Winactie | Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden

Ja, ik geloof dat ik iets moet opbiechten. Ik ben een moeder van 33 en nog steeds dol op Disney. Ik ben ermee opgegroeid en geef de liefde graag door aan de volgende generatie. Magisch, brilijant en tijdloos. Oprecht geschikt voor het hele gezin.
Nu ik weet dat mijn gezin en ik 15 december naar de spectaculaire show van Disney On Ice gaan, ben ik net een stuiterbal. En we moeten nog 2 maanden 😛

De magie op het ijs, de show van Disney On Ice begint vrijdag, 15 december om 19 uur in Rotterdam. Wij wonen dan inmiddels in ons nieuwe huis. En op een vrijdagavond 2 uur met 2 peuters in de auto zitten naar Rotterdam en 2 uur terug vinden wij niet heel verantwoord. Daarop hebben wij besloten er een hotelletje bij te boeken. De meiden kunnen overdag, indien nodig, een dutje doen en na afloop blijven we overnachten in Rotterdam. We maken er dus een weekendje weg van. Ik kijk er enorm naar uit.

DISNEY ON ICE presenteert BETOVERENDE WERELDEN

Stap in de betoverende wereld van Disney magie, live op het ijs! Bereid je voor op non-stop plezier met vier van je favoriete Disney-verhalen tijdens Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Voel de spanning als Bliksem McQueen, Takel en de ploeg van Disney/Pixar’s Cars over het ijs scheuren en supersnelle stunts uithalen. Duik in het avontuur met Ariël, diep in de zee, en reis mee naar het koninkrijk van De Kleine Zeemeermin. Met Buzz Lightyear, Woody, Jessie en de hele bende van Toy Story beleef je een spannend avontuur, als zij ontsnappen uit handen van de onstuimige peuters van het kinderdagverblijf. En ga mee naar de winterse wereld van Arendelle met de zusjes Anna en Elsa en de vrienden Olaf en Kristoff uit Disney’s Frozen als zij ontdekken hoe ware liefde een koninkrijk kan redden. Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van je hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden.

De show is te zien vanaf 15 tot en met 30 december in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.
Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 18,-

Kijk voor meer informatie op DisneyOnIce.nl

Winactie

Beleef de magie en de muziek van de tijdloze werelden van Cars, de Kleine Zeemeermin, Toy Story en Frozen! Maak kans op 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy.
* Volg MamaPlaneet op Facebook
* Like het bericht op Facebook
* Reageer hieronder dat je meedoet
* Delen is niet verplicht maar wordt wel zeer gewaardeerd
* Zorg ervoor dat je meedoet met je volledige naam en achternaam
* Winnaar ontvangt voor 31 oktober 2017 bericht. Winnaars worden willekeurig geselecteerd. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.

Update 

En de winnaar is: Nienke Buijze

Sandra

Deze ambitieuze duizendpoot is de oprichtster van MamaPlaneet, getrouwd en mama van 2 prinsesjes. Na jarenlang met kinderen te hebben gewerkt, heeft ze in de opvoeding haar grootste passie gevonden. Verder heeft ze de meest uiteenlopende liefdes voor onder andere spelend leren, reizen, besparen, lekker eten en schrijven.
Sandra

19 gedachten over “Winactie | Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden”

 1. Ook ik ben zo’n mama die het hardst mee zingt met de disneyfilms. Geweldig. Inmiddels het virus ook overgedragen aan dochter en de jongste begint er ook in te komen. Ik doe dus heeeeel graag mee voor deze tickets.

  Beantwoorden
 2. Wat geweldig dat je deze prijs weg mag geven,
  Zodat de winnaar een fantastische dag kan beleven.
  Wij willen graag van de winterse sfeer gaan genieten,
  Van al onze Disney vrienden die over ’t ijs gaan “schieten”.
  Ze beleven vast geweldige avonturen,
  Die van ons wel eeuwig mogen duren.
  Aladdin, Olaf en misschien zelfs Winnie de Poeh,
  Ze schaatsen wat af en worden nooit moe.
  Ze zwieren over het ijs; zie ze eens glijden,
  Ze draaien rondjes, maar vallen…dat moeten ze maar vermijden.
  Straks vallen ze op de grond,
  Dan hebben ze nog een zere kont 😉
  Belle en het beest, en Donald Duck,
  Hopelijk mogen wij gaan genieten en hebben we geluk.
  De kids zijn nog nooit bij zo’n spektakel geweest,
  Het is vast ’n fantastisch winterfeest.
  Laat het winterfeest maar beginnen,
  Hopelijk mogen wij deze kaartjes winnen…. 😉

  Beantwoorden
 3. Wat leuk zeg! Het lijkt mij ook geweldig om hierheen te gaan! Gaan ze helemaal leuk vinden! Wat tof dat jullie er een weekendje van maken met de kids! Hier ook enorme Disney fans! Ze springen vast een gat in de lucht en stuiteren de kamer rond als we winnen 😉 heb alle stappen gevolgd, nu hard duimen!!

  Beantwoorden
 4. 15 december is onze trouwdag! Het zou te gek zijn wanneer we deze, voor ons zeer speciale dag, kunnen gaan vieren als gezin bij deze show! Bij deze doe ik dus heel graag mee aan deze te gekke winactie <3
  (voldaan aan de FB voorwaarden 🙂 )

  Beantwoorden
 5. Erg leuke winactie!
  Ik doe graag mee.
  Ik volg jullie op FB en heb de post ook geliked. Op FB heet ik Yas Mina.

  Ik ga graag naar Disney On Ice met mijn neefjes en nichtje.

  Beantwoorden
 6. Oh wooooowww wat lijkt me dat super leuk !!! Ik zou dolgraag willen gaan met mijn man en onze dochtertjes 🙂 Heerlijk even quality time met mijn gezinnetje 💝

  Beantwoorden
 7. Dit zou super gaaf zijn. Beide kinderen zijn gek van alle disneyfilms. We zijn net verhuisd en al het geld zit in het nieuwe huis. Daarom zit het er helaas niet in om zelf kaartjes aan te schaffen, zou geweldig zijn om dit te winnen!

  Beantwoorden
 8. Deze papa gaat gewoon een kansje wagen 😉 ik zou graag mijn eigen Anna en Elsa hiermee verrassen 🖒 wat zullen ze genieten! En papa en mama ook 😉

  Beantwoorden

Plaats een reactie