Een Wolf in Schaapskleren | Van de makers van De Sneeuwkoningin

Een paar weken geleden viel de dvd van Een Wolf in Schaapskleren op de mat. Een award winnende animatiefilm van de makers van De Sneeuwkoningin. Onze ervaring lees je in dit artikel. Ook mag ik 2 mensen blij maken met een exemplaar.

Een Wolf in Schaapskleren

Grey is vriendje van mooie Bianca en een graag geziene wolf. Wanneer hij, met een beetje hulp van een waarzegster, een toverdrankje binnenkrijgt veranderd hij in een schaap. Zijn poging om iedereen te bewijzen dat hij een goede leider zou zijn heeft anders uitgepakt dan hij van plan was. Tijdens zijn poging de betovering te verbreken, leert hij de kudde schapen waar hij in terecht kwam beter kennen. Beter nog, hij leert ze waarderen als vrienden. Zijn grootste vijand en tegenstander gebruikt echter de verdwijning van Grey om de huidige leider uit de weg te ruimen zodat hij de grote leider wordt. Iets waar niemand blij mee is. Het is dan ook aan de heldhaftige  Grey om de situatie te redden. En dat zo snel mogelijk voor de betovering niet meer verbroken kan worden en hij voorgoed een schaap blijft.

Left 004786 Left 053122 Left 057594 Left 095474Een Wolf in Schaapskleren

Onze ervaring

De leeftijdsindicatie is zoals vaak iets wat je als ouders het beste kunt inschatten. Wij hebben het samen met onze kinderen gekeken en dat ging heel goed. De meiden vonden de schapen heel vriendelijk en behulpzaam en Grey vooral een zachtaardige wolf. Hij maakt een verschil. Hij bewijst dat je niet perse de kudde hoeft te volgen maar voor jezelf moet nadenken en mensen een kans moet geven. Anders zul je ze nooit zien voor wie ze zijn. Dat deed deze Wolf in Schaapskleren. Niet gepland maar de ervaring heeft niet alleen zijn leven verrijkt maar ook die van de anderen. Een prachtige film met voldoende actie en humor om de aandacht van de kleintjes vast te houden.

Bekroonde animatiefilm

Wolf in Schaapskleren gaat over acceptatie en vriendschap. De familiefilm viel meerdere keren in de prijzen, waaronder bij het Catalina Film festival en de Asian Oscars. Daarnaast wist de animatiefilm de prestigieuze Golden Unicorn Award in de wacht te slepen en werd de film meerdere malen genomineerd voor Best Animation Film.

De stemmencast

De stemmen werden ingesproken door onder andere Murth Mossel, Finn Poncin, Jelle Amersfoort en Nine Meijer.

Vanaf 19 juni te koop en on demand beschikbaar

De film is per 19 juni te koop maar ook on demand beschikbaar via de volgende kanalen: Ziggo, KPN, Moviemax Online, Tele2, I-Tunes, Google Play, Yelo Play en Proximus.

Deze 80 minuten durende Nederlands gesproken film is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar.

YouTube player


Winactie

In samenwerking met Just Entertainment mag ik 2 exemplaren van deze toffe familiefilm verloten onder de lezers van MamaPlaneet.

Het enige wat je hoeft te doen is onder dit artikel een leuke reactie achterlaten waarom jij moet winnen. De twee leukste reacties krijgen de dvd.

Zorg ervoor dat je met een geldig emailadres reageert (en binnen 48 uur mijn email beantwoord). Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn disclaimer.

Meedoen kan tot 22 juni.

Wil je zeker zijn van een exemplaar van Een Wolf in Schaapskleren, dan kun via de onderstaande link de dvd kopen.

