Over Mij

Over Mij

Welkom!

Allereerst, wat ontzettend leuk dat je op mijn blog komt kijken.

De vrouw achter MamaPlaneet

Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben een 34-jarige mama van 2 prinsesjes geboren in januari 2014 en maart 2015. Verder ben ik gelukkig getrouwd met mijn eigen superman (34). Echt, prins op het witte paard valt in het niets bij mijn man maar daar vertel ik je misschien nog eens over.

In het verleden heb ik in het basisonderwijs voor de klas gestaan. En omdat ik erg veel dingen heel leuk vind heb ik onder andere als management assistente gewerkt en ben ik een gediplomeerd office manager.

Mijn gezin, en alles wat met moederschap te maken heeft, is mijn passie. Denk hierbij aan kindvriendelijke uitjes, spelend leren en andere opvoedkundige onderwerpen. Naast vrouw, echtgenote, moeder en zakenvrouw ben ik ook… mijzelf. Tegenwoordig praat je dan over een derde persoon, zou je bijna denken, maar ook niet-oudergerelateerde onderwerpen houden mij bezig. Denk hierbij aan me-time, sociaal leven, beauty en gezondheid. Zo ben ik dol op boeken. Vooral fantasieboeken. Dat leest zo makkelijk weg. En ik kan er heerlijk in wegdromen.

Waar MamaPlaneet voor staat

Mamaplaneet ben ik gestart omdat ik graag mijn ei kwijt wilde. Vroeger, voor ik kinderen kreeg, schreef ik graag mijn dagboeken vol. Eenmaal moeder kom ik mijn gedachten vaak niet kwijt en dus startte ik MamaPlaneet. Mijn blog, is mijn uitlaatklep anno 2016. Op mijn blog schrijf ik dus praktisch alles wat mij bezighoudt en geef ik jullie een kijkje in mijn kleurrijk drukke leventje. Daarnaast deel ik ook informatieve blogs als opvoedingsondersteuning, de laatste trends en musthaves en de tofste kidsproof uitjes. Mijn doel is anderen te motiveren, stimuleren, inspireren en hopelijk ook iets bijbrengen door middel van de artikelen die op mijn blog verschijnen. Een steuntje in de rug kunnen we allemaal vroeg of laat wel een keer gebruiken. Daarom lees je hier ook regelmatig ingestuurde verhalen van lezers die anoniem belangrijke onderwerpen bespreekbaar maken. Zoals autisme, burn out en de vooroordelen rondom abortus en de struggles als moeder van een huilbaby.

Inmiddels is MamaPlaneet uitgegroeid tot een bedrijf. Mijn derde dochter. Een Mama Lifestyle Blog voor multitaskende ninja’s. Een blogazine waar taboes worden doorbroken, inspiratie wordt opgedaan, waardevolle tips worden gedeeld, discussies met respect worden gevoerd, waar fantastische prijzen worden verloot en regelmatig tranen met tuiten wordt gelachen. Een plek waar imperfecte moeders hun uiterste best doen alle balen hoog te houden en elkaar, met al hun verschillen, hierin steunen.

Wie bezoeken MamaPlaneet.nl

Voornamelijk ouders, maar ook gastouders, leerkrachten en andere professionals die met kinderen tot 18 jaar werken.

Samenwerkingen

Wat betreft samenwerkingen zoals gesponsorde posts, advertorials en winacties, onder het kopje Samenwerken vind je onder andere mijn mediakit. Heb je een vraag, aarzel niet. Een voorstel voor een samenwerking kan je mailen naar sandra@mamaplaneet.nl.

Veel liefs,

Sandra