Geef dit jaar een origineel cadeau met een persoonlijke touch

Vind jij het ook altijd heerlijk om jouw geliefden met kerst eens echt even in de watten te leggen? Kerst is dé tijd om een leuk cadeau te geven aan de mensen waar je veel voor over hebt. Dit jaar heb je jezelf voorgenomen om een origineel cadeau te kopen. Maar wat ga je dan precies aanschaffen? Het is altijd lastig om een cadeau te bedenken dat ook nog eens origineel is. Gelukkig is daar BesteCanvas.nl. Hier kan jij super originele cadeaus met een persoonlijke touch kopen, waar jij je geliefden echt mee kunt verrassen. Voor Kerst, verjaardag of muurdecoratie nieuwe woning. Laat je vooral inspireren!

Een origineel cadeau: foto op canvas

Een van deze originele cadeaus met een persoonlijke touch is wel een foto op canvas. Dit is een heel persoonlijk cadeau dat je iemand kunt geven. Hier betaal je tegenwoordig geen jackpot meer voor. Een foto op canvas is een ideaal cadeau, omdat je zelf een foto kunt kiezen. Kies dus een foto waarvan jij denkt dat jouw vriend, vriendin of familielid het een geweldige foto vindt. Misschien is dit een foto van jullie samen, maar het kan ook een foto van diegene zijn. Ook kan je iemand verrassen met een nieuw gemaakte foto. Zo kan je bijvoorbeeld een foto maken met al je broers en zussen, om hier je ouders mee te verrassen.

Foto op een ander materiaal

Naast dat het mogelijk is om een foto op canvas te laten maken, kan je er ook voor kiezen om de foto te laten drukken op een ander materiaal. Wat dacht je van een foto op acrylglas of op aluminium, of op een mix van allebei? Ook is het mogelijk om jouw lievelingsfoto te laten afdrukken op hout of op een fotoplaat. Het enige waar jij je mee bezig hoeft te houden, is met welk materiaal het beste in het huis zou passen van degene aan wie jij de foto cadeau doet. Staat een foto op canvas het beste in het interieur, of toch een foto op hout?

Foto op textiel

Naast dat het mogelijk is om je foto op canvas te laten drukken, zodat je het kan ophangen aan de muur, is het ook mogelijk om textiel te laten bedrukken met een gave foto. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Zo kan je bijvoorbeeld een kussensloop of een dekbedovertrek laten bedrukken met een geweldige foto. Ook kan je een handdoek of tapijt met een foto laten bedrukken. Dit zijn super originele cadeaus. En wil je je cadeau helemaal in 2020 stijl houden, dan kan je ook kiezen voor een mondkapje met een foto erop.

Andere gepersonaliseerde items

Zo is er nog veel meer mogelijk dan alleen een foto op canvas of een foto op textiel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotopuzzel? Hiermee geef je iemand iets leuks om te doen, met een leuke foto erop. Ook een foto muismat en een foto mok zijn erg populair. Natuurlijk kan je verder ook je foto’s gewoon laten afdrukken, of op een blok hout laten afdrukken. Daarnaast kan je ook fotokalenders laten maken.

Heb jij al cadeauinspiratie opgedaan?

Ben jij er al uit wat voor cadeau je aan je geliefde gaat geven voor kerst? Misschien ga je wel voor de foto op canvas, of juist voor de fotopuzzel. De keuze is helemaal aan jou. Het belangrijkste is het gevoel dat de ander krijgt van jouw cadeau. Vooral dit jaar heeft een persoonlijke touch de voorkeur. Het brengt de warme gevoelens van samenzijn dichterbij. Mocht je bij BesteCanvas.nl hebben gevonden wat je zocht, dan kun je met kortingscode MAMAPLANEET91 tot 91% korting krijgen op je bestelling. Hoe gaaf is dat?!

Geef dit jaar een origineel cadeau met een persoonlijke touch
Online Magazine voor Moeders MamaPlaneet logo

Redactie

2 gedachten over “Geef dit jaar een origineel cadeau met een persoonlijke touch”

Plaats een reactie