Dooky | 4 seizoenen lang een veilige keus

Dooky cover is een lifesaver. In de bloedhete zomer, maar ook met het koude weer. Wat deze beschermdoek zo bijzonder maakt en hoe jij er een kan winnen? Dat je lees je in dit artikel.

Dooky Winter

Gemaakt van een zachte, warme stof die je kleine wonder beschermt tegen alle weersomstandigheden in de herfst en winter. Met een Dooky beschermdoek creëer je een omgeving waar je kind geen last heeft van de prikkels uit de omgeving. Dit met als resultaat: een tevreden baby dat in alle rust kan slapen.

Dooky Zonnescherm

Mega vervelend, zon in je ogen. Helemaal voor een prikkelgevoelig klein mensje dat eigenlijk graag wil slapen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat de kinderwagen met een hydrofiele doek, jas of deken afdekken levensgevaarlijk is in de zomer. Doordat de hitte niet kan ontsnappen, stijgt de temperatuur met maar liefst 7 graden.

Dooky zonnescherm is gemaakt van puur katoen dat ademt. Daarnaast heeft deze een UV-beschermende factor dat meer dan 95% van de schadelijke stralen filtert. Dat maakt de Dooky bewezen veilig.

dooky beschermdoek

Praktisch zo een Dooky cover

Dooky beschermdoek is een universeel product en past op alle kinderwagens, autostoeltjes (groep 0) en buggy’s. Het is vrij makkelijk te bevestigen en in hoogte verstelbaar. Heeft je baby last van de zon? Dan rol je de Dooky cover uit. Zo simpel is het. Doordat de ringen afneembaar zijn, kan de Dooky beschermdoek gewoon in de wasmachine. Tenslotte is deze UV-beschermer in tientallen verschillende kleuren en prints te koop. Voor ieder wat wils dus  😉

4 seizoenen beschermdoek voor jonge kinderen

Een jong kind dat nog in een kinderwagen, buggy en autostoeltje groep 0 wordt vervoerd is vaak gevoelig voor prikkels. Een Dooky cover is niet alleen ideaal in de zomer. Deze praktische zonnescherm ventileert en houdt de hitte en schadelijke UV-stralen buiten, maar beschermt het kind ook tegen de wind, kou, regen, sneeuw, maar ook zon,  licht en andere omgevingsinvloeden. Een veilige keus. Het hele jaar door praktisch dus. Daarmee is deze beschermdoek geen overbodige luxe, maar eerder een must have die niet op je baby uitzetlijst mag ontbreken.

 

PicsArt 09 05 06.47.52

Sandra

18 gedachten over “Dooky | 4 seizoenen lang een veilige keus”

 1. Ohhh ik doe super graag mee voor mijn lieve vriendin Elenor. Ze is zwanger van de 3de en omdat het na 7 jaar is moet ze ‘opnieuw’ beginnen. Dit kan ze zelf niet aanschaffen. Ik zou haar hiermee echt happy mee maken, en mijn toekomstige vriendje ook. Fingers crossed

  Beantwoorden
 2. Ik doe graag mee.. ik heb zelf ook altijd een dooky gebruikt en vond deze heel fijn zowel voor in de lente als in de herfst en winter. Ik doe mee voor een zwanger vriendinnetje

  Facebook: An Na

  Beantwoorden
 3. Ja, wij doen graag mee!
  Ook via Facebook al gereageerd!

  Zijn super handig!
  Voor de zon maar ook als de kleine even moet doorslapen en niet afgeleid word..

  Nu zou zo’n winter dooky ook super zijn! Voor onze winterse dagen hier in nl!

  Beantwoorden
 4. Super graag meeloten voor mijn zoon zijn oma, ze is onverwachts zwanger geworden (op haar 40ste) en alles opnieuw moeten aanschaffen. Ik gebruik zovaak mijn dooky als de kleine slaapt en het is zo practisch dat ik haar ook eentje gun. 🍀🍀🍀🍀

  Beantwoorden
 5. Leuke winactie! Nooit geweten dat een hydrofiel doek zo gevaarlijk kan zijn.
  Tnx voor de info. (Ik hoef deze niert te winnen overigens, succes allemaal)

  Beantwoorden
 6. Ik moet niet winnen, maar het zou wel tof zijn 😉
  Ik ben eind deze maand uitgerekend van onze tweede en ik heb nu een set van Dooky in een toffe print (black tribal). Ik heb de maxi cosi hoes, zonnekap en de gordelbeschermers. De dooky cover ontbreekt nog (die staat nog op mijn kleine-mensen-wensenlijst :))

  Beantwoorden
 7. Doe super graag mee voor een mama die zwanger is, maar waarvan t nog niet bekend is gemaakt !!! Ze heeft t niet breed en een baby heeft toch alles nodig, vooral goede bescherming tijdens de hete en koude gure dagen ♡ Volg je zeker overal

  Beantwoorden
 8. The dooky cover.. The musthave van de eerste maanden voor onze mini one.. Dolenthousiast gaan wij genieten van onze little one die nog even lekker aan het groeien is in mijn buik. Super enthousiaste vriend natuurlijk wegens hij zijn 8 jarige zoon al 2 jaar niet meer ziet. Deze little one gaat shine.

  Beantwoorden
 9. Wij hebben een parasol voor op de buggy maar die is heel onhandig en steeds een gedoe om die goed te krijgen. Die dooky ziet er veel handiger uit en willen we dus graag testen!

  Beantwoorden

Plaats een reactie