LUX – camp | Vakantie in Frankrijk of 1 van de andere 50 gebieden

Hoe mooier het weer, des te meer ik verlang om weg te gaan. Ik kan mij niet voorstellen dat ik de enige ben die met dit gevoel rondloopt. En om heel eerlijk te zijn is het een hele avontuur om iets te vinden dat én peutervriendelijk is én betaalbaar. Het is allemaal zo ontzettend duur. En ja, ik begrijp heel goed dat het hoogseizoen is. De prijzen, dat begrijp ik niet altijd.

In mijn zoektocht naar een geschikte vakantie voor ons vieren kwam ik Lux – camp tegen. En hoewel ik echt anti kamperen ben, begin nu toch echt te twijfelen.

Een ruime keus aan vakantiebestemmingen

Met luxe camping in meer dan 50 gebieden waaronder Frankrijk, Italië, Spanje en Kroatië moet het toch wel lukken een geschikte vakantiebestemming te vinden voor je gezin, zou je zeggen. Andere landen die op de website staan zijn Nederland, Luxemburg, Zwitserland, Slovenië, Hongarije, Duitsland, Oostenrijk en Portugal.

Boeken en betalen

Na de boeking, worden alle documenten per email verzonden. Je boeking wordt doordeweeks dezelfde dag nog bevestigd. In het weekend duurt dit logischerwijze wat langer.
Een aantal weken voor de geplande datum, ontvang je de voucher waarmee wordt bevestigd dat je reis is betaald en alles geregeld is.

In principe betaal je een aanbetaling binnen 3 dagen na de bevestiging. Dit kan via een bankoverschrijving of via een credit card. De rest van de kosten betaal je maximaal 8 dagen voor vertrek. Een last minute moet wel direct worden betaald.

Prijsgarantie

Op alle aangeboden vakanties wordt er prijsgarantie geboden. Dat wil zeggen dat wanneer je een concurrent vindt die voor dezelfde reis minder vraagt, Luxe-Camp het verschil aan je terugbetaalt. De voorwaarden hiervoor staan de op de website duidelijk beschreven.

Accomodaties

De ervaren kampeerders weten dat kamperen niet altijd in een tent hoeft plaats te vinden. Zo is een starcaravan is een uitstekende optie voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen en zwangeren vrouwen. Een 3-kamer starcaravan bijvoorbeeld met een overdekt terras en tuinmeubels. Als anti kampeerder die het wel een poging wil wagen vind ik dit wel een aantrekkelijke keus.

Babypakket/Kleuterpakket

Er is werkelijk overal aan gedacht, uiteraard ook de kinderen. Om het overzichtelijk te houden staat er op de site duidelijk beschreven wat er precies in welk pakket zit. De eventuele extra kosten verschillen per aanbieder.

Meer dan 20 jaar ervaring op 400 campings in Europa

De website is een onderdeel van de Europese DBF-Travel groep die gespecialiseerd in luxe camping vakanties organiseren en dat sinds 1994. Het bedrijf is actief in 10 landen. Een luxe vakantie hoeft niet duur te zijn.

Tip! Ongeacht hoe veelbelovend een website uitziet raad ik je sterk aan de referenties van desbetreffende camping te checken.

Sandra

11 gedachten over “LUX – camp | Vakantie in Frankrijk of 1 van de andere 50 gebieden”

  1. Nu het steeds mooier weer wordt… ik moest even twee keer kijken, maar zag dat je post van het voorjaar dateert 😉 Ik vroeg me al af of het in Nederland dan zo’n stralend weer was op dit moment. Haha!
    Duur is het inderdaad allemaal wel… Ik was net aan het rondkijken voor een lastminute in de herfstvakantie… Zelfs van die prijzen val ik achterover.

    Beantwoorden

Plaats een reactie