Mermaze mermaidz poppen

MGA entertainment kennen we van onder andere Bratz, L.O.L. Surprise!, Num Noms, Rainbow High en Little Tikes. Deze indrukwekkende collectie werd onlangs uitgebreid met een nieuwe serie van Mermaze Mermaidz poppen. In dit artikel lees je alles over deze kleurrijke zeemeerminnen.

Leestip!

Kidizoom DUO DX kindercamera onder de loep + super leuke tips om hier nog meer uit te halen

Kleurrijke zeemeerminnen

Het is een mond vol: Mermaze Mermaidz. Of het de meeste handige naam is gezien de doelgroep zijn we nog niet over uit, maar los daarvan zijn we enthousiast. Maak kennis met Harmonique, Jordie, Riviera, Shellnelle en Kishiko. Alle 5 hebben ze een eigen opvallende uitstraling en een zeemeerminnenstaart die in water van kleur verandert.

Harmonique

Een geboren popster die moeiteloos in de spotlights treedt, maar ook de ruimte geeft aan haar vrienden. Haar positieve spirit verlicht niet alleen het podium, maar eigenlijk iedere plek waar zij naartoe zwemt. Harmonique draagt een opvallende top met pofmouwen en heeft een lijfje met metallic glittersteentjes. Haar accessoires zijn een headset, metallic riem, handtas, halsbandje en oorbellen. Ze heeft prachtig mooi lichtroze haar in een golvende paardenstaart met twee losse, gekrulde felroze haarstrengen en sprankelende glazen ogen en echte wimpers, plus fantasierijke make-up compleet met metallic oogschaduw en zwart-witte eyeliner.

Haar staart verandert in warm water van paars blauw naar grijs. In koud water verandert haar staart weer terug.

Kishiko

Populair op het internet en succesvol als content creator. Kishiko houdt ervan om haar leven te delen met de wereld en mede dankzij haar impulsiviteit en optimisme heeft ze het ver weten te schoppen. Ze draagt een paarse top met rushes en een bomberjack met glinsterende pofmouwen. Als accessoires draagt ze bijpassende oorbellen met nepkristallen en een halsketting, plus een schattig tasje in de vorm van een wolkje. Ze heeft prachtig mooi rozepaars haar met vlechten, verschillende staarten met bandjes en een knot in de vorm van de hoorn van een eenhoorn. Net als Hamonique heeft ook Kishiko mooie glazen ogen en echte wimpers, plus fantasierijke make-up compleet met ontelbare sterretjes.

Haar staart verandert in warm water van wit met licht groen/roze naar donker roze. In koud water krijgt de zeemeermin haar oorspronkelijke kleur staart.

Jordie

De bereidheid om hard te werken en de juiste mentaliteit hebben ervoor gezorgd dat Jordie is uitgegroeid tot een icoon in de wereld van sport. Ze moedigt de andere Mermaidz aan om dapper te zijn, hun eigen grenzen te verleggen en actie te ondernemen. Ze draagt een gele gekruiste tanktop van het ‘zwemteam’ en een glinsterende, gewatteerde jas. Als accessoires draagt ze oorbellen met hartvorm, een halsketting, gestreepte polsbanden, een zonnebril en op Finball geïnspireerde handtas. Verder heeft de zeemeermin prachtig mooi zwart met blond haar, met een heleboel vlechtjes en twee knotten en, net als andere 4 Mermaze Mermaidz poppen, stralende glazen ogen en echte wimpers, plus fantasierijke make-up compleet met gele eyeliner en haar kenmerkende hartvormige schoonheidsmarkering.

Jordie’s staart verandert van zwart naar grijs bij contact met warm water, en haar vin krijgt koraalrode strepen in koud water.

Snellnelle

Modeontwerpster in hart en nieren. Ze zet nieuwe trends en inspireert haar vrienden door de wereld op een unieke manier te bekijken. Shellnelle is energiek en maakt haar vriendinnen vaak aan het lachen. De zeemeermin draagt een roze glittertop in de vorm van een strik, een jack van lichtblauw nepbont met glitters, een stoffen riem en mouwen van netstof. De accessoires bestaan uit hartvormige oorbellen, een halsbandje, een MRMD-heupriem met bedeltjes en een Shellnelle-handtas. Verder heeft de pop prachtig mooi blauw haar met een grote haarstrik boven op haar hoofd en schitterende glazen ogen en echte wimpers, plus fantasierijke make-up compleet met blauwe glanzende oogschaduw.

Haar zeemeerminnenstaart verandert in warm water van beige naar blauw. In koud water verandert de kleur terug.

