Over Mij

Over Mij

Welkom!

Allereerst, wat ontzettend leuk dat je op mijn blog komt kijken.

De vrouw achter MamaPlaneet

Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben een 33-jarige mama van 2 prinsesjes geboren in januari 2014 en maart 2015. Verder ben ik gelukkig getrouwd met mijn eigen superman (34). Echt, prins op het witte paard valt in het niets bij mijn man maar daar vertel ik je misschien nog eens over.

In het verleden heb ik in het basisonderwijs voor de klas gestaan. En omdat ik erg veel dingen heel leuk vind heb ik onder andere als management assistente gewerkt en ben ik een gediplomeerd office manager.

Mijn gezin, en alles wat met moederschap te maken heeft, is mijn passie. Denk hierbij aan kindvriendelijke uitjes, verantwoord speelgoed en andere opvoedkundige onderwerpen. Naast vrouw, echtgenote, moeder en zakenvrouw ben ik ook… mijzelf. Tegenwoordig praat je dan over een derde persoon, zou je bijna denken, maar ook niet-oudergerelateerde onderwerpen houden mij bezig. Denk hierbij aan me-time, sociaal leven, beauty en gezondheid. Zo ben ik dol op boeken. Vooral fantasieboeken. Dat leest zo makkelijk weg. En ik kan er heerlijk in wegdromen.

Waar MamaPlaneet voor staat

Mamaplaneet ben ik gestart omdat ik graag mijn ei kwijt wil. Vroeger, voor ik kinderen kreeg, schreef ik graag mijn dagboeken vol. Mijn blog, mijn uitlaatklep anno 2016. Op mijn blog schrijf ik dus praktisch alles wat mij bezighoudt en geef ik jullie een kijkje in mijn kleurrijk drukke leventje. Daarnaast deel ik ook informatieve blogs als opvoedingsondersteuning, de laatste trends en musthaves en de meest waanzinnige gezinsvriendelijk uitjes. Mijn doel is anderen te motiveren, stimuleren, inspireren en hopelijk ook iets bijbrengen door middel van de artikelen die op mijn blog verschijnen.

Inmiddels is MamaPlaneet uitgegroeid tot een bedrijf. Mijn derde dochter. Een Mama Lifestyle Blog a la Blogazine waar taboes worden doorbroken, inspiratie wordt opgedaan, waardevolle tips worden gedeeld, discussies met respect worden gevoerd, waar fantastische prijzen worden verloot en regelmatig tranen met tuiten wordt gelachen.

Doelgroep

Onlangs werd ik gevraagd mijn doelgroep in te perken. Dat kan ik niet. MamaPlaneet is een verlengstuk van mijn persoonlijkheid. Mijn interesses zijn veelzijdig. Bij mijn lezers is dat niet anders. Al deze ouders en professionals zijn volwassenen met een hele belangrijke verantwoordelijkheid, namelijk gelukkige kinderen tot mensen opvoeden die sterk in hun schoenen staan. Voornamelijk dames die niet in hokjes denken en anderen als personen zien. Eerlijke ouders die anderen behandelen zoals ze zelf ook behandeld willen worden. Ambitieuze mensen die geld willen verdienen, maar ook willen besparen waar kan zodat ze maximaal kunnen genieten van alle luxe die het leven biedt.

Samenwerkingen

Wat betreft samenwerkingen zoals gesponsorde posts, advertorials en winacties, onder het kopje Samenwerken vind je onder andere mijn mediakit. Heb je een vraag, aarzel niet. Een voorstel voor een samenwerking kan je mailen naar sandra@mamaplaneet.nl.

Veel liefs,

Sandra