Review & Winactie | Win 4 vrijkaarten voor een vestiging en familiefilm naar keuze

Onze zondagochtend startte gisteren met een super leuke Disney Junior Party bij Kinepolis Emmen. Direct na de kassa was een feestelijke sfeer aanwezig. Een springkussen, ranja voor iedereen en iemand die de kinderen schminkt. De voornamelijk jonge kinderen die van de partij waren werden uitstekend vermaakt.

Eenmaal in de coole zaal op deze tropische dag, was het wachten op Mickey Mouse. De stemming zat er goed in. Een aflevering van Mickey en de Roadster Racers, Pyjama helden en Vampirina kwamen voorbij.

kinderen pakken ranja in Kinepolis
Mijn meiden hadden vóór de film al voldoende plezier. We moesten ze een aantal keer roepen mee de zaal in te gaan. De dames vonden vooral de dansjes leuk en de aflevering van Vampirina. Helemaal leuk vonden ze de verassing na afloop, namelijk de goodiebag en de filmdiploma, waar ze op de terugweg en thuis nog uren zoet mee waren.

Ieder kwartaal vindt de Kleuterbios plaats bij Kinepolis.
Uiteraard met aangepast licht en geluid.
Een interactieve show met voldoende ruimte voor kinderen om te bewegen.
De voorstelling duurt 70 minuten.
Na ongeveer een half uur is er een pauze van 10 minuten. 

Hoewel dit evenement bedoeld is voor kinderen van 3 tot 6 jaar, waren er ook jongere kinderen aanwezig die plezier maakten.

filmdiploma krijgen kleuterbios Kinepolis Goodiebag Kleuterbios Kinepolis

Winactie

Wil jij ook met je gezin een keer naar de Kleuterbios van Kinepolis of ga je liever naar een andere familiefilm? Dat kan. Je kunt 4 vrijkaarten winnen voor een Kinepolis en familiefilm naar keuze  😀

Hoe je meedoet?

♥ Laat hieronder weten naar welke locatie en welke film je graag zou willen zien met je gezin
♥ Extra kans maak je door MamaPlaneet op de pagina te liken en dit bericht op Facebook openbaar te delen

Benieuwd welke vestigingen er allemaal zijn of welke films er momenteel draaien, neem dan een kijkje op de website van Kinepolis zelf. 

Meedoen kan tot en met 31 mei. De winnaar krijgt van mij een email. Zorg er dus voor dat je met een geldige emailadres reageert (en binnen 48 uur mijn email beantwoord). Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn disclaimer.

Kinepolis Emmen

14 gedachten over “Review & Winactie | Win 4 vrijkaarten voor een vestiging en familiefilm naar keuze”

 1. Leuk! Ik zou graag met mijn middelste zoon naar de nieuwe film van Casper en Emma gaan bij Kinepolis Enschede! 😁
  Alvast gefeliciteerd en een fijne week gewenst =)

 2. Ik wil graag naar de kleuterbios in Groningen! Ben drong nooit geweest en lijkt me superleuk voor mijn peuter en mijn kleuter. Welke film maakt niet zoveel uit, we hebben een hele brede interesse 😉

 3. Van ♡ e gefeliciteerd met je verjaardag en een mooi nieuw levensjaar gewenst! Wat een leuke win actie! Graag zou ik met onze dochter van net 4 en onze zoon van 6 in Groningen naar de nieuwe film van Casper en Emma gaan!
  De verhaallijn met dat leuke duo en die knuffels spreekt hén en ook papa en mama aan!

 4. Ik zou heel graag met onze pleegkindjes naar de nieuwe film van Casper en Emma gaan! Onze pleegzoon heeft afgelopen jaar ook hard gewerkt om geld in te zamelen voor een goed doel én is gék op muziek en theater. Lijkt me superleuk! 😀 Oh ja en we zouden dan natuurlijk kiezen voor de Kinepolis in Groningen, lekker dichtbij! 🙂

  Fijne dag!!

 5. Wat leuk, gefeliciteerd met uw verjaardag! Geen kleuters meer hier in huis, maar wel twee lieve meiden die dol zijn op de bioscoop! Elisa en Hannah vonden het voorstukje van Sherlock Gnomes erg grappig, hier willen ze graag naartoe! En vooruit, wij als ouders ‘offeren’ onszelf op door mee te gaan😉. Kinepolis Breda is bij ons in de buurt!

 6. van harte gefeliciteerd. liefst naar de vestiging in Zoetermeer naar de film die binnenkort uitkomt namelijk Dog Days.
  Ze zijn gek op hier gek op honden dus deze film past precies bij ons gezin.

 7. Gefeliciteerd!
  Mijn dochtertje was gister jarig😊
  Ik neem haar graag mee naar Emmen, samen met haar broertje en beste vriendje

 8. Zo te lezen, is het echt een leuk idee! Onze zoon van 6 jaar is dol op Casper en Emma! Opa danst zo grappig en het liedje wordt hier ook weleens opgezet voor het slapen. Ik vind het ook zo’n schattige serie. Lijkt ons dus ook een gezellige film om in utrecht te kijken, als het mag.

  • Ferdinand? Alsin de stier Ferdinand? Die draait toch allang niet meer in de bioscopen. Is al uit op dvd en blue ray. Of weet jij iets wat ik nog niet weet? 🙂

Een reactie plaatsen