Het verhaal van Mandy | Mama is ziek

Dat moederschap geen eitje is, is een feit. Zeker niet als je gezondheid je in de steek laat. Mandy is een levenslustige, trotse mama van een kleuter. Een mama met complexe Posttraumatische stressstoornis in combinatie met onder andere Fibromyalgie en ziekte van Crohn. Uit liefde en schuldgevoel tegenover haar dochter, schreef ze een brief.

 

Redactie

20 gedachten over “Het verhaal van Mandy | Mama is ziek”

  1. Wat erg als je lichaam zo in de steek laat. Mijn moeder heeft posttraumatische distrofie in al haar ledenmaten en ze voelt zich vaak ook erg schuldig maar kan me geen betere mama wensen!

    Beantwoorden
  2. Wat een mooie en verdrietige brief. Het lijkt me heel heftig voor de moeder en de dochter dat ze in deze situatie zitten. Beiden kunnen hier niets aan doen. Haar dochter zal het vast begrijpen en extra genieten van de dingen die ze wel samen kunnen doen.

    Beantwoorden
  3. Kinderen houden gelukkig van hun ouders zoals ze zijn. Maar ik kan me het verdriet zo goed voorstellen. Ik heb een vriendin die o.a. aan fibromyalgie leidt en ik zie hoe moeilijk de gewone dingen van het leven voor haar kunnen zijn… 🙁

    Beantwoorden

Plaats een reactie