Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3 in het teken van vriendschap

Hatchimals viert de vriendschap met een derde seizoen van de populaire Hatchimals CollEGGtibles. In dit seizoen zitten er soms zelfs twee CollEGGtibles verstopt in één eitje! Hatch jij de zeldzame Twin Friends? Het nieuwe seizoen is te herkennen aan het gele eitje. Met in totaal meer dan 100 nieuwe CollEGGtibles te verzamelen en special en limited editions zorgt dit seizoen opnieuw voor een hoop speel- en verzamelplezier!

Vriendschap combi’s

In dit nieuwe seizoen vieren de Hatchimals CollEGGtibles vriendschap in alle vormen: Hatch Friends Forever. Er zijn Best Friends, Twin Friends of Squad Friends. Door het combineren van verschillende CollEGGtibles maak je meer dan 20 verschillende sets! De Best Friends vormen samen een speciale pose.  De Twin Friends kunnen niet zonder elkaar en zitten samen verstopt in één ei. Squad Goals bereik je door een special en limited edition samen te voegen met elk hun eigen thema en details.

Hatchimals CollEGGtibles

De Hatchimals CollEGGtibles komen uit de magische wereld: Hatchtopia.  In deze fantasierijke wereld van alle CollEGGtibles, leven meer dan 13 verschillende Hatchimal-families met namen als ‘Shimmering Sands’, ‘Cloud Cove’ en ‘Friendship Farm’. Sinds de introductie van Hatchimals Colleggtibles in het voorjaar van 2017 zorgen de schattige beestjes voor een heuse verzamelwoede. Kan jij geen genoeg krijgen van Hatchimals CollEGGtibles?  Afgelopen juni werden de webisodes gelanceerd, waardoor je nóg meer te weten komt over Hatchtopia!

Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3
is te herkennen aan de gele eitjes en is nu verkrijgbaar.
Hatch you later!

Hatchimals CollEGGtibles 1-pack

Hatchimals CollEGGtibles 2-pack Egg + nest

Hatchimals CollEGGtibles 4-pack + bonus

Hatchimals CollEGGtibles 2-pack Egg Carton

Hatchimals CollEGGtibles 12-pack Egg Carton

Hatchimals CollEGGtibles Secret Scene Playset

Winactie

Ik mag 2 mensen blij maken met een Hatchimals CollEGGtibles Egg Carton 12 Pack twv €29,99. Meedoen is heel simpel.

♥ Laat hieronder een reactie van minimaal 25 woorden achter waarin je mij probeert te overtuigen waarom juist jij deze razend populaire prijs moet winnen.

Zorg ervoor dat je met een geldig emailadres meedoet, zodat ik je een email kan sturen als jij als winnaar uit de bus komt. Je wordt vriendelijk verzocht binnen 48 mijn email te beantwoorden, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn disclaimer.

Winactie duurt tot dinsdag, 17 juli.

Succes!

72 gedachten over “Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3 in het teken van vriendschap”

 1. Super leuk voor onze dochter Noor. Ze heeft 2 Andere hatchimals en is er helemaal fan van. Ze speelt er veel mee en is leuk om te zien hoe ze haar fantasie gebruikt en wat ze dan allemaal beleven.

 2. Oh wat zijn ze leuk he!? Mijn dochter zag ze in de winkel toen we een cadeautje voor een ander gingen kopen en sinds dien heeft ze het er over!! Als ik ze win dan verpak ik ze apart als cadeautje. We gaan binnenkort op reis en dan zou ze af en toe 1 cadeautje open mogen maken… Wat zou ze verrast zijn!! En wat zou het de reis een hoop aangenamer maken!

 3. Razend enthousiast!! Oh ja… mijn dochter gaat gillen… zij met haar vriendinnen die zij sinds de verhuizing heeft! Ze zal echt helemaal gek worden, die houd vreselijk veel van dit soort speelgoed en ik zou willen dat we haar die meer konden geven. Hopelijk helpt dit een handje👌🏻

 4. Goedemorgen op deze zeer vroege ochtend….
  Leuke actie en ik doe heel erg graag mee voor de kleindochter van mijn BFF omdat ze van hatchimals houdt en ze verzameld en ermee speeld.
  Ze is zo lief en ik gun het haar van harte dus doe ik heel graag mee…..