Riviera

Een creatieve rockster die regelmatig tegen de richting in zwemt. Riviera doet niets liever dan nieuwe muziek schrijven, gitaar spelen en samen met haar zus Harmonique op het podium staan. Ze kan rebels zijn, maar heeft een klein hartje en deze zachte kant komt ook tot uiting in haar muziek. De zeemeermin draagt een glinsterend MRMD-bandshirt, een jack van nepleer met parelmoerglans en een glinsterende riem met veel bandjes. Ze draagt oorbellen met de vorm van veiligheidsspelden, een dubbele halsketting en een paarse elektrische gitaar. Verder heeft ze prachtig mooi krullend paars haar, dat half is opgestoken met zwarte bandjes en prachtige glazen ogen en echte wimpers, plus fantasierijke make-up compleet met paars-zilveren oogschaduw en glittersproetjes.

Haar staart verandert in warm water van donkerblauw naar lichtblauw. In koud water transformeert haar staart terug naar donkerblauw.

Mermaze Mermaidz Deluxe: Orra

Mermaze Mermaidz Deluxe Orra is een extra uitgebrachte mode pop van de serie. Haar gedetailleerde jurk/staart verandert dramatisch en volledig van kleur als je hem onderdompelt in ijskoud water. Kijk hoe hij van roze in zilver en dan in adembenemend zwart verandert. Ze heeft een unieke staart met bijzondere staartvin en strakke japon met iriserende afwerking en glitteraccenten in allerlei kleuren. Als accessoire draagt ze lange, zilveren oorbellen. Orra is inclusief 4 haarglittergels, 5 haarspelden en een haarborstel om heel veel supermooie zeemeerminkapsels te creëren met haar lange, golvende, kleurrijke haar. Je kunt ook dezelfde haarglittergel als Orra in je eigen haar doen. Was de glitters er weer uit, zodat je steeds opnieuw kunt beginnen! Ook deze pop heeft glazen ogen en echte wimpers.

Haar staart verandert in warm water van zilver/roze naar zwart. In koud water krijgt haar vin de oorspronkelijke kleur grijs terug.

Mermaze Mermaidz-poppen 

De zeemeermin mode poppen van Mermaze Mermaidz doen met hun modieuze verschijning en een vin die van kleur verandert veel denken aan de color reveal barbie en de Rainbow High poppen. Geen verkeerde vergelijking aangezien het speelgoed wereldwijd razend populair is onder jongens en meisjes. Wat deze 36 centimeter lange poppen bijzonder maakt zijn scharnierpunten bij de nek, schouders, ellebogen, polsen, romp, taille en vin waardoor vele verschillende houdingen en poses mogelijk worden. Zo kan de pop gewoon staan, mits je haar vin naar voren zet. Het maakt spelen net wat leuker! Verder zijn alle kledingstukken en accessoires vrij makkelijk af te halen. Super leuk wanneer je meerdere poppen van de serie hebt om onderling te wisselen bijvoorbeeld. De lange haren nodigen uit om te vlechten. Kortom: wederom een geweldige verzamel-ze-allemaal collectie.

Goed om te weten

Om de zeermeerminstaart van de pop te zien veranderen ga je als volgt te werk:

♦ Trek de kleding en accessoires van de pop uit. Deze mogen niet nat worden. Houd er rekening mee dat het haar anders kan gaan uitzien na contact met water. Wil je dit niet? Houd het haar dan vast of maak een staart of knot.

♦ Dompel de staart in koud water en wacht tot er kleurverandering plaatsvind. Hetzelfde doe je met warm (niet warmer dan 40 graden) water. Droog de pop daarna goed af en laat het nooit in directe zonlicht achter.

♦ Wil je het water uit haar vin laten lopen, dan zet je de zeemeermin tijdelijk staand neer (met vin naar voren) op een handdoek.

Ook goed om te weten

♦ Trek aan de handen (niet de vingers) om de pop makkelijker aan en uit te kleden.

♦ Je kunt het haar wassen en stylen. Bij aankoop zit er gel in waardoor het haar redelijk hard is. Maak je het haar eerst goed nat met koud water. Daarna kun je met je vingers een beetje shampoo (en daarna wat conditioner) in doen. Vervolgens spoel het het haar goed uit en laat het in de lucht drogen. Hierna kun je het haar stylen.

♦ Mijd ten alle tijd extreme hitte en heet water. Dit kan onherstelbare schade veroorzaken.

Animatie serie

Net als de Rainbow High poppen krijgen ook de Mermaze Mermaidz poppen hun eigen animatie-serie. In het Engels kun je deze hier zien. De Nederlands (en Vlaams) gesproken versie verschijnt eind juli 2022.

Online Magazine voor Moeders MamaPlaneet logo

Sandra

Plaats een reactie