Over Mij

Welkom!

Allereerst, wat ontzettend leuk dat je op mijn blog komt kijken.

De vrouw achter MamaPlaneet

Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben een 34-jarige mama van 2 prinsesjes geboren in januari 2014 en maart 2015. Verder ben ik gelukkig getrouwd met mijn eigen superman (34). Echt, prins op het witte paard valt in het niets bij mijn man maar daar vertel ik je misschien nog eens over.

In het verleden heb ik in het basisonderwijs voor de klas gestaan. En omdat ik erg veel dingen heel leuk vind heb ik onder andere als management assistente gewerkt en ben ik een gediplomeerd office manager.

Mijn gezin, en alles wat met moederschap te maken heeft, is mijn passie. Denk hierbij aan kindvriendelijke uitjes, spelend leren en andere opvoedkundige onderwerpen. Naast vrouw, echtgenote, moeder en zakenvrouw ben ik ook… mijzelf. Tegenwoordig praat je dan over een derde persoon, zou je bijna denken, maar ook niet-oudergerelateerde onderwerpen houden mij bezig. Denk hierbij aan me-time, sociaal leven, beauty, gezondheid en actualiteit. Zo ben ik dol op boeken. Vooral fantasieboeken. Dat leest zo makkelijk weg. En ik kan er heerlijk in wegdromen.

Waar MamaPlaneet voor staat

Mamaplaneet ben ik gestart omdat ik graag mijn ei kwijt wilde. Vroeger, voor ik kinderen kreeg, schreef ik graag mijn dagboeken vol. Eenmaal moeder kon ik mijn gedachten en gevoelens vaak niet kwijt. Ik had wat te zeggen. Dat besloot te doen op mijn eigen stukje internet. En MamaPlaneet was geboren. Mijn blog, is mijn uitlaatklep, mijn passie. Op mijn blog schrijf ik dus praktisch alles wat mij bezighoudt en geef ik jullie een kijkje in mijn kleurrijk drukke leventje. Daarnaast deel ik ook informatieve blogs als opvoedingsondersteuning, de laatste trends, musthaves en de tofste kidsproof uitjes en maak ik belangrijke maatschappelijke onderwerpen bespreekbaar.

Mijn doel is anderen te motiveren, stimuleren, inspireren en hopelijk ook iets bijbrengen door middel van de artikelen die op mijn blog verschijnen. Een steuntje in de rug kunnen we allemaal vroeg of laat wel een keer gebruiken. Daarom lees je hier ook regelmatig ingestuurde verhalen van lezers die anoniem belangrijke onderwerpen bespreekbaar maken. Eerlijk over moederschap verhalen met betrekking tot autisme, burn out, gewichtsproblemen, fibromyalgie en de struggles als moeder van een huilbaby.

Inmiddels is MamaPlaneet uitgegroeid tot een bedrijf. Mijn derde dochter. Een Mama Lifestyle Blog voor multitaskende ninja’s. Een blogazine waar taboes worden doorbroken. Een plek waar inspiratie wordt opgedaan en waardevolle tips worden gedeeld. Een plek waar discussies met respect worden gevoerd en waar ik regelmatig trouwe lezers blij maak met toffe winacties. Een plek waar imperfecte moeders hun uiterste best doen alle balen hoog te houden en elkaar, met al hun verschillen, hierin steunen.

Wie bezoeken MamaPlaneet.nl

Voornamelijk ouders, maar ook grootouders, gastouders, leerkrachten en andere professionals die met kinderen tot 18 jaar werken.

Vragen

Mocht je je verhaal willen delen, heb je een dringende vraag, ben je op zoek naar een bepaald artikel of is er een onderwerp waar je graag meer over wilt lezen op MamaPlaneet? Stuur dan een email naar sandra@mamaplaneet.nl

Samenwerkingen

Wat betreft samenwerkingen zoals gesponsorde posts, advertorials en winacties, onder het kopje Samenwerken vind je onder andere mijn mediakit. Heb je een vraag, aarzel niet. Een voorstel voor een samenwerking kan je mailen naar sandra@mamaplaneet.nl.

Veel liefs,

Sandra