  Fijne dag ☀😉

 5. Ik wil dit heel graag winnen voor mijn 2 meiden. Zij staan er elke keer heel enthousiast bij te kijken in de winkel, en willen dit héél graag kopen van hun eigen zakgeld.
  Ik vind het dan toch wel weer veel geld voor iets waarvan ik verwacht dat ze er niet veel mee zullen doen, dus elke meer verlaten ze met een teleurgesteld gezicht weer de winkel. 😉
  Maar als ik bedenk wat ik vroeger zelf allemaal voor rare dingen heb gespaard…. misschien moet ik toch maar overstag gaan hihi, ze zien er wel heel schattig uit!

 6. Waarom ik zou moeten winnen….met pasen heeft onze dochter Lynn haar eerste set gekregen. Ze is er helemaal weg van. Ze speelt er erg vaak mee. Daarnaast zijn ze makkelijk mee te nemen door het eierdoosje. Eind juli is onze dochter jarig. Je raadt vast wel wat er op haar verlanglijstje staat.

 7. Wauw !!! Dat is helemaal te leuk voor mijn dochter van 6.
  Ze is gek van spulletjes die uitgepakt moeten worden en er dan een verrassing in zit!
  En stiekem hoopt mama dat ze ook eens mag dan haha.

 8. Ik doe graag mee omdat mijn dochter van 7 jaar helemaal weg is van de Hatchimals. Ze heeft al veel Hatchimals van serie 1 en 2 en ook de eerste eieren van serie 3 zijn al gekocht. Deze zijn nog leuker dan de vorige series omdat je nu de tweelingen en vriendjes hebt. Het zou een superleuke verrassing voor haar zijn als ze dit zou winnen!

 9. Mijn dochtertje Daimy en Jessie zijn hele maal Hatchimals fan van hun eigen verjaardags geld kochten ze van de eerste en 2e serrie de eitjes. Elk ei openen was voor onze meiden weer een feestje welke zal het nu weer zijn, welk diertje zal er geboren worden. Een echt feestje nu nog steeds spelen onze meiden elke dag met de diertjes. Voor onze dochter 3 en 10 jaar oud, zou het ook nu super leuk zijn als ze dan van deze nieuwste diertjes weer een nieuw feestje kunnen maken. Bij elke oppening van een eitje en ze zo hun verzameling en uren speelplezier uit zouden mogen beleven.

 10. Mijn dochter is bijna jarig en gek op hatchimals. Steeds. Aan het sparen en zo wordt haar wereldje rondom de hatchimal boom steeds groter. De dubbele geeft ze aan haar broer. Jammer genoeg zijn dat er best veel, maar mijn nu nog 6 jarige geeft niet op en dat terwijl ze ze echt zelf moet betalen

 11. Die graag mee voor mijn jongste. Ze vind ze geweldig. Ze maakt ze allemaal open met haar speelboom die ze met haar verjaardag heeft gekregen. Ze zou het geweldig vinden want ze heeft ernig geen 1 van seizoen 3.

 12. Als mama is mijn allerbeste vriendin mijn dochter Margot! Elke dag maken we samen plezier, genieten we van onze knuffelmomenten, doen we gek, ontdekken we samen, creëren we samen, enz. Margot is ook dol op Hatchimals! Wat zou ik haar kunnen verrassen met zo’n 12-pack… Een doosje vol kleine, schattige vriendjes voor twee hartsvriendinnen, om samen mee te spelen! 😉

 13. Ik waag een kansje voor mij 7 jarig dochtertje Sharona, ze is echt gek van deze hatchimals, ze vind ze lief en super schattig en zou dan ook heel gelukkig zijn moest mama hier kans op maken en ze zo haar verzameling zou kunnen starten, ik ben alvast super benieuwd en duim dus graag mee voor mijn dochter Sharona 😍👍💋🎁

