Holiday on Ice: ‘A New Day’ 80 jaar sensationeel ijskunst in Nederland

Stap binnen in een wereld van onvergetelijke magie en spectaculair schaatsen terwijl Holiday on Ice dit jaar zijn 80ste jubileum viert met de serie shows onder de naam ‘A New Day’. Voor degenen die op zoek zijn naar het ultieme familie-uitje, belooft dit wereldberoemde ijsshowfenomeen opnieuw betovering, emotie en herinneringen die een leven lang meegaan. Als opwarmer hebben we dit artikel voor je met informatie en leuke weetjes en waanzinnige beelden.

YouTube player

80 Jaar sensationele themashows

Holiday on Ice is een internationaal bekend en langlopend ijsshowevenement dat wereldwijd plaatsvindt. Het is een adembenemend ijsrevue die jaarlijks wordt gepresenteerd in verschillende steden over de hele wereld. De show combineert kunstschaatsen met theater en biedt een indrukwekkende en amusante ervaring voor jong en oud publiek. Elke show heeft een thema en verhaallijn, en het omvat prachtige choreografieën, kostuums en speciale effecten. De 40-koppige cast bestaat uit zeer getalenteerde kunstschaatsers en artiesten die samen een waanzinnige en gezinsvriendelijke voorstelling op het ijs creëren. De combinatie met de achtergrondmuziek, dat afkomstig is van een steeds langer wordende lijst bekende artiesten die met hun liedjes bijdragen aan de voorstelling, de lichtshow, geluidstechnieken en kostuums zorgt voor een niet te evenaren sensatie dat al decennialang miljoenen mensen blijft fascineren. Inmiddels hebben 330 miljoen mensen op 5 continenten de beste en niet te evenaren ijsshow bijgewoond. Dat zijn bijna 60.000 voorstellingen van meer dan 100 shows.

Elk jaar brengt Holiday on Ice opnieuw een reeks nieuwe themashows die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Van sprookjesachtige verhalen tot avontuurlijke reizen door de geschiedenis. Het zijn jaar in, jaar uit visuele hoogstanden van optredens die ervoor zorgen dat je op het puntje van je stoel zit. Een voorstelling bijwonen is zoveel meer dan een avondje uit. Het is een kans om waardevolle herinneringen te creëren die generaties lang worden doorgegeven. Samen lachen, huilen en genietend applaudisseren gegarandeerd. Dit jaar is de thema ‘A New Day’ waarmee zij hun 80 jarige jubileum vieren. En daar wil jij bij zijn!

Familievriendelijke ijskunst

Van indrukwekkende acrobatiek en choreografie tot visuele elementen die aantrekkelijk zijn voor iedereen, van peuters tot tieners, jonge ouders tot grootouders. Van een familievriendelijke thema en meeslepende verhaallijn die ook kinderen zullen aanspreken tot afwezigheid van schadelijke en ongepaste inhoudselementen. Holiday on Ice was, is en blijft een unieke ervaring dat heel leuk is met je hele familie. Sommige shows bieden zelfs de mogelijkheid voor kinderen om na de voorstelling de artiesten te ontmoeten, een handtekening te krijgen en samen een foto te maken. Een fantastisch evenement dat over het algemeen ook niet te luid is voor kinderen. En familievriendelijkheid is een van de ingrediënten die HOI zo een bijzondere aanrader maken. Ideaal uitstapje rond de feestdagen!

Holiday on Ice: A New Day

In de meeslepende nieuw creatie ‘A New Day’ van de getalenteerde regisseur Francisco Negrin, waarmee Holiday on Ice 80 jaar subliem ijskunst viert, volgen we Aurora, een mysterieuze wezen afkomstig uit een wereld verstoken van kleur en levensvreugde. Wanneer Aurora haar voet op Aarde zet, kruist haar pad dat van de jonge Adam. Hij ontsluiert voor haar de wonderen van onze wereld, waarin diversiteit schittert in alle denkbare vormen en kleuren. Aurora, vol aarzeling maar vastberaden, omarmt een groot avontuur, wordt voortdurend belaagd door raadselachtige krachten die haar willen terugtrekken naar kille thuisplaneet. Met een zinderende achtervolging als gevolg….De show duurt 2 uur en 15 minuten (inclusief een pauze van 20 minuten) en is geschikt voor iedereen van 4 tot 104 jaar. De Nederlandse shows vinden plaats op de onderstaande data in Groningen, Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam en Maastricht. De tickets (met 5% korting zijn hier te koop. Wanneer ga jij? 🤩

Groningen

08/12/2023 – 10/12/2023

Rotterdam

15/12/2023 – 17/12/2023

Den Bosch

22/12/2023 – 24/12/2023

Amsterdam

28/12/2023 – 30/12/2023

Maastricht

05/01/2024 – 07/01/2024

Online Magazine voor Moeders MamaPlaneet logo mamablogger

Sandra

Plaats een reactie