Mad Hippie | Zonnebrandcrème, cosmetica en verzorgingsproducten zonder troep

Onder verzorgingsproducten vallen onder andere shampoo en de conditioner maar ook haarmasker, tandpasta, handzeep, nagellak, deodorant, parfum, scheerschuim, aftershave, gezichtscrème, lipbalsem, make-up en zonnebrandcrème. Kortom alle producten die we, om hygiënische en cosmetische redenen, gebruiken om het lichaam gezond en mooi te maken en houden. En hoewel alle producten moeten voldoen aan bepaalde wetten, bevatten zij vaak chemische stoffen als microplastics, nano deeltjes, parabenen en parfum. De bedrijven houden zich hiermee echter gewoon aan de wet- en regelgeving aangezien dit stoffen zijn die vallen onder het Nederlandse Warenwetbesluit Cosmetische Producten en de Europese Cosmeticaverordening (1223/2009/EG) waar het Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit NVWA toezicht op houdt. Hoewel men beweert dat dit essentiële ingrediënten zijn om de producten goed te houden en dat te laten doen waar ze bedoeld voor zijn, zijn dit onnatuurlijke stoffen die kankerverwekkend kunnen zijn en je hormoonhuishouding verstoren. Lees hier het wetenschappelijk onderzoek over de hormoonverstoorders. Kies voor de natuurlijke huidverzorging zonder troep zoals Mad Hippie. Waarom wij zo enthousiast zijn over dit merk? Dat leggen we je met liefde uit.

De missie van Mad Hippie producten

Mad Hippie Advanced Skin Care betekent letterlijk geavanceerde huidverzorging en is volgens de nieuwste mogelijkheden en inzichten ontwikkeld met liefde voor de huid en onze planeet. De kenmerken zijn ook de grootste en belangrijkste voordelen van dit merk waar we graag onze schijnwerpers op richten voor je.

♥ Ontwikkelt natuurlijke Skincare, Cosmetics en Suncare zonder troep zoals hierboven genoemd

♥ Valt vaker in de prijzen met haar Natural Beauty producten

♥ Mad Hippie maakt gebruikt van gecertificeerd dierproefvrij en vegan ingrediënten, producten en processen (enige uitzondering hierop is Facial SPF 30+ met een kleine hoeveelheid bijenwas)

♥ Staat voor veilige en effectieve cosmetica met natuurlijke antioxidanten

♥ Reef-friendly: De ingrediënten zijn niet schadelijk voor de onderwaterwereld

♥ Zet zich in voor een mooiere en betere toekomst door onder andere hun eigen ecologische voetafdruk te minimaliseren en anderen te motiveren gezondere keuzes te maken

♥ Mad Hippie steunt met liefde non-profit organisaties met hetzelfde doel, geeft graag terug en doneert daarom voor elke euro die jij en ik in de webshop besteden aan het behoud van onder andere Save The Elephants, Whole Planet Foundation, Protecting The World’s Oceans en NRDC Natural Resources Defense Council.

♥ Is enorm vooruitstrevend en streeft ernaar met de veilige en duurzame vernieuwingen anderen te motiveren hetzelfde te doen

♥ Richt zich op de ouder wordende huid (maar onder andere de serums en zonnebrandproducten zijn ook geschikt voor jongere huid)

♥ Raadt aan de producten minimaal 3 maanden te gebruiken voor het gewenst resultaat (al merkt meer dan de helft al na een maand zichtbare verbeteringen)

♥ Wil je op het hart drukken lief te zijn voor je huid. Dat bekent ook voorzichtig aanbrengen van Mad Hippie producten door zachte, opwaartse massagebeweging zodat de actieve stoffen goed in de huid worden opgenomen.

♥ De lijn is niet-comedogeen wat betekent dat het de poriën niet verstopt (maar mocht je een acne gevoelige huid hebben of je tiener, dan is vitamine C serum een must)

♥ Mad Hippie producten zijn ook geschikt voor mensen met rosacea (Start met Hydrating Nutrient Mist aanbrengen, daarna laat je de huid vitamine C serum opnemen om vervolgens Face Cream in te masseren)

♦ Probeert met een eigen aanpak en bomvol positiviteit mensen te bereiken met hun kwalitatief fantastische cosmetica, zonnebescherming en gezichtsverzorging

♥ Deze collectie duurzame en effectieve producten vol actieve ingrediënten voor een stralende en gezondere huid, gezicht en lichaam is ook in Nederland en België verkrijgbaar: Via de exclusieve importeur Natural Goods maar madhippie.com en via de onderstaande (klikbare) foto’s.

 

 

Online Magazine voor Moeders MamaPlaneet logo mamablogger

 

 

Sandra

Plaats een reactie