Een online baan combineren met gezin? Deze thuiswerk vacature staat open

In de tijd van de pandemie hebben veel bedrijven en mensen hier meer dan ooit gebruik van gemaakt: thuiswerken. Dat het fijn was wisten wij moeders al heel lang. Kun je je voorstellen dat je voor elk snotneusje of slechte nacht vrij moet vragen? 😖 Ik geloof er heilig in dat werkgevers coulanter zijn geworden vanwege de huidige situatie maar laten we eerlijk wezen: dat werkt toch niet? En misschien heb je naast zorgtaken ook andere redenen waarom je vanuit huis wilt werken. Financieel plaatje bijvoorbeeld.

Dat gezegd te hebben is het lastig om betrouwbaar thuiswerk te vinden. Je wordt ermee doodgegooid maar eigenlijk is het allemaal troep. Of je moet investeren, verkopen of je moet mensen grof gezegd belazeren om zelf wat te verdienen. Het moet maar je ding zijn. Maar een baan online vinden die niet onder doet aan een echte baan is niet onmogelijk. Een baan met een uurtarief en maandelijks loon op je rekening. The real deal. Klinkt goed toch? Laten we hier concreter op ingaan.

THUISWERK VACATURE: Personalized Internet Ads Assessor Netherlands

Er is een vacature bij een internationaal bedrijf dat op een innovatieve wijze end-to-end oplossingen levert voor de beste klantenervaring door middel van next-gen technologie. TELUS International AI helpt bedrijven bij het testen en verbeteren van machine learning-modellen om een ​​reeks AI-systemen te verbeteren, van geavanceerde slimme producten tot betere zoekmachineresultaten. Zij dienen hun klanten in meer dan 30 talen waaronder Engels, Frans, Spaans, Duits en Italiaans. Vanuit hun Europese hoofdkantoor zoeken zij mensen om het Nederlandstalige front uit te breiden. Dus niet 1 iemand maar veel mensen die vanuit huis het werk willen doen.

Wat is nou precies de bedoeling van de vanuit huis werken functie?

Je werkt tot 20 uur per week waarvoor je een net uurtarief betaald krijgt. Je hebt een ondersteunende functie waardoor je geen direct contact met klanten hebt. Wat je wel mag doen is de binnengekomen advertenties verbeteren en klaarmaken om online te zetten. Je taak is dus om online advertenties te beoordelen om hun inhoud, kwaliteit en lay-out te verbeteren zodat het de Nederlandse markt aanspreekt. Hier geef je ook feedback op. Om het kaf van het koren te kunnen scheiden heeft het bedrijf een aantal eisen en online sollicitatieprocedure opgesteld.

Wat zijn de functie-eisen?

♦ Het is cruciaal dat je zowel de Nederlands en Engelse taal goed beheerst. En daarmee wordt Nederlands-Engels en Engels-Nederlands (met name in schrift) mee bedoeld. Ben je een communicatief sterke taalpurist met een talenknobbel? Dan is deze baan op je lijf geschreven.
♦ Je woont minimaal 3 jaar in Nederland
♦ Je bent dagelijks online en goed op de hoogte van actuele zaken
♦ Je bent 20 uur per week beschikbaar voor de werkzaamheden, maar vrij om zelf je uren in te delen
♦ Je bent in het bezit van een Android of een iOS apparaat
♦ Je bent bereid zowel je smartphone als je computer/laptop voor het werk te gebruiken (je hebt beide nodig om de taken uit te voeren)
♦ Je hebt een GMAIL-account of bent bereid om er één aan te maken

♦ En dan een eis waarbij uitleg noodzakelijk is: Je hebt een KVK registratie als zelfstandige ondernemer. Laat dit je niet afschrikken. Waarom? Dat ga ik je uitleggen.

