Online sieraden bestellen | Goedkoop en kwaliteit kunnen wel samen!

Lange tijd was ik absoluut geen liefhebber van online sieraden bestellen. Goedkoop duurkoop, dacht ik. Vorig jaar maakte ik kennis met Kaya Sieraden. Een jaar later zijn de toen bestelde oorbelletjes en ketting net zo mooi als de dag dat de bestelling werd geleverd. Een aantal weken geleden plaatste ik daarom dolenthousiast een tweede bestelling. Benieuwd wat ik bestelde?

Kindersieraden

Goedkope sieraden in overvloed. Met liefde gemaakt door de eigenaresse Tanja. De meeste sieraden worden namelijk met de hand gemaakt, andere mechanisch. Hoewel dit aan de prijs niet te zien is, zit het met de kwaliteit wel goed. Zo bestelde ik deze glitter hartjes voor mijn jongste dochter.

Deze sterling zilver oorbellen zijn voorzien van juwelierskwaliteit E-coating dat de oorbellen onder andere beschermt tegen slijtage en verkleuren. Sterling zilver is een andere benaming voor de meest gebruikte soort zilver, namelijk 925. Dat houdt in dat het sieraad uit 92,5% zilver bestaat en de overige 7,5% uit koper.
Is het een cadeau? Eigenlijk maakt het niet uit. De producten van Kaya Sieraden worden altijd verzonden in een sieradendoosje of een buideltje.
Normaal gesproken zijn deze super schattige oorbelletjes €9,99. Momenteel kosten ze maar €7.

kinderoorbellen
Zilveren kinderoorbellen ‘Gouden Giltter Hartjes’

Een persoonlijk cadeau voor hem

Het is ontzettend leuk om te krijgen en misschien nog leuker om weg te geven. Deze super stoere armband is gemaakt van leer. De gegraveerde plaat is van stainless steel. Tijdens de bestelling is het belangrijk een aantal keuzes te maken. Wil je een sierlijke lettertype of een wat stoerdere variant. Het is jammer dat er geen voorbeeld is van beiden eigenlijk. Maar op de website zie je de sierlijke lettertype en op de foto hieronder de stoere lettertype.

Verder is het handig om te weten dat de armband ongeveer 22 centimeter lang is en dat de persoonlijke tekst, die op de zilverkleurige plaat (met de hand) gegraveerd wordt, niet langer dan 25 tekens mag zijn. Dat moet wel lukken toch? Voor €24,90 heb je een geweldig cadeau voor hem..of voor jezelf.

leren armband met stainless steel
Leren armband met gravering

stoere armband voor hem
Leren armband met gravering

Een persoonlijk cadeau voor haar

Dit was oprecht liefde op het eerste gezicht. Toen de bestelling 5 werkdagen (werd machinaal gegraveerd) later werd bezorgd stond ik te trappelen bij ontvangst. Zo nieuwsgierig naar het eindresultaat. Eenmaal open was ik werkelijk overdonderd. Zo ontzettend mooi gemaakt. Tijdens bestellen kon ik kiezen tussen 3 lengtes van de ketting. Wanneer het om een cadeau gaat kan het soms lastig inschatten zijn. Ik ben in ieder geval super blij dat ik de juiste keuze maakte.

ketting en hanger met geboortestenen
Names4ever zilveren geboortesteen ketting ‘Eternity’

Een prachtige zilveren hanger, een boxchain ketting en persoonlijke gravering met de Swarowski geboortestenen bestel je bij Kaya Sieraden voor €69,90. Elk cent waard.

Oh en de kortingscode waarmee je 10 % korting krijgt op je bestelling bij Kaya Sieraden is nog steeds geldig: MAMAPLANEET10. 

zilveren ketting met gravering en geboortesteen

Bestel jij weleens sieraden online?

PicsArt 09 05 06.47.52

Sandra

2 gedachten over “Online sieraden bestellen | Goedkoop en kwaliteit kunnen wel samen!”

  1. Ik heb een 22 december een hanger besteld bij Kaya sieraden, het zou verzonden zijn, maar ik heb nog niets gehoord, ook niet op mijn mails. En nu zie ik dat u ook Kaya sieraden aanbeveelt, hoe kan ik in contact komen ?
    Het telefoonnummer is ook onbereikbaar, graag hoor ik.
    Frederique Oosting

    Beantwoorden

Plaats een reactie