Onderbroekjes bij incontinentie bij kinderen & volwassenen

Ieder kind is anders. De een is zindelijk met 2 jaar en de ander pas met 4 jaar. Ongelukjes gebeuren, dat kan. Het is ook niet erg. Maar wanneer dit minimaal eens per week gebeurt bij een kind van 5 jaar of ouder spreken we over incontinentie bij kinderen. Meer over de oorzaken hiervan lees je op de site van de continentie stichting.

Het schijnt dat 2 % van de jongens en 3 % van de meisjes van 6-7 jaar minstens 1 keer per dag last heeft van urineverlies. Het goede nieuws is dat ze hier bijna allemaal overheen zullen groeien. Maar tot die tijd zijn er Dry & Cool onderbroekjes.

Dry & Cool

Onderbroekjes ontwikkelt om 1 tot 2 plasongelukjes (ongeveer 75 milliliter) te absorberen. Genoeg om pesten en onzekerheid bij het schoolgaande kind te voorkomen terwijl er samen met ouders aan het probleem wordt gewerkt.
Er is hierbij bewust gekozen voor een vrolijke design dat veel lijkt op alledaagse onderbroekjes. Het verschil zit hem in het onzichtbaarheid. Deze onderbroekjes zorgen ervoor dat een plasongelukjes niet opvallend is voor de omgeving.
De incontinentie onderbroekjes zijn ademend, antibacterieel, bevatten geen schadelijke stoffen en zijn beschikbaar in 5 maten en verschillende designs, geschikt voor jongens en meisjes tussen 5 en 14 jaar.

De informatie over de incontinentie, de onderbroekjes, het materiaal, maatbepaling en wasadvies vind je op DryandCool.nl. De webshop zelf is in het Engels. Mocht je dus willen bestellen, hou er dan rekening mee dat je dus ook in Engelse ponden dient te betalen. De meeste onderbroekjes kosten zijn £16 maar haal je er 3 dan krijg je 7 % korting. Bestel je meteen 5 paar, dan krijg je zelfs 15 % korting. Daarnaast levert Dry & Cool snel de bestelling, namelijk binnen 4 werkdagen.

Ook voor volwassenen

Naast incontinentie onderbroekjes voor schoolgaande jongens en meisjes heeft de webshop ook incontinentie onderbroeken voor volwassenen mannen en vrouwen. Wat de reden ook is van je urineverlies, het is niet nodig dat iedereen ziet dat jij ‘een luier’ draagt, want dat doe je niet. Ook volwassenen kunnen harde en kortzichtige opmerkingen plaatsen zonder empathie. Dat hoef je er op dat moment natuurlijk niet bij te hebben. Deze onderbroeken lossen het probleem niet op maar zorgen er wel voor dat je niet met zaken als pesten te maken hebt.

Benieuwd naar het assortiment? Neem dan een kijkje in de webshop van Dry & Cool.

Lees ook: Zindelijkheidstraining | Uit de luiers in 3 dagen | Zo ging het bij ons

Lees ook: Autisme | Mijn kind is anders

moeder troost haar onzekere zoon na een ongelukje - incontinentie bij kinderen en volwassenen

Sandra

9 gedachten over “Onderbroekjes bij incontinentie bij kinderen & volwassenen”

Plaats een reactie