Juffen bedankjes | Origineel en praktisch afscheidscadeau + WIN

Aftellen tot de zomervakantie is begonnen. Natuurlijk kan je een te gek afscheidscadeautje voor de juf of meester zelf maken. Maar voor degenen die zichzelf niet creatief genoeg vinden zelf iets te maken, maar wel graag een origineel, persoonlijk en praktisch cadeau willen geven, heb ik iets heel leuks.

Getest en goedgekeurd

Vlak voor Blogger by Nature kreeg ik deze toffe reporterbag binnen in mijn favoriete kleur. Een blik erop en liefde was geboren. Ik neem mijn MamaPlaneet tas werkelijk overal mee naartoe. Kinderen van school halen, ijsje halen in de stad, winkelen voor de meiden en dagjes uit. Niet alleen omdat ik dan reclame maak voor MamaPlaneet 😉 maar omdat het een super fijne tas is van goede kwaliteit. Er kan verbazingwekkend veel in overigens.

Rode tas met witte letters Bulbby @ Blogger By Nature

Nou als je ergens zo blij mee bent dan wil je dat natuurlijk met je lezers ook graag delen. Een origineel kado voor de juf of meester voor het eind van het jaar vond ik wel een geschikte gelegenheid hiervoor. Na een beetje googlen voor inspiratie kwam ik op deze kreet. I love it! Wat vind jij ervan? 😀

JUF
Omdat een voor de klas
multitaskende ninja
geen officiële functie is

jute tas van Bulbby als juffenbedankje Juf omdat een voor de klas multitaskende ninja geen officiële functie is

Bulbby

Ik heb uren zitten neuzen op de site van Bulbby. En ik heb niets kunnen vinden waar ik niet laaiend enthousiast over ben. Wat een creativiteit! Een webshop waar jong en oud terecht kan voor een persoonlijk en origineel cadeau.

Hoe werkt het?

Het is zo simpel. Je kiest een product dat je wilt laten bedrukken met bijvoorbeeld je naam erop. Bij de meeste producten heb je een keuze uit verschillende kleuren. Daarnaast kan je de maat zelf bepalen, maar ook de opdruk kleuren en meer.

Benieuwd naar het assortiment? Neem dan een kijkje op de website of op de actieve Instagram account van Bulbby.

Winactie

In samenwerking met deze geweldige webshop mag ik 2 mensen blij maken met een te gek juffencadeau. Kom jij als winnaar uit de bus, dan wil je een code waarmee je kosteloos een jute tas met opdruk (naar keuze) kan bestellen.

Hoe je kans maakt?

♥ Vertel in minimaal 30 woorden, in een reactie onder dit artikel, waarom jouw kind de leukste juf heeft die deze tas verdiend. Of misschien ben je zelf de juf en wil je winnen, prijs jezelf de hemel in. Het mag. En je verdient het.

De winactie duurt tot zondag, 1 juli 20.00 uur. De winnaar wordt dezelfde avond bekendgemaakt. Graag een snelle reactie. Hou rekening met de verzendtijd. Voorkom teleurstelling. Bestel op tijd. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn disclaimer.

Wil je zeker weten dat je een juffen bedankje hebt dit jaar, bestel deze jute tas dan via Bulbby. Voor de prijs van €12,95 (+ eventuele verzendkosten) hoef je het niet te laten.

jute tas van Bulbby als juffenbedankje Juf omdat een voor de klas multitaskende ninja geen officiële functie is

14 gedachten over “Juffen bedankjes | Origineel en praktisch afscheidscadeau + WIN”

 1. Ik zou heel graag winnen voor mijn Gastouder dus geen juf hier 😊 als dat kan qua tekst doe ik graag mee met de winactie ze doet alles voor mijn dochtertje als bam mama heb je zulke lieve mensen nodig om je heen, liefde alom, ze heeft over 3 wkn vakantie en hoe gaaf als deze tas kan geven als dank. Ik duim

