Kerstrecepten die je niet mag missen

Kerstrecepten die je niet mag missen

Hoe ziet Kerst er bij jou uit? Gaan jullie bij familie of organiseer je zelf de Kerstdiner met de familie? Ben je de keukenprinses of kies je voor Kerst op z’n Hollands, oftewel gourmetten? Op zoek naar inspiratie? Ik heb een aantal leuke blogs voor je opgezocht met recepten die je niet mogen ontgaan.

Vegetarisch en veganistisch gourmetten

Ook dit jaar gaan wij weer ouderwets gourmetten met de familie. En hoewel wij enorme vleeseters zijn, zijn er ook familieleden die dat niet zijn. En laten we nou samen gourmetten aankomende kerstavond. Ben jij op zoek naar recepten voor vegetarisch en veganistisch gourmetten, dan moet je bij Claire zijn.

Kerstboom van bladerdeeg

Oh wat hou ik van de bladerdeeg recepten als deze. Deze pesto kerstboom is een fijne variant op de Nutella versie die overigens ook heerlijk is, zeker als je een zoetekauw in huis hebt.


Kerstige brownies

Wil je graag kerstige brownies op tafel zetten met Kerst? Ik ben aan het watertanden bij deze.

Feestelijk gourmetten met aardappelen

Hier in huis zijn we dol op aardappelen. Je kunt ze ook nog eens op ontelbaar verschillende manieren klaarmaken. Gourmetten zal nooit meer hetzelfde zijn. Niet met deze recepten van Amylia in ieder geval.


Koekjes bakken met Nutella stempels

Ook hier staat Nutella standaard in de kast. Ik kan er niet zonder. De laatste tijd zit er een koekjes stempel bij. Door dit recept wil ik wel koekjes bakken. Super leuk!

Glutenvrije recepten

Mocht je meer van de zogenaamde groene recepten zijn en je wilt koekjes bakken voor Kerst? The Green Creator heeft talloze glutenvrije recepten voor je, waaronder deze eenvoudig te maken amandel boter koekjes. Heerlijk!

Merengue

Oh wat wil ik graag Merengue maken. Linda heeft een wel heel leuk recept gedeeld die ik heb opgeslagen. Deze Merengue kerstboompjes wil ik ook graag maken. Ik weet zeker dat mijn aapjes zullen smullen. Niet alleen mijn aapjes trouwens.

Wat ga jij maken voor Kerst?

 

Een reactie plaatsen