 14. Wat een super verrassing zal dat zijn voor mijn meisje. Ze heeft het afgelopen schooljaar heel hard gewerkt en met super goed resultaat afgesloten en dat terwijl ze helemaal niet zo lekker in haar vel zat. Nog een paar dagjes en dan is het vakantie, wie weet kan ik haar in de vakantie blij maken met deze geweldige prijs! Ik ga duimen voor Lisanne:)

 15. Hatchimals vinden ze hier helemaal te gek! Zeker toen ze zagen dat er soms wel 2 verstopt zijn in 1 eitje. Dus mijn twee dochters en ik duimen heel hard om te mogen winnen! (En kijken stiekem zelfs al wat uit naar seizoen 4)

 16. Ohh, waarom ik moet winnen? Meer waarom mijn kindjes dit samen mogen winnen. Ze hebben afgelopen jaar ontzettend hun best gedaan op school en hun laatste rapport was boven verwachting goed en ze zijn beide over! Een naar groep 3 en een naar groep 5. Dus als trotse mama wil ik ze namens jou dit super gave welverdiende cadeau wel overhandigen voor hun harde werk.

 17. <3 mijn dochter heeft ze op televisie al vaak aangewezen. Toen ze er dan een paar weken geleden eindelijk eentje kreeg was ze vreselijk blij! We moesten wel even kijken hoe dat ging met het hartje dat je kapot moest maken, maar na een paar keer proberen lukte het. Wat was ze blij! Meteen op het lijstje kijken welke ze had. Ze kan er prachtige avonturen mee beleven… maar wat zou het geweldig zijn als haar 2 vriendjes er nog wat meer gezelschap bij zouden krijgen! Ohhh wat zou m'n meissie blij zijn! Ik ga voor haar duimen!

 18. Ik doe graag mee voor mijn dochter Julia waarvan ik zeker weet dat ze dit absoluut helemaal geweldig zal vinden.. ze is heel lief en heeft het absoluut verdient!

  Facebook: An Na

 19. Wat een gave actie. Als mama van 3 meiden is iets nieuws altijd leuk maar niet altijd haalbaar. Wat zouden de oudste 2 meiden hier blij mee zijn en dan heeft deze mama ook een rustige vakantie. Ze kunnen heerlijk samen spelen

 20. Mijn dochter zou dit zo geweldig vinden!!! Ze heeft al hatchimals van seizoen 1 en 2 en is een fanatiek spaarster! Ze hoopt zo graag op seizoen 3 en dan een tweeling!!! Ik ga voor haar duimen!!!!

 21. Allereerst gefeliciteerd met je 1800 likes! Ons oudste meisje heeft de hatchimals ontdekt en is er weg van. Ze heeft inmiddels een paar knuffel hatchimals waarmee ze in bed speelt en elke avond krijgen deze vriendjes een lekker zacht bedje. Ze heeft ook twee eieren uitgebroed en ontdekte daarin lieve kleine vriendjes. In een ei zat een tweeling en dat vond ze supergaaf. Mamma, net als oom en tante, een tweeling! Ze hoopt voor haar rapport ook Hatchimals te krijgen. Mamma en pappa hebben al lego gekocht. Misschien dat we er toch nog maar een uitbroedbaar vriendje bij gaan doen…..

 22. We proberen onze kinderen meer aan bet spelen te krijgen (met gewoon speelgoed) en minder achter een beeldscherm. En om eerlijk te zijn kunnen we daarbij alle hulp gebruiken die we kunnen krijgen. Deze hatchimals staan hoog op het verlanglijstje van onze zoon en dochter en ik weet zeker dat ze goed zijn voor vele uren speelplezier. Ik maak dan ook graag kans.

 23. Whaaaa ik doe super graag mee voor mijn dochter Mia, die al vanaf het eerste uur fan is van de hatchimals. Ze zou dit geweldig vinden! Fingers crossed

 24. Onze kids zijn fan van Hatchimals. Altijd weer een feestje om de eitjes uit te laten komen en te kijken welke animals aan de collectie toegevoegd gaan worden. De nursery staat hier hoog op het verlanglijstje, dus de hatchimals komen hier in een spreekwoordelijk warm bad terecht!

