Fifty Shades Freed | Mr. Grey will see you now

Alle zalen zijn al uitverkocht! Het is eindelijk zo ver, Fifty Shades Freed en het laatste deel van de 50 tinten reeks is uitgekomen in de bios! Are you ready for the Climax?

Bijna alle bioscopen hebben een speciale ladiesnight georganiseerd. Ik heb het genoegen gehad om als echte die hard 50 shades fan naar de première in Tuschinski te gaan.

Het is alweer een jaar geleden. Toen zagen we hoe Mr. Grey Ana ten huwelijk vroeg. Een heel spannend einde dus! In dit laatste deel zien we hoe hun leven als getrouwd stel er uit ziet. De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl. Echter is dit van korte duur. Het verleden komt zich weer laten zien. Naast alle spanning zitten er uiteraard ook de nodige sexy scenes in de film.

Film versus Boek

De film is zeker leuk om te zien. Mr. Grey zag er weer zoals in de vorige delen steamy uit. Wat mij wel op viel was dat er een aantal passages uit de film niet gelijk waren aan het verhaal in het boek. En als groots fan van de boeken valt dat natuurlijk direct op. Maar dat mocht de pret absoluut niet drukken. Zonder al te veel te verklappen kan ik wel zeggen dat vooral het eerste half uur echt voorbij vloog. De scenes vliegen je om de oren en daardoor kreeg ik het idee dat het halve boek werd vergeten.

De première avond in Tuschinski 

Wat was het koud! Iedereen is volledig uitgedost en klaar voor de climax. Bij binnenkomst werden we ontvangen met een heerlijk glaasje hugo (tenminste ik denk dat dat het was). In het midden van de foyer stond een gigantische cupcake taart. Lekker smullen dus! Na ons drankje gingen de deuren open naar de zaal. Wij kregen een plekje op het tweede balkon. Wat was dat immens hoog zeg! Mensen met hoogtevrees moeten daar echt niet zitten (ik dus!). Op onze stoel stond nog een heerlijke bak popcorn en een reep chocolade.

Toevallig zat ik even mijn insta stories te updaten en zag ik dat Miriam van Meervanmir live aan het streamen was. Ze bleek op het balkon naast ons te zitten! Nou ben ik echt mega slecht met gezichten, en was ik ook nog eens mijn bril vergeten. Dus mocht je mij gezien hebben en groette ik je niet.. Sorry!!

Fifty shades 7 Fifty shades 18
Fifty shades 9 Fifty shades 15
Fifty shades 14 Fifty shades 6

 

Na de film werden we weer in de foyer verwelkomt door danseressen en een heus trompet trio. Ook stonden er twee heerlijke cocktails. Zo toepasselijk ook, je kon kiezen uit een Mr. Grey en een Mrs. Grey. Natuurlijk hebben wij dit ook even geprobeerd. Na wat rondlopen en bekende Nederlanders spotten vonden wij het mooi geweest. We moesten namelijk nog wel een flink eindje lopen en nog naar huis rijden. Bij de uitgang kregen we nog een volle goodiebag mee met allemaal lekkers, tandpasta voor een stralende lach, een mooi armbandje van Lucardi, een frisse dove deodorant (voor na je steamy avond) en nog veel meer leuks en lekkers.

Fifty Shades Freed

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen. Fifty Shades Freed is gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. De gebeurtenissen uit de voorgaande twee delen komen tot een schokkende ontknoping in deze film.

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe dreigingen.

YouTube player

De cast bestaat verder uit o.a. Marcia Gay Harden, Eric Johnson, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Jennifer Ehle, Eloise Mumford, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Robinne Lee, en nieuwkomers Arielle Kebbel en Brant Daugherty.

De “Fifty Shades” boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

Fifty Shades Freed is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (FearHouse of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E.L. James. Het scenario is geschreven door Niall Leonard.

Fifty Shades Freed draait vanaf vandaag in maar liefst 134 bioscopen

Bedankt MamaPlaneet! We hebben genoten van dit eerste avondje uit sinds we ouders zijn geworden! Mocht je meer willen weten over mij, volg mij dan op Instagram of op Beauty-Unboxing.nl.

Mr. Grey will see you now…

PicsArt 09 05 06.47.52

Redactie

8 gedachten over “Fifty Shades Freed | Mr. Grey will see you now”

  1. Ik moet eerlijk gezegd deel 2 nog steeds kijken. Dus ik sla deze keer het bioscoop bezoek ook over. De films halen het toch inderdaad net niet bij de boeken. Ligt niet aan de films overigens, dat vind ik altijd.

    Beantwoorden
  2. Moet eerlijk bekennen dat ik zo’n beetje de enige vrouw in Nederland ben die niet verder kwam dan blz. 22 in het boek. Toch klinkt de verhaallijn van de film wel leuk. Misschien moet ik gewoon het boek overslaan en een keer naar de film gaan..

    Beantwoorden
  3. Ik vind de films van Fifty Shades echt verschrikkelijk, haha! De eerste vond ik pijnlijk, de tweede kon ik gewoon niet uitkijken. Het evenement ziet er wel ontzettend luxueus en mooi uit, je hebt er zeker van genoten <3

    Beantwoorden

Plaats een reactie