My Little Pony Zingende Rainbow Dash

Mijn jongste dochter is dol op zingen, dansen en entertainen. Een aankomend Broadway talent in de maak 😉 Toen zij My Little Pony Zingende Rainbow Dash kreeg toegestuurd was zij dan door de dolle heen. De ideale testpersoon om dit nieuwe speeltje van Hasbro & My Little Pony te testen. Ook mogen wij een exemplaar weggeven.

My Little Pony

De Amerikaanse speelgoedlijn My Little Pony bestaat sinds begin jaren ’80. Wegens groot succes volgden snel de uitbreiding van de merchandise, de films en inmiddels ook de tekenfilmserie rondom de kleurrijke pony’s met krachten. Het My Little Pony imperium is anno 2018 niet weg te denken.

Verhaallijn

Nadat prinses Celestia haar student Twilight Sparkle naar Ponyville stuurt om vrienden te maken, ontmoet deze eenhoorn 5 pony’s die ze snel tot haar vrienden mag rekenen. Samen met Pinkie Pie, Applejack, Rarity, Fluttershy en Rainbow Dash beleeft Twilight Sparkle avonturen en verricht ze heldendaden.

Rainbow Dash

Rainbow Dash is een pegasus met een hemelblauwe vacht en regenbooggestreepte manen en staart. Ze is dapper, maar ook ondeugend en trots en een beetje ongevoelig naar anderen. Ze is sportief aangelegd en wil graag winnen, vooral als het om wedstrijden gaat waarin ze haar enorme vliegsnelheid kan laten zien. Ze werkt bij het Ponyville weerteam waar ze onder andere de wolken weghaalt, maar ze droomt ervan ooit lid te mogen worden van het vliegstuntteam De Wonderbolts dat beroemd is in heel Equestria. Ze is de laatste pony van de zes die een huisdier krijgt, een schildpad genaamd Tank. Ze is de enige pegasus die de Sonic Rainboom kan uitvoeren. Haar Element der Harmonie is loyaliteit. Bron: Wikipedia

2018 12 18 12.14.18
My Little Pony Zingende Rainbow Dash

Een lichtblauwe pegasus met regenboogmanen. Rainbow Dash weet wat er nodig is om helemaal geweldig te zijn, vooral tijdens het zingen! Het zingende Rainbow Dash-ponyfiguurtje heeft een coole zonnebril en een microfoon. Druk op haar Cutie Mark om haar “Time to Be Awesome” te horen zingen van My Little Pony: The Movie, het titellied van de tv-serie My Little Pony: Friendship is Magic en nog drie andere liedjes! Druk op de knop van de microfoon en pak de inbegrepen songtekst om samen met Rainbow Dash de sterren van de hemel te zingen! Druk op de knop en zing de liedjes zonder muziek of hulp van Rainbow Dash. Ze zegt 15 zinnetjes uit de serie en ziet er geweldig uit met haar karakteristieke regenbooghaar. Of je nu naar haar zingen luistert, met haar meezingt of alleen het liedje brengt, de zingende Rainbow Dash-figuur brengt de vriendschapsmagie in al haar liedjes.

♦♦♦ 3 muzikale speelmodi: luisteren, alleen zingen of samen zingen
♦♦♦ De Rainbow Dash-figuur zingt 5 liedjes (songtekst in de handleiding) uit de bekende tv-serie namelijk:
♦ Je moet gewoon stoer zijn
♦ Dit lukt ons
♦ De Regenboog
♦ MLP Theme Song
♦ Op het gala
♦♦♦ Druk op de microfoonknop om met haar samen of alleen te zingen
♦♦♦ Ze zegt 15 zinnetjes

My Little Pony Zingende Raibow Dash kost €38,50 en is onder andere te koop bij bol.com

2018 12 18 12.20.11 2018 12 18 12.19.39


Wat wij ervan vinden

Nadat de peuter de zingende Rainbow Dash had uitgepakt, hebben wij de demonstratiebatterijen vervangen. Dit speeltje werkt op 3 1,5V AAA Alkaline batterijen. Aan de onderkant van Rainbow Dash vind je de aan-en uitknop. Wanneer je op de cutie mark drukt begint de pony een liedje te zingen.