 25. Ja ik doe graag mee voor mijn dochter! We waren laatst op een verjaardag van een nichtje die ze had gekregen en mijn dochter heeft daar eerst een half uurtje verlegen bij staan kijken en durfde toen uiteindelijk mee te gaan spelen. Ze vindt hatchimals geweldig!

 26. Mijn dochter gaat helemaal gek worden als ze dit zal winnen! Ze neemt ze overal mee naartoe en hoe meer er meespelen hoe leuker! #Duimen😍

 27. Ik zou heel graag willen winnen voor onze eigen tweeling Lucas en Eva omdat zij natuurlijk dol zijn op tweeling-dingetjes en omdat deze schattige Hatchimals natuurlijk heel erg grappig zijn om te mogen verzamelen 🙂 Daarnaast hadden ze beiden een super mooi eerste rapport en dat mag beloond worden toch?

 28. Oef zo te zien ben ik niet de enige die graag zou winnen haha! Mijn dochter wordt binnenkort vier jaar en ze heeft al eens twee paarse eitjes gehad (collectie 2 denk ik?). Uiteraard vond ze het erg leuk en ik denk dat ze hiervan ook heel erg blij gaat worden! Zou leuk zijn als extra verrassing voor haar verjaardag!!

 29. We gaan dit jaar voor het eerst met de kinderen naar het buitenland op vakantie, met de auto. En nu vraag ik me af, hoe kan ik mijn kinderen tijdens de reis die toch een uur of 7 zal zijn, entertainen. Ik denk dat de Hatchimals collEGGtibles mij daar wel bij kunnen helpen!

 30. OE! dat wordt nog moeilijk om je te overtuigen! ik lees al zoveel leuke redenen! Maar waarom wij willen winnen, of ik is omdat ik meedoe voor mijn allerliefste nichtje! Zelf heb ik geen meiden en eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik altijd enorm aan het zwijmelen ben bij zowel de meisjeskleding als het meisjesspeelgoed! Alles vind ik leuk, lief en schattig haha! nu zie ik deze winactie en denk ik ja! dit is echt wat voor haar. Zij weet mij hier altijd alles van A tot Z over te vertellen als ik op visite kom en ook op tv zie ik de reclame er weleens van voorbij komen. Nu gaat dit speciaal over vriendschap en vind ik dit een prachtig leuk geschenk voor mijn grote (kleine) vriendin die bijna jarig is! Met dit cadeau is het meteen een schot in de roos van tante Roos 😉

 31. Ohh dit gaan Mn kids echt super gaaf vinden! Ze verdienen echt wel wat extras na een rot tijd! Het wordt tijd dat zij verrast worden i.p.v. dat ze voor een ander klaar staan

 32. Waarom wij zouden moeten winnen…… Ik heb ze mijn kleindochter voor 0asem gekocht met 2 eitjes roze met een paars hartje, waren deze eitjes voor de schatjes die erin zaten met een nest. Ze werden net een vertroeteld. Dus het lijkt mij erg leuk om mijn kleindochter te mogen verassen!

 33. Ok ik weet dat je mij laatst al heel blij hebt gemaakt, maar zoals ik aangaf in het stukje om lid te worden van de besloten groep, heb ik 13 neefjes en nichtjes (van zussen en schoonzus/zwager ) dus ik probeer zoveel mogelijk kids blij te maken als ik dat kan. Ik denk dat ik met deze eitjes stuiterende kinderen om mij heen heb haha

 34. Mijn twee meiden spelen vaak dat ze een filmpje maken waarin ze een LOL bal of Hatchimals ei open maken! Met deze mooie doos zouden we een echt unboxing filmpje kunnen maken en hebben ze een fantastisch begin van de zomervakantie!

 35. Ik heb de vraag aan mijn dochter gesteld hoe ze jou kan overtuigen om deze mooie prijs te winnen. Haar antwoord was: Mama ik wil deze gewoon winnen omdat ik heel lief voor ze zal zijn.

 36. Mijn dochter heeft nog geen Hatchimals, maar ze heeft het wel cadeau gegeven aan een vriendinnetje. Ik denk dat ze het ook leuk zo vinden een Hatchimal te winnen, dan kunnen ze hier samen meespelen. Leuk voor de zomervakantie!!

