Knutseltip | Lenzendragende knutselaars gezocht

Geen die-hard knutselkoningin hier, maar samen met de kinderen maken we graag de leukste creaties. Gezien de leeftijd, houden we de vaardigheden simpel met een groots effect. Zeker met Kerst laten we onze diy talenten graag zien.  De leukste sneeuwpoppen, de vrolijkste slingers en de schattigste rendieren komen voorbij. Zo kreeg ik deze super leuke kerst knutsel onder mijn ogen. Wat het vooral zo leuk maakt? Je kunt er een prijs mee winnen.

Mocht je je contactlenzen voor de komende tijd nog niet hebben besteld, dan heb je nu een extra reden om dat nu te doen bij Vision Direct. Bij je bestelling krijg je namelijk een doosje vol super leuke kerstige dingen en een sjabloon van een kerstboom. Ik neem de stappen door met je.

Stap 1

Druk de twee delen van de kerstboom uit. Lukt dit niet, dan kun je het er natuurlijk ook uitsnijden of knippen.

Stap 2

In het ontvangen pakket zitten onder andere een aantal kerstballen, lekkere kerststokken, chocolaatjes en een aantal pom poms in de kerstkleuren. Geen klaar-voor-gebruik-pakket maar wel een waar je een heel eind mee komt. De bedoeling ervan je te inspireren en je een handje mee te helpen.
Lijm is het enige wat je echt nodig hebt. Voor de rest is het afhankelijk van je creatieve wensen en voorraad knutselspullen. Leef je uit! Maak er een unieke diy van. Waarom? Omdat de 3 allerleukste kerstbomen beloond worden met een bol.com cadeaubon ter waarde van €50 en 2 keer €25.

De peuter en de bijna kleuter hebben zich in ieder geval rijkelijk vermaakt tijdens het knutselen. Vind je dit niet een mega snoezige kerstboom?

Stap 3

Klaar met versieren van de kerstboom? Schuif de 2 delen van de kerstboom in elkaar zorg ervoor dat je boom blijft staan. Optioneel kun je dit ook bij stap 1 doen. Ik heb er bewust voor gekozen dit op een later moment te doen zodat de meiden de kerstboom makkelijker kunnen versieren.

Stap 4

Om deel te kunnen nemen aan de winactie dien je je kunstwerk met de wereld te delen. Het enige wat je moet doen is je creatie op Facebook te delen met de hashtags #KnutseligeKerst en #VisionDirectNL.
Je kunt meedoen tot en met zondag, 17 december. Meer informatie over deze amusante wedstrijd lees je op de site van Vision Direct. Neem ook de tijd de algemene voorwaarden te lezen die netjes onderaan worden vermeld.

Stap 5 

Indien gewenst mag je de kerstboom nu ontmantelen en lekker zitten smullen van de lekkere dingen. Jammie!

Veel knutselplezier en succes met je deelname aan de winactie!

11 gedachten over “Knutseltip | Lenzendragende knutselaars gezocht”

Een reactie plaatsen