 2. Op onze hele kleine school werken we met een 3 groepen systeem. Dus groep 1-2-3 en 4-5-6 waar mijn 2 kinderen in zitten. Mijn jongste dochter gaat nu naar groep 4 dus na 5 jaar deze juf een definitief afscheid. Wat een mooier bedankje dan zoon mooie tas, want een superninja is ze wel als je de jongste kinderen kan laten wennen in groep 1 en tegelijk groep 3 leert lezen

 3. Ik zou hem voor mezelf kunnen houden, maar ik gun het een andere juf. Graag zou ik hiermee de juf van mijn zoontje in het zonnetje zetten. Hij vond het allemaal heel spannend dit jaar en was behoorlijk verlegen. Daar was al snel niets meer van te merken, hij is een open vrolijke jongen die met veel plezier naar school gaat. Hij raakt niet uitgepraat over zijn juf, want zij weet natuurlijk alles (beter). 😉

 4. Mijn dochters juf Annemieke s een geweldige juf voor Evy, Evy is super verlegen en durft niemand aan te kijken, maar Annemiek heeft het voor elkaar dat ze zelfs iets durft te vragen. TOP Juf.

 5. Ik zou deze graag willen geven aan de Juf van dametje van Groep 3. Ze heeft toch wat te stellen met al die kinderen die van kleuteren echt moeten gaan leren. Het is me nogal wat om ze allemaal taal en rekenen aan te gaan leren en dat doet ze top! Ik ben echt blij dat dametje bij deze Juf in de klas kwam. Ze is nu echt wel klaar voor de volgende stap: Groep 4.

 6. Mag het ook voor de meester van de kleuterklas van mijn zoon? Hij speelt op zijn gitaar de kinder liedjes van welleer. Verder heeft hij een groot geduld, wat natuurlijk ook nodig is met 30 kleuters. Maar mijn zoon is een hand vol bij tijd en weile, en ook dat doet hij moeiteloos!! En dan alle (onzekere) moeders nog geduldig te woord staan, echt mijn petje af!!!

 7. Ik zou graag zo’n leuke tas voor de meester van mijn dochter willen en omdat hij altijd zo moet lachen van de flauwe woordgrappen van mijn dochter zou ik haar een tekst laten kiezen die alleen zij zou verzinnen. Het is een jonge meester en maakt altijd grapjes met de kinderen en verteld de leukste verhalen, over zijn gekke zus of zijn lieve toekomstige vrouw. Nu heeft hij weer een een of ander gek handendansje (bewegingen met je handen) aan de kinderen geleerd en mijn dochter is er maar druk mee en leert het al haar vriendinnetjes, een nieuwe rage is geboren hier in de buurt. Het is gewoon een beetje een gekkie en hij verdient wel zo’n tas.

 8. Onze tweeling heeft de leukste juf omdat zij Lucas en Eva echt als twee individuen ziet en ook behandelt. Daarnaast heet ze elk kind elke ochtend welkom en heeft ze altijd tijd voor een praatje. Kortom een superjuf van wie mijn man ook nog ooit les gehad heeft, hoe toevallig!

 9. Superleuke tas met leuke tekst. Eerst dacht ik voor de juf van mijn dochter. Helaas heeft ze er 2 en is het lastig kiezen. Zelf ben ik ook juf en toevallig vrijdag jarig. Graag zou ik mezelf deze tas (namens de klas) cadeau geven wanneer me mijn verjaardag in de klas vieren.

 10. Dit is leuk!! Onze dochter is pas anderhalf, maar haar papa is meester. Dat telt ook toch 🙂
  Mijn vriend gebruikt nu een plastic tas van de supermarkt om zn brood, agenda en school spulletjes in mee te nemen, don’t ask me why hahahaha. Het zou leuk zijn om namens onze dochter iets leuks te kunnen geven 🙂

 11. Mijn zus is de leukste juf! Ze geeft Nederlands en kan haar leerlingen altijd een zetje in de goede richting geven door een grapje of opbeurend gesprek. Supertrots op haar! Ik doe dus graag voor haar mee!

 12. De juf van mijn zoon kwam als stagiair binnen en heeft een contract gekregen. De twee vaste juffen zijn helaas door ziekte afwezig. Ze heeft het zo goed gedaan in de korte periode en de regelmaat terug gebracht in de groep

Een reactie plaatsen