 37. Ik heb vijf kleinkinderen waarvan vier meisjes in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar en die zijn gek op de Hatchimals.
  Maar omdat zij die niet krijgen, omdat hun zakgeld niet genoeg is, probeer ik deze voor hen te winnen.
  Kunnen ze mooi met elkaar delen, want delen is heel belangrijk in het leven, toch? IK hoop ze blij te kunnen maken, dus ik heb op Bloglovin geliked en geloved en waag een kansje.

  • Vind je? Je hebt duidelijk de voorwaarden niet gelezen 😉 Wil je nog meedingen, dan zou ik die alsnog lezen en je reactie aanpassen. Het is maar een tip.

 38. Ik wil deze leuke prijs winnen voor mijn lieve nichtje. Ze kan niet goed zien maar ze vind het harstikke leuk om al haar speelgoed te voelen. Deze kado zal een echte verrassing zijn voor haar.

 39. De Hatchimals zijn echt heel populair bij mijn twee meiden. Als we ze winnen zal er veel speelplezier zijn. Ideaal voor in de tuin of op een slechtere zomerdag. Kunnen ze samen fantasieverhalen bedenken en mama al de onuitspreekbare namen leren van de beestjes.

 40. Ik doe mee voor mijn kleindochters. Ze hebben een heleboel vriendinnetjes en zouden erg blij zijn met deze vriendschapseitjes

  • Beste Anita, ik denk dat je door je enthousiasme (begrijpelijk ;)) niet de voorwaarden hebt gelezen. Je dingt namelijk nu niet mee. Ik verzoek je nogmaals het artikel goed door te lezen en mee te doen om kans te maken.

 41. ik zou deze leuke prijs graag winnen voor mijn nichtjes zodat we wat leuks hebben om mee te spelen tijdens hun vakantie en ook en nog na die tijd natuurlijk zodat ze zich niet hoeven te vervelen als ze achter in de auto zitten bij pap en mam en even geen zin hebben in een boek op de achterbank maar gewoon even kunnen spelen met deze leuke beestjes

 42. Beste Mamaplaneet, vergeet de andere reactie s en kies mij!!
  M n pleegdochter van 6 is er helemaal weg van. Haar ouders zijn gescheiden en ze heeft het al zo moeilijk. Ik zou haar op deze manier een stuk vrolijker maken zodat ze lekker kan spelen zonder te veel zorgen te hebben

 43. Wat een cuties! Mijn dochters zijn echt dól op de Hatchimals <3 Als ik dit win, heb ik een heel rustige autorit voor de boeg in de vakantie: Mijn meiden zouden iedere stop een eitje krijgen, waardoor de reis een eitje voor mij wordt!

 44. Mijn dochger heeft 3 Hatchimals van SInterklaas gekregen, maar mijn zoontje vindt ze geweldig! Als grote zus op school is speelt hij er hele ochtenden mee, maar zodra ze thuis is worden ze weer afgepakt.. wat meer van die eieren zou hier dus heel wat rust geven!

  • Beste Marij, ik denk dat je door je enthousiasme (begrijpelijk ;)) niet de voorwaarden hebt gelezen. Je dingt namelijk nu niet mee. Ik verzoek je nogmaals het artikel goed door te lezen en mee te doen om kans te maken.

 45. De kinderen van mijn vriend zijn bij ons komen wonen. Dit is niet gebeurt omdat het allemaal goed ging. Dit heeft best wel indruk gemaakt op mijn dochter. Ze lijkt nu zo groot. Ze helpt me waar ze maar kan en is absoluut degene waar we het minst druk over hoeven te maken. Dus een extraatje voor haar wat ze ontzettend graag wilt verdient ze wel.

 46. Dat ziet er super leuk uit. Ik ding ook graag mee naar de prijs voor onze drie kinderen. Wij hebben nog geen Hatchimals in huis maar ze zien er super leuk en vrolijk uit. Ik weet zeker dat ze in de smaak zullen vallen en de kids weer nieuwe dingen kunnen ontdekken.

