Even overleggen: Wat wil je zien op MamaPlaneet?

Even overleggen: Wat wil je zien op MamaPlaneet?

Laatst kreeg ik een verzoek meer van mijzelf te laten zien in mijn blogs. Hiermee bedoelt men, meer mijn gezicht laten zien, iets meer met mijn uiterlijk doen. En hoewel ik dagelijks selfies zie van anderen, vraag ik mij toch af of er mensen echt zitten te wachten op mijn foto’s, dan wel niet selfies. Vandaag wil ik vooral overleggen met jullie, de mensen die vaker mijn blogs lezen, mensen die mijn blog volgen.

Wat wil je zien op MamaPlaneet?

De afgelopen vier maanden heb ik regelmatig over onderwerpen geschreven die, naar mijn gevoel, meer aandacht verdienen. Denk hierbij aan Bewust Alleenstaande Moeder en oorbellen schieten bij jonge kinderen.

Artikelen over producten waar ik dol enthousiast over ben. Het gaat hier niet om betaalde reclame, maar oprechte enthousiasme. Inkleurjurk is zo’n artikel. Een samenwerking zal ik overigens ten alle tijden vermelden. Al was het geen verplichting, vind ik het wel zo eerlijk naar mijn lezers toe.

Een aantal discussies zijn er voorbij gekomen. Artikelen met een boodschap, althans dat hoop ik oprecht. Blogs als deze over een alleenstaande moeder die haar pasgeboren baby alleen thuis laat en onderweg naar de supermarkt een ongeluk krijgt..

Maar ook opvoedkundige tips als de kinderen leren opruimenboodschappen doen met kinderen, en kiezen van een basisschool voor je kind.


De creatieve knutselblogs als de pinguin op een ijsschots.

Verder heb ik een aantal Netflix kijktips gedeeld, bespaartips en recepten. Ook een aantal luchtige tags kwamen er voorbij, zoals de Mommy tag.
En niet te vergeten, de persoonlijke verhalen zoals deze, waarin ik uitleg waarom ik geen gezinsuitbreiding wil.

Als je als lezer een artikel zou moeten noemen die jij echt goed vond, welke zou dat dan zijn? 

Ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie mij laten weten wat je mist op mamaplaneet. Waar wil je meer over lezen? Welke onderwerpen wil je vaker voorbij zien komen?

Wat ik ook heel interessant vind om te weten is hoe jij mijn blogs leest. Ontvang je een mail dat er een artikel online staat? Kom je mijn berichten toevallig tegen op social media of zoek je mijn pagina op?

Op welke dagen en tijden lees je mijn blogs het liefst? Op dit moment komt er elke maandag, woensdag en vrijdag om 6 uur in de ochtend een artikel online. Zou je dit anders willen zien?

Mijn gezin en ik zijn dol op uitjes en dagjes uit. Zou je meer reviews willen zien?

Wat vind je van de layout van mijn website?


Waarin zit mijn kracht volgens jou?

Heb je andere tips en ideeen die je wilt delen?

Geef je liever antwoord via de mail, dan mag dat ook. Stuur gerust een email naar mamadingen@gmail.com en ik zal mijn best doen hier op te antwoorden.

Bij voldoende reacties, beloof ik dat ik er binnenkort op terugkom.

Heb ik al gezegd hoe erg ik je input waardeer? 😀

1 gedachte over “Even overleggen: Wat wil je zien op MamaPlaneet?

 1. Ik weet niet of mensen echt op persoonlijke foto’s zitten te wachten.
  Maar ik vind het wel fijn als ik de persoon in de artikels ‘herken’.
  Dat ik een klik voel met de schrijfster.

  Ik vind dat je een frisse lay-out hebt en dat ik gemakkelijk kon reageren (geloof me dat is niet altijd het geval!)

  Ken jij trouwens Crea-cross al? Is een linkparty op mijn blog voor creatievelingen en aangezien je ook wel wat creatieve artikels hebt, is het misschien ook iets voor jou.

  Groetjes Ilse

Een reactie plaatsen