Lach Voor Een Dag

Afgelopen juni was RTL Telekids Familiefeest een week lang de reden waarom mijn kinderen met een glimlach in slaap vielen. Zij hadden een fantastische dag beleefd met al hun tv-helden in het vizier. Op dit festijn stond er ook een tent namens de stichting ‘Lach voor een dag’.

De stichting ‘Lach voor een dag’ is een initiatief van Van Hoorne Entertainment. Omdat lachen belangrijk is. Ook voor ernstig zieke kinderen. Kinderen met levensbedreigende ziektes. Zodat ze heel even de pijn en zorgen vergeten en weer kind voelen. Zodat ook dit kind met een glimlach in slaap kan vallen.

Ik heb er een zwak voor. Ik vind dat alle kinderen een fijne jeugd en mooie herinneringen verdienen. Een stichting als deze spreekt mij dan ook enorm aan. Hoe kan het dat ik er nooit eerder van heb gehoord? En omdat ik vast niet de enige ben die het niet kende, vind ik het reden genoeg om het onder de aandacht te brengen.

Lach voor een dag

Omdat ieder kind uniek is, wordt er een speciale dag ‘op maat’ georganiseerd. Een dag met nadruk op mogelijkheden en niet beperkingen. Het kind wordt flink in de watten gelegd. Er wordt werkelijk overal voor gezorgd. Van een speciale outfit tot vervoer en begeleiding in de vorm van een persoonlijke lakei. Een dag vol aangename verrassingen. Een dag om nooit te vergeten. En wanneer het kind te ziek is om vervoerd te worden, dan zorgt Lach voor een dag dat de favoriete sprookjesfiguren en tv-helden naar het kind toekomen. Deze speciale dag wordt natuurlijk niet alleen voor het kind georganiseerd, maar ook voor de naaste familie. Dus ook mama’s, papa’s, broertjes en zusjes mogen meegenieten. Ziek ben je namelijk nooit alleen.

Heb jij of ken jij een kind dat ook een bijzondere dag verdient? Via de site kun je het kind aanmelden.

 

11 gedachten over “Lach Voor Een Dag”

Een reactie plaatsen