Voordelen van een KVK registratie

TELUS International is een buitenlands bedrijf. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Ierland. Dat betekent dat je inkomsten belastingtechnisch anders worden belast dan je dat gewend bent van een lokaal bedrijf. Door je als eenmanszaak in te schrijven bij het Handelsregister profiteer je juist van de belastingtechnische verschillen tussen de landen. Op Wonen in Nederland-Inkomen uit buitenland legt de Belastingdienst zelf uit hoe en wat. Dit is niet meer of lastiger, maar wel anders. Waar het op aankomt is dat Telus International graag op een legale wijze wil werken en graag wil dat je belasting betaalt voor de inkomsten. Dat doe je alleen in Nederland. Het is een stukje zekerheid voor beide partijen. Je zou natuurlijk ook je inkomsten bij inkomsten uit overig werk kunnen opgeven bij je belastingaangifte maar hier profiteer je financieel minder van. Neem dus de tijd hierin te verdiepen.

Sollicitatieprocedure online baan

Door je aan te melden via Personalized Internet Ads Assessor Netherlands solliciteer je op de functie bij Telus International. De aanmelding is volledig in het Engels.

1. Via de link in de tweede zin van de applicatie kun je de vacature zien. Bij TAB 1 wordt er nog uitleg gegeven over het aanmelden. Zorg ervoor dat je je Gmail als emailadres doorgeeft. Let goed op dat je het ingevulde per tab moet opslaan om vervolgens handmatig naar de volgende tab te gaan. Het systeem is redelijk ouderwets en langzaam maar gebruiksvriendelijk.

2. Bij TAB 2 vul je je gegevens in. Let hierbij op dat je de postcode met een spatie invult.

3. Bij TAB 3 vul je je contactgegevens in.

4. Bij TAB 4 vul je de werkervaring van sowieso de laatste 5 jaar in door op new entry te klikken.

5. Bij TAB 5 vul je je opleidingen en cursussen in. Houd er rekening mee dat dit heel anders is dan de Nederlandse opleidingsniveaus. Zo is baccalaureate te vergelijken met minimaal havodiploma met beroepsgerichte vakken. High School is te vergelijken met een geaccrediteerde school met HAVO diploma of een opleiding tussen vmbo-t-diploma en vwo-diploma en daarmee voortgezet onderwijs. Doctorate matcht met Universiteit met een Mastergraad en Master met Nederlandse mastergraad op het hbo of wo. Andere opties in de pulldown zijn Certificate of completion (Certificaat) en Other (overige).

6. Bij TAB 6 kun je je CV als PDF bijlage of Word-document toevoegen. Een bewijs van je kennis van de Engels taal is een eis maar als je ervoor zorgt dat je indruk maakt met je Engelstalige Curriculum Vitae dan is dat voldoende.

7. Bij TAB 7 hoef je niets in te vullen, maar zie je een overzicht van de ingevulde gegevens die je kunt nakijken.

8. Bij TAB 8 beantwoord je een aantal (voornamelijk meerkeuze) vragen zoals hoe lang je in Nederland woont, welke talen je vloeiend spreekt, waarom jij geschikt zou zijn voor deze baan en hoe je van de vacature hebt gehoord. Je mag hier Mamaplaneet.nl noemen maar dat hoeft niet.

9. Bij TAB 9 controleer je eventueel nog een keer alle ingevulde velden en dien je je aanvraag in door op submit te klikken.

Dat was het. In principe hoor je binnen 2 weken of jij één van de geselecteerden bent om door te gaan naar de volgende ronde maar meestal gebeurt dit al binnen een week. Verder is het belangrijk dat je weet dat de volgende ronde een zogenaamde examen bevat waarin je digitaal laat zien dat je geschikt bent voor de functie. Het is in principe het tweede sollicitatiegesprek die je anders met een aantal mensen tegenover je zou voeren. Hierdoor krijg je ook een goed beeld van de taken die je straks gaat krijgen en de verwachtingen die zij van jou hebben. Slaag je voor deze TELUS International examen dan ben je aangenomen. Daarna volgt het contract en andere details die nodig zijn om je werk vanuit huis goed te kunnen doen.

Notitie: Blijkt het achteraf dat jullie toch geen juiste match zijn dan is het gewoon mogelijk elkaar te laten gaan. Of dat nou vanuit jou komt of vanuit het bedrijf.

Mocht je vragen omtrent de thuiswerk vacature, kun je een email (in het Engels) sturen naar Caroline op sourcingsupport10@telusinternational.ai

Succes!

Online baan thuiswerk vacature bij Telus International combineren met gezin Mamaplaneet.nl
Online Magazine voor Moeders MamaPlaneet logo

Sandra

Plaats een reactie