Kinderfashion | De vrolijke prints en laatste zomertrends bij Olliewood

Van de week maakten wij als gezin een boswandeling. Heerlijk met de zon in je rug door de Drentse bossen wandelen terwijl onze meiden vlak voor ons rennen, takjes oprapen en geluiden van de vogels proberen te raden. Genieten! Tot onze peuter haar winterjas aanreikte met de mededeling ‘Mama ik hoef geen jas’. Dat begreep ik heel goed. Het was ook echt lekker warm. De winterjas was overbodig. En de eerste warme zonnestralen vragen natuurlijk ook om een nieuwe garderobe. En shoppen voor mijn kinderen, daar word ik heel blij van.

Online winkelen om wel te verstaan.
Degenen die mij langer volgen weten van mijn haat-liefde relatie met winkelen.

Zelfs hartje winter ben ik op zoek naar vrolijke kleurtjes voor de meiden. In de lente en zomer vind ik ze zelfs onmisbaar. Weg met de saaie kleuren. Nu de zon steeds vaker gaat schijnen, is het gelukkig wat makkelijker om kleding te vinden die bij mijn meiden en onze wensen past. Kleding voor stoere, hippe en actieve meisjes die niet bang zijn om op te vallen. Heb je toevallig de nieuwe Chaos en Order collectie al gezien? Hoe leuk zijn die stoere jurkjes voor de meiden. Zo een jurkje en een vestje en je outfit is compleet. Lichte stretch erin zorgt voor lekkere comfy kleding dat ook goed staat. Met een riempje of elastische tailleband. Korte mouw of drie kwart mouw. Is het eens wat frisser? Dan trek je een leuke egale legging eronder. Keuze is reuze. Als het aan mijn jongste dochter ligt hangen er in haar kast alleen maar zulke jurkjes. Daar komt ze de zomer wel mee door. Maar dan echt. Als je het model leuk vindt, dan kan kiezen nog best een uitdaging worden. Ze hebben overigens meer dan dat in hun assortiment. Zo hebben ze toffe shirts voor de jongens. Op de legging na, zijn de meeste dingen tussen €25 en €50. Voor de prijs hoef je het dus ook niet te laten. De online collectie is geschikt voor maten 86 tot en met 164.

Lees ook: Kamperen in Frankrijk | Persoonlijk verslag

B nosy heeft ook dit jaar een flitsende collectie. Helemaal zomers. Tanktops in neon kleuren, kleurrijke jurkjes die doen denken aan de populaire tennisjurkjes en ook maxi jurken hebben een vernieuwde look gekregen. Ik hou ervan! Wederom een uitgebreide collectie vol musthaves geschikt voor de hele kleintjes (maat 68) tot schoolkinderen (maat 152). En je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Er zijn namelijk meer dan genoeg geweldige items te vinden onder de €25.

Shop till you drop!

Nu moet ik heel eerlijk toegeven dat ik niet vastzit aan een bepaald merk. Wat ik wel heel fijn vind is op één plek shoppen. Geen typische vrouw, wel een praktische 😉 Mede daarom ben ik fan van Olliewood. Meer dan 50 kinderkledingmerken onder één dak. Trendy mama’s: Leef je uit!

Benieuwd naar het compleet assortiment? Ga dan naar de webshop van Olliewood.

11 gedachten over “Kinderfashion | De vrolijke prints en laatste zomertrends bij Olliewood”

  1. Olliewood ken ik inderdaad wel. Verrassend leuke website, inderdaad omdat ze van alles verkopen. Ik had zelf altijd een zwak voor de jurkjes van Jottum. Zeker niet allemaal hoor en sommige peperduur, maar het geld wel waard.

  2. Olliewood vind ik echt een toffe site, ze hebben er zoveel leuks en ik vind de zoekopties heel fijn. Ze verkopen ook meerdere merken die Evi erg leuk vind dus we kijken zo af en aan wel op de site.

  3. Ik ben nu wel heel erg benieuwd naar foto’s! Ik ben erg visueel ingesteld haha. Voor kinderen ben ik het er zeker mee eens dat vrolijke kleuren top zijn. Zelf kan ik ook heel erg van zwart en grijs genieten!

  4. Lekker, he, Dat shoppen voor je kids. Ik koop eigenlijk niet zoveel online voor ze. Moet het eerst even voelen allemaal. Mijn favo shops zijn H&M en HEMA

  5. Ik ben dan ook geen typische vrouw, denk ik, ik shop ook het liefst op een plek….
    En ik hou ook van kleurtjes, ook voor volwassenen trouwens, niet begrepen waarom men ind e winter zo weinig in kleur vindt… alsof men dan plots allemaal in begrafenisstemming moet zijn of zo…..

Een reactie plaatsen