 47. Dat is simpel! De Hatchimals zijn allemaal stuk voor stuk helemaal weg van mijn dochter. En dat kan ik goed begrijpen 😉 Ze zijn welkom, ze zullen goed verzorgd worden en uiteraard zal er veel met ze worden gespeeld.

 48. Mijn dochter Marinde zegt deze graag te willen hebben, maar moet nog even doorsparen tot ze genoeg geld heeft. Ze krijgt elke week zakgeld als ze bepaalde klusjes gedaan heeft, zoals haar kamer netjes maken en aan het eind van de dag helpen met opruimen. Zoals elke 7 jarige heeft ze daar niet altijd zoveel zin in (😆), dus gaat het niet heel hard, maar soms is ze zo schattig dat ze haar kleinere broertje ook helpt met zijn kamer opruimen en dan krijgt ze wat extra’s.
  Nu de zomer eraan komt ziet ze veel dingen die ze nog wil hebben, maar helaas voor haar is haar zakgeld gelimiteerd.
  Deze hatchimals zouden echter wel gaaf zijn als de vakantie begonnen is, maar ik nog veel moet werken (ben gastouder). Ik denk dat ze hier uren speelplezier van zal gaan hebben!

 49. Mijn dochtertje houdt heel erg van hatchimals en andere diertjes die uit eieren komen. Of ze nu door warmte (wrijving) of door water uit zijn ei komt dat maakt haar niet zoveel uit. 🙂

  • Beste Gea, ik denk dat je door je enthousiasme (begrijpelijk ;)) niet de voorwaarden hebt gelezen. Je dingt namelijk nu niet mee. Ik verzoek je nogmaals het artikel goed door te lezen en mee te doen om kans te maken.

 50. Hier is mijn lieve nichtje helemaal gek van. Leuk om haar hiermee te verassen. Ik pas elke week op dinsdag op en dan zou ik het mooi inpakken en haar ermee blij maken.

 51. Erg leuk voor mijn dochters, ik doe graag voor ze mee.
  Zullen ze helemaal geweldig vinden, ziet er erg leuk uit 🙂

  Groetjes Anneliese

  • Hi Anneliese, ik denk dat je door je enthousiasme (begrijpelijk ;)) niet de voorwaarden hebt gelezen. Je dingt namelijk nu niet mee. Ik verzoek je nogmaals het artikel goed door te lezen en mee te doen om kans te maken.

 52. Ik merk vooral mensen die meedoen met deze leuke actie voor meisjes. Volgens mij kunnen jongens dit ook best wel fijn vinden, daarom wil ik dit proberen voor mijn zoontje. Hij was alvast gek op dino eitjes, volgens mij kan hij dit ook wel leuk vinden. Sinds kort vind hij het ook leuk om speelgoed te wisselen en delen met zijn beste vriendje, hoe leuk is zo’n friendship hatchimal dan niet?!

  • Beste Anja,

   Super leuk dat je mee wilt doen, maar op dit moment ding je nog niet mee. Je reactie voldoet namelijk niet aan de gestelde voorwaarden. Mijn tip: Neem de moeite het artikel ook daadwerkelijk te lezen 😉

 53. Onze dochter van 8 jaar spaart nu toevallig voor dit exemplaar! Wat zou het fijn zijn dat we haar kunnen vertellen dat ze haar geld kan bewaren voor iets anders leuks! Ik weet zeker dat ze dit gaat delen met haar 3 jarig zusje. Deze 2 kindjes zullen er erg blij mee zijn. Nu maar duimen! 🍀

 54. Femke: Ik vind Hatchimals zo leuk, ik houd gewoon van Hatchimals! Ik vind het leukste dat ze tweeling zijn. En ze hebben van die mooie kleurtjes.

 55. Haha, met argumenten die helemaal tegen mij ingaan! Mijn dochter vindt Hatchimals helemaal geweldig en zeurt mij al een jaar aan mijn kop omdat ze ze wil. Van mij krijgt ze ze niet, maar als ze ze nou zou mogen winnen dan heeft ze natuurlijk geluk! Dussuh…om mijn lieve meisje blij te maken!😋

Een reactie plaatsen