PicsArt 09 05 06.47.52

Redactie

29 gedachten over “Een Wolf in Schaapskleren | Van de makers van De Sneeuwkoningin”

 1. Mmmmm…waarom wij zouden moeten winnen.. gewoon omdat wij enorme filmliefhebbers zijn en met een dvd kan je heerlijk op de bank of grond vol kussens en met zelfgemaakte popcorn, snoep en chocola van de film genieten en je kan altijd plassen wanneer je moet en terug spoelen om wéér in een deuk te liggen en gewoon 100 x dezelfde film kijken.. ja daarom zoudenwij heeeeel graag een dvd winnen.. x

  Beantwoorden
 2. Mijn dochtertje is vanaf haar 3e helemaal gek op schapen… Ze kreeg hem van haar oma en vanaf het moment dat ze hem kreeg is het haar lievelingsknuffel.. Hij heet ook gewoon schaap. Schaap is al tig keer in de wasmachine geweest, maar hij is nu wel wat grauw. Ook een beetje een schaap in wolfskleren, maar desondanks blijven schaapjes de leukste beestjes die er zijn.. daarom zouden we graag deze film zien.

  Beantwoorden
 3. Ik vind dit een super fijne prijs om straks ik de zomer vakantie tevoorschijn te toveren, op een regendagje….mama ik verveel me! En dan heb ik ineens een heerlijke nieuwe dvd om te kijken

  Beantwoorden
 4. Leuk! Onze jongste is zes, dus kunnen we met z’n allen gezellig kijken. ..hoog tijd voor een “familie-film-avond”… en dat doen we het liefst altijd met een film die we nog geen van allen kennen, dat is het leukst!
  De Sneeuwkoningin kennen we wel (hebben we ook) dus we gaan nu duimen draaien voor deze film…ben heel benieuwd….

  Beantwoorden
 5. Lijkt ons een leuke familie film leuk voor in het weekend of een regenachtige dag of als ik het huis vol heb met mijn met neefjes en nichtjes een animatie die we allemaal nog niet hebben gezien. Ben benieuwd 🤞🤞🤞

  Beantwoorden
 6. Leuk, hier kan ik mijn neefjes mee verwennen als ik weer een keer op mag passen, samen met de jongens in pyama op de bank onder een dekentje, een schaaltje chipjes en een glaasje prik erbij en genieten met de boefjes!

  Beantwoorden
 7. Jaaaa! Ik ding heel graag mee naar deze film! Mijn zoon is 8 geworden en geeft 11 juli een feestje. We waren op zoek naar een leuke film om met zijn vriendjes te gaan kijken. En kijk nu; gevonden!
  Ik kwam op deze site van mamaplaneet terecht en stuitte op deze leuke winactie! Fingers crossed..

  Beantwoorden
 8. Wat fijn, een kinderfilm met een moraal! Onze oudste dochter Elisa (bijna 10) is volop bezig met erbij willen horen op school en wie er bevriend is met wie. Het maakt haar nogal eens onzeker, wat nergens voor nodig is omdat ze een heel lief en sociaal meisje is. Het lijkt me een mooie film, die haar hopelijk aan het denken zal zetten!

  Beantwoorden
 9. Ik heb hier soms ook vijf kleine schaapjes op de bank zitten, die graag naar een leuke film kijken.
  Het is een hele kudde die ik soms echt in toom moet houden met chips en ranja.

  Als ze daar zo zitten zijn het vijf makke schaapjes die graag deze grappige film willen zien.

  Ik als schaapsherder Oma doe graag voor hen mee en waag een kansje.

  Beantwoorden
 10. Leuk voor in de vakantie.Mijn zoon van bijna 9 jaar heeft sinds kort onze oude dvd speler op zijn slaapkamer staan.Vindt het nu erg leuk om een filmpje op zijn eigen kamer te kijken.
  Heerlijk relaxed op zijn bed.

  Beantwoorden
 11. Het lijkt me fantastisch om onze kleinzoon met deze film te verrassen, heeft hij gelijk een coole film om bij zijn oma te kijken

  Beantwoorden

Plaats een reactie