Get Personal | Hoera! MamaPlaneet bestaat 1 jaar!

Time flies when you are having fun, zegt men. En echt, een jaar is voorbij gevlogen. Deze week bestaat MamaPlaneet 1 jaar. Tijd voor een korte terugblik op het afgelopen jaar en een vooruitblik op de komende tijd.

Terugblik

Maandag, 3 oktober 2016 kwam mijn allereerste artikel online. Precies 13 artikelen later sloot ik oktober af met bijna 4000 bezoekers. Say what? Ja echt. Ik weet nog dat ik wel 10 keer mijn statistieken nakeek om zeker ervan te zijn dat de informatie klopt. Hoe goed dat ook voelde, the pressure was high! Natuurlijk was er ook kritiek maar dat zie ik maar als leermomenten 😉 Het hoort erbij.

Lees ook: MamaPlaneet onder de loep: 6 maanden online

Maand november waren er nog steeds ruim 3000 bezoekers die MamaPlaneet bezochten en meerdere artikelen lazen. Voorzichtig het gevoel van trots. Bloggen maakt mij blij. Het doet mij goed. Maar blijkbaar zijn er ook mensen die mijn hersenspinsels ook daadwerkelijk lezen en genoeg waarderen om terug te blijven komen.

In februari wisten meer dan 5000 bezoekers mijn website te vinden. In mei was dat aantal verdubbeld. 

Naast een eigen bedrijf waar ik wekelijk tot 60 uur aan besteed, kreeg mijn uitlaat klep steeds meer de prioriteit. Waarom? Ik ben iemand die constant bevestiging nodig heeft. Iemand die elke dag iets gedaan moet krijgen, iets moet ‘bereiken’ om tevreden terug te kijken op de dag. Klinkt dat vermoeiend? Is het soms ook, maar dat ben ik 😛 Kritisch en ambitieus.

Inmiddels leven we in oktober. Zo goed als 200 artikelen staat er momenteel online. Ruim 80.000 bezoekers in 1 jaar tijd. Bijna 150.000 paginaweergaven. Door iets te doen waar ik happy van word. Mijn mening delen, de ervaring delen en positieve aandacht vragen voor onderwerpen die mij raken.

11 %
van alle bezoekers komt direct op mijn website

83 %
van alle bezoekers komt via social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter, maar ook Google+ en Pinterest

5 %
van alle bezoekers weet MamaPlaneet via de zoekfunctie te vinden

1 %
van alle bezoekers komt dankzij alle lieve mensen met een eigen website die mijn artikelen delen en vermelden

Voor de inspiratie, elk bezoek aan MamaPlaneet, elke reactie die je achterlaat, de tips, de (ongevraagde) adviezen, voor elke like en elke keer dat je mijn artikel deelt: DANK JE WEL!

Vooruitblik 

Eind van de maand gaan mijn gezin en ik verhuizen. Vanaf november wil ik jullie maandelijks een kijkje geven in ons leven achter de schermen. De verbouwing, de verhuizing, de inrichting, maar ook de leuke en minder leuke dingen die wij doen en meemaken. Niet origineel maar wel leuk. Althans, het lijkt mij leuk. Ik hoor graag hoe jij als vaste lezer hierover denkt.

Daarnaast wil ik één keer per maand terugblikken op 5 best gelezen of meest bijzondere artikelen van de maand.

Verder krijg ik sinds kort hulp van vaste bloggers die minimaal een keer per maand een artikel zullen schrijven voor MamaPlaneet.

Next stop: 30.000 bezoekers 

Jij maakt dit mogelijk. Jij die nu dit leest maakt het mogelijk dat MamaPlaneet bestaat, blijft groeien, mooie onderwerpen bespreekbaar kan maken en geweldige winacties kan organiseren.

En als we het over winacties hebben… 🙂 oktober staat een beetje in het teken van winacties, waaronder 4 tickets voor Disney on Ice. Maar dat is nog niet alles. Hou MamaPlaneet goed in de gaten dezer dagen, want er komt meer aan 🙂

Zijn er onderwerpen waar je graag meer over leest of producten waar je meer over wilt weten? I am only an email away.

Liefs,
Sandra

taart met een roze bloem en een kaarsje

11 gedachten over “Get Personal | Hoera! MamaPlaneet bestaat 1 jaar!”

Een reactie plaatsen