De peuter nam in eerste instantie ruim de tijd de interactieve pony van alle kanten te bewonderen. Eenmaal echt ‘aan’ zong ze de liedjes mee en danste ze zo de kamer door met Rainbow Dash in haar armen. Met een druk op de cutie mark start je het liedje. Door nogmaals op de knop te drukken ga je naar het volgende liedje. Mijn kleine zangeres is helemaal in haar nopjes met haar zingende vriendinnetje. De stoere zonnebril die dan weer op haar hoofd kan, dan weer op haar neus was soms wel interessanter dan de microfoon 🤷‍♀️ De microfoon zit natuurlijk vast aan Rainbow Dash maar is eigenlijk iets te kort voor het kind. Dat is meteen ook het enige nadeel dat wij hebben kunnen vinden na een aantal weken testen.

https://www.instagram.com/p/BrhsZeXAT44/

Winactie

In samenwerking met Hasbro mag ik een My Little Pony Zingende Rainbow Dash weggeven.

Hoe doe je mee?

♥ Bij 2300 paginalikes op Facebook verloot ik onder andere deze My Little Pony Zingende Rainbow Dash
♥ Bevestig je deelname door onder dit artikel een reactie van minimaal 30 woorden achter te laten.

Zorg ervoor dat je met een geldig emailadres reageert zodat ik je een email kan sturen wanneer jij als winnaar uit de bus komt. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn disclaimer.

Check ook Win Furreal Rock-A-Too papegaaiWin Baby Alive plas-en danspop

UPDATE

De winactie is gesloten. De winnaar is bekend gemaakt.


20181218 123939 0001PicsArt 09 05 06.47.52

Sandra

27 gedachten over “My Little Pony Zingende Rainbow Dash”

 1. Heel graag loot ik mee voor mn jongste dochter 2 jaar gek op paarden en my little poten ze heeft een spraak achterstand waardoor ze weinig tot niks zegt haar eerste woordje was hihihi (paard) zingen doen we zo veel mogelijk om haar over de angst heen te helpen en haar te laten praten deze zou perfect zijn voor haar

  Beantwoorden
 2. Als ik zo de video bekijk valt het goede geluid me heel erg op. Ik kon zo snel geen speakertje zien? Ik denk dat er hier in huis een meisje heel blij wordt van zo’n mooie prijs. Hopelijk gaat ze dan zelf ook mee zingen met Dit lukt ons! Want jezelf soms wat aanmoediging en zelfvertrouwen inzingen doet wonderen!

  Beantwoorden
 3. Voor mijn lieve nichtje Yara, omdat ze mijn zonnestraaltje is – en met dit mooie speelgoed, sla ik de plank zeker niet mis.
  Ze is zo lief, knap en braaf geweest – en daarom wil ik haar dolgraag met deze swingende My Little Pony verrassen dat wordt dan gegarandeerd een feest.
  💝 #fingerscrossed

  Beantwoorden
 4. Super leuk voor mijn 2 dochtertjes, myrthe en Amy, die gek zijn op pony’s. Ze hebben er nu 1 met geluid. Zou fijn zijn als ze samen konden spelen met de geluid Little pony’s ☺️☺️

  Beantwoorden
 5. Dat klinkt als een heel leuk kado voor mijn dochter. Ze is gek op My Little Pony en van zingen. Ideale combinatie dus. Ik maak daarom heel erg graag kans! Mooi kerstcadeau 😊

  Beantwoorden
 6. Oh dat zou mijn dochter geweldig vinden!!! Een my little pony met muziek! Wat wil een kind van 5 nog meer!!! Wij gaan hier ontzettend hard duimen om deze mooie prijs te winnen🍀🍀🍀🍀🍀! (Zou stiekem ook heel goed uitkomen voor haar verjaardag in februari 🙈)

  Beantwoorden
 7. Dat ik weet wat een cutie mark is, is natuurlijk te danken aan mijn 6 jarige dochter die grote fan van MLP. Dansen en zingen doet ze ook graag dus die zingende Rainbow Dash kan niet anders, dan geweldig bij haar in de smaak vallen.
  Op naar de 2500 likes en hopelijk komt Rainbow Dash dan onze kant op. Het zou een mooi verjaardagscadeau zijn komend voorjaar.

  Beantwoorden
 8. Super prijs! Mijn jongste dochter had deze op haar lijstje staan voor Sinterklaas, maar toen was hij uitverkocht 😢
  Nu dus maar duimen, want eenhoorns en muziek, dat is toch de perfecte combinatie voor elk meisje?

  Beantwoorden
 9. Wat een megaleuk winactie zeg! ik doe graag mee voor mijn dochter, mega gek op my little pony en alles wat daarbij hoort! Hier zou ze echt heeel blij van worden!

  Beantwoorden
 10. Dat ziet er echt super leuk uit, als wij winnen, wordt dat dansen en zingen. Ik denk dat mijn kleine vriendinnetje dan echt super blij is als de post zo’n verrassing voor haar brengt. Wel een duur cadeau in aanschaf, dat koop je niet zomaar….een ding is zeker, plezier gegarandeerd!

  Beantwoorden
 11. Ohhh dat gaat onze jongste echt heel erg leuk vinden. Ze houdt ontzettend van my little pony en daarnaast houdt ze ook nog eens van dansen en zingen. Wij doen dus heel graag mee aan deze Facebook winactie.

  Beantwoorden
 12. Wat is deze gaaf. Ik heb thuis echt twee grote my little pony fans rond lopen, dus dit cadeau zou echt helemaal te gek zijn. Hopelijk heb je snel voldoende likes binnen. Ik ga mijn best voor je doen.

  Beantwoorden
 13. Wat is deze ontzettend gaaf! Mijn dochter Fleur zal deze ook helemaal top vinden. Ze vind my little pony echt super leuk. En ik gun haar ontzettend zo’n mooi cadeau. Nu maar duimen!

  Beantwoorden
 14. Hoiii
  Ik doe graag een poging voor onze lieve dochter Ilse van 4 jaar die regelmatig staat te zingen en te dansen op muziek.
  Ze is gek op ponys, dus die combinatie is perfect♡

  Beantwoorden
 15. Super leuk voor mijn dochter Isa van 5! My little pony vind ze heel erg leuk! hoe gaaf is het dan dat er ook nog eens geluid uit komt! We wagen graag een kansje!

  Beantwoorden
 16. Mijn dochtertje is net als mama dol op my little pony’s en ze houdt erg van zingen en muziek. Dit is natuurlijk een mooie combinatie, leuk om haar er mee te verrassen!

  Beantwoorden
 17. Een prachtige droomprijs is dit voor mn dochtertje. Ze is dol op mlp en vooral deze. Ze had het er pas nog over. Vind m zelf ook prachtig. Dit soort speelgoed hadden we vroeger niet

  Beantwoorden
 18. Onze dochters zijn sinds kort helemaal gek van my little pony en doe dan ook graag mee. Jongste wordt 27 dec 4 en zou leuk cadeautje zijn ook al zou t later worden

  Beantwoorden
 19. Ik zou hier mijn kleindochtertje heel erg blij mee maken. Ze is gek op zingen (doet de hele dag niets anders )en dol op knuffels. Dan is deze my little pony toch ideaal voor haar?

  Beantwoorden
 20. Wat leuk voor onze dames. De de houdt van zo hem en dansen de ander van paarden. Kunnen samen heel leuk mee spelen.. wat leuk om dit te winnen. Mieke kijkt al verliefd naar het scherm….

  Beantwoorden
 21. Op naar die 2500 likes! Gaat vast snel lukken! Weet zeker dat mijn mama-vriendinnen deze actie ook heel gaaf vinden dus zal dit zeker op mijn tijdlijn delen en hen uitnodigen!
  Ook in het nieuwe jaar blijf ik je graag volgen hoor!
  Fijne feestdagen 🎄🎆

  Beantwoorden
 22. Oh naast het vader en moedertje spelen doen ze ook graag zingen en dansen. Hoe gaaf zou deze my little pony ervan bij zijn 😍 kunnen ma enn weer helemaal los gaan hahaha . Ook hier dacht ik eigenlijk al een reactie te hebben geplaatst dus plaatst snel nog een erbij want zie hem hier ook niet tussen staan hahah. Sorry als het nu dubbel is 😘

  Beantwoorden

Plaats een reactie