Gastblogger Patricia | Even voorstellen

Een poosje terug mocht ik mijn afslankverhaal delen op MamaPlaneet. Ik ben 70 kilo afgevallen en lichamelijk, maar zeker ook geestelijk, een heel ander persoon geworden. Zonder hulp van diëtisten, personal trainers of operaties.

Wie ben ik?

In het kort; Mijn naam is Patricia, 39 jaar en getrouwd. Morgen alweer 16 jaar (inderdaad, de dag na 9/11). Ik ben full-time moeder. Van een jongen van 13, en twee meisjes van 12 en 10. Genoeg verhalen over mijn belevenissen met drie tieners in huis. Tieners, want van het woord puber worden ze nooit zo blij.

Wat kun je van mij verwachten?

MamaPlaneet geeft me de ruimte om te gaan bloggen over dingen die ik meemaak. Sowieso afslanken. Ik zit daar nu eenmaal vol van! Mijn liefde voor koken. De succesformule van mijn ‘dieet’. Misschien ben jij ook bezig met afslanken en kunnen mijn tips en ervaringen je helpen bij het behalen van je doelen.
Mijn tieners van kleins af aan tot nu toe. De leukste opmerkingen waar ik tot de dag van vandaag blij van kan worden. Over mezelf herkennen in de kinderen. Iets wat niet altijd even leuk is. Over het duimzuigen van mijn jongste dochter. En dan vooral het niet meer mogen duimzuigen, omdat de orthodontist anders niet zijn werk kon doen(echt waar, de orthodontist werd een deadline).

Mama met ADHD

Ook heb ik ADHD. Geen ziekte, maar het kan soms wel lastig zijn. En soms zorgt het voor hilarische momenten. Vooral mijn man ziet er de humor van in. Maar ook mijn struggle met diezelfde ADHD, als moeder. En dan vooral het stukje loslaten. Want echt, het is dat mijn fiets drie kinderen niet meer kan houden, maar anders bracht ik ze het liefst zelf nog overal naartoe. Herkenbaar?

Of hoe ik de hele stad met de auto kan door crossen, om kinderen af te zetten bij hun scholen. En ze vervolgens ook weer ophalen op allemaal verschillende tijden. Ook op dagen dat het droog is. Gekkenwerk. En zeker niet realistisch. Alleen weet mijn hoofd dat niet altijd.

Ik heb er zin in! Hopelijk jullie ook.

P.s. Heb je vragen? Onderwerpen waar je zelf tegenaan loopt en je bent benieuwd naar mijn ervaringen? Ik lees het graag terug in een reactie onder dit artikel.

Liefs, Patricia

12 gedachten over “Gastblogger Patricia | Even voorstellen”

Een reactie plaatsen