Gastblogger Daniëlle | Even voorstellen

Super leuk! Vanaf dit moment ben ik vaste gastblogger bij MamaPlaneet. Wie ik ben, wat je van mij kunt verwachten leg ik hieronder in het kort uit.

Wie ben ik? 

Zo moeilijk om die vraag te beantwoorden, want ik ben zoveel. Maar ik zal proberen het kort te houden….

Ik ben Daniëlle, stadsmeisje, maar houd stiekem ook van het platteland, creatief, historicus, boekenwurm, schrijver, a-sportief, een levensgenieter, een denker, maar ik ben ook zeer gevoelig, druk en rustig tegelijk, zeer ongeduldig, blij, positief, een doorzetter, 41 jaar, getrouwd en trotse moeder van drie kinderen, (dochter van 11, zoon van 9 en een dochter van 7).

Ik werk als kindercoach binnen mijn eigen kindercoachpraktijk Hartenwijs, waar ik ben gespecialiseerd in het coachen van broertjes en zusjes van kinderen met autisme (de zogenaamde brussen). Onze zoon heeft autisme, dus de ervaringen van ons gezin met onze zoon kan ik goed gebruiken en inzetten in mijn praktijk.

O ja ik heb ook nog een tweede baan als beleidsadviseur binnen de Rijksoverheid. Al met al dus een heel druk leven, dus genoeg stof voor heel wat blogs.

Uitdagingen en worstelingen

In mijn blogs zal het vooral gaan over mijn dagelijkse leven. Ik neem je mee in de uitdagingen en worstelingen waar wij als gezin tegenaan lopen, de hectiek en drukte, die er soms (oké eigenlijk best vaak) zijn binnen ons gezin, alle ballen die ik (iedere keer weer tegen beter weten in) hoog probeer te houden en die dan soms ook keihard naar beneden denderen.

Opvoedkwesties waar ik ook mee worstel of geworsteld heb, zullen ook in mijn blogs voorbij komen, maar vooral ook juist de leuke en grappige dingen die we meemaken. Het hebben van een kind met autisme kan heel zwaar zijn, maar ik wil ook laten zien dat het je juist ook veel kan brengen en dat je veel kan leren van een kind met autisme. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik veel meer kan genieten van het leven, vooral van de kleine dingen, en dat ik heel gelukkig in het leven sta, ook al is mijn leven soms verre van perfect….Maar daarover later meer!

Dus ik heb er zin in! Ik hoop jullie ook!

Ik vind het altijd leuk om jullie ervaringen, vragen en reacties te lezen. Je kunt ze hieronder kwijt!

Liefs Daniëlle

 

1 gedachte over “Gastblogger Daniëlle | Even voorstellen”

  1. Leuk zeg een nieuwe gastblogger, welkom Daniëlle! Als je eenmaal de smaak het van het bloggen te pakken hebt, laat het je niet meer los. Het is een fijne uitlaatklep. Ben benieuwd naar je komende blogs!

Een reactie plaatsen