s en teksten op deze website en bijbehorende kanalen zijn eigendom van MamaPlaneet en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt. De andere foto’s zijn of van het bedrijf (die mij het recht verleent de foto’s te gebruiken) of van een website waar, al dan niet tegen betaling, rechtenvrije foto’s gebruikt kunnen worden.

Reclamecode

Elke vorm van een samenwerking zal ten alle tijden worden aangegeven door middel van onderstaande foto. Dit houdt in dat de producten of diensten die in het artikel worden besproken gesponsord zijn. Dat betekent dat ik een product of een betaling ontvang voor het schrijven van het artikel of een affiliate link in het artikel gebruik. Affiliate is een linkje naar de webshop waar het product te koop is. Mocht jij daarop klikken en het product via mijn link aanschaffen, dan betaal je daar geen cent meer voor dan anders. Wel ontvang ik een minimale vergoeding als tussenschakel.

Contact

Heb je vragen, tips of ideeën, neem dan gerust contact met mij op. Ik vind het super leuk om van je te horen.
Wil je graag (anoniem) je verhaal kwijt? Dat kan. Stuur mij een mail en ik kom er zo snel mogelijk op terug. Let wel op, ik kan je niet beloven dat je verhaal in de vorm van een artikel op MamaPlaneet